AVCLUB mod & λογοκρισία...

Status
Not open for further replies.

alestros

Senior Member
21 December 2007
402
Ανοίγω αυτό το θέμα για να ενημερώσω (και να ενημερωθώ από κάποιον admin) για το περιστατικό της λογοκρισίας το οποίο συνέβη στο flame-thread για τον Κύπριο φοιτητή....

Πράξη πρώτη ήταν το σβήσιμο χιουμοριστικής φωτογραφίας που πόσταρα στο εν λόγω νήμα...

Η φωτογραφία βρίσκεται εδώ: http://www.bulgarmak.org/cop_pig.jpg

Χιουμοριστική, θέλω να πιστεύω, δείχνει απλά ένα γουρούνι και το σήμα της ΕΛ.ΑΣ κάτω... Ούτε κάποιον αστυνόμικο με φάτσα γουρουνιού ούτε κάτι προσβλητικό

Με το σβήσημο του ποστ ενημερώνομαι ότι εάν ξαναγίνει θα προταθώ για εβδομαδιαίο ban απ' το φόρουμ...

Έτσι και γω απλά ζητάω απ' τον Mod που μου έστειλε την προειδοποίηση απλά να μου στείλει το κομμάτι του κανονισμού το οποίο δεν σεβάστηκε το ποστ μου...

Ακολουθεί (μέσω του thread) ο διάλογος μου με τον Mod (Send)

alestr9s -Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ένα copy paste τον κανονισμό που απαγορεύει να postarw εικόνες με ζώα?? Είτε εδώ είτε στείλτο μου σε pm....

Send -Λυπάμαι, μα διάλεξες λάθος τόπο και λάθος άτομο για ευφυολογήματα

alestr9s -Καλά με κοροϊδευεις?
Έσβησες post μου, μου λες θα ότι θα φάω ban επειδή το περιεχόμενο του post αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ.....
Τι πιο λογικό απ' το να ζητήσω να μου δείξεις ποιο μέρος του κανονισμού παραβίασα με το μήνυμα μου....
Το αν είναι ευφυολογήματα ή απλή λογική, αυτά που λέω, άστο να το κρίνω εγω...

Send -Το να ανεβάζεις μία φωτογραφία γουρουνιού με μήνυμα από κάτω για την Ελληνική Αστυνομία και να μου λες εάν ο κανονισμός απαγορεύει φωτογραφίες με ζώα, εάν δεν είναι ευφυολόγημα τι είναι. Και δεν σε κοροϊδεύω καθόλου. Εσύ επιμένεις να αγνοείς σαφή υπόδειξη και προειδοποίηση που σου απηύθυνα ως διαχειριστής.

H απαντησή μου ήταν η παρακάτω....

Εσύ επιμένεις να αγνοείς σαφή υπόδειξη και προειδοποίηση που σου απηύθυνα ως διαχειριστής.

Η σαφής υπόδειξη που λες είναι αυτή να υποθέσω ε?

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ένα copy paste τον κανονισμό που απαγορεύει να postarw εικόνες με ζώα?? Είτε εδώ είτε στείλτο μου σε pm....

Λυπάμαι, μα διάλεξες λάθος τόπο και λάθος άτομο για ευφυολογήματα
Έχεις πιάσει το peak της σαφήνειας με την απάντηση σου.....

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο κωλύεσαι τόοοοσο πολύ και δεν μπορείς πολύ απλά να ποστάρεις είτε εδώ είτε σε πμ το κομμάτι του κανονισμού με το οποίο αντίκειται....

Αφού κάνεις τόσο σωστά τη δουλεία σου σαν Mod τι πιο απλό και πιο λογικό απ' το να μου δείξεις ποιο κομμάτι του κανονισμού δεν σεβάστηκα....
Για να ξέρω ρε Χριστιανέ να μην το ξανακάνω... Γιατί έτσι χωρίς αιτία είναι κάπως ομιχλώδες το τοπίο....

Ο κανονισμός 1) Απαγορεύει να ποστάρουμε φωτογραφίες γενικά?
2)Απαγορεύει να ποστάρουμε φωτογραφίες με γουρούνια?
3)Απαγορεύει να ποστάρουμε το σήμα της ένδοξης ΕΛ.ΑΣ?

Μπέρδευομαι....... καταλαβες.....?? :beatnik2:

Ένα απλό copy/paste είναι.....!
Η κίνηση (καταστολής.....) του συγκεκριμένου mod ήταν να σβήσει ΚΑΙ αυτό το ποστ μου και να αφήσει στο thread μόνο την απάντηση του

-Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο.

Η λογοκρισία είναι πράγμα τραγικό, εμπαθές και απεχθές... Άντε να δεχτώ το ότι έσβησες το ποστ μου με την φωτογραφία (αν και δε βρίσκω το λόγο... Εκτός και αν είναι φόρουμ της ΕΛ.ΑΣ. εδω και εσύ ο εκπρόσωπος τύπου....)
Αλλά ρε χριστιανέ το 2ο το πόστ μου για ποιό λόγο το έσβησες και άφησες μόνο την ξερή σου απάντηση "Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο." (Η δε ατάκα αυτή μου θυμίζει απάντηση του αποθανόντα του Γιώργου σε συνέντευξη τύπου... Ξέρεις... Η Ελλάς είναι ασθενής σε γύψο και άλλα τέτοια γλυκόλογα.....)

Προσέβαλα κανέναν? Εβρισα κανέναν?

Το τοπικ αυτό το έκανα για να πάρω μία ενημέρωση και από άλλους mod αλλά και admin για το εάν η κινήση λογοκρισίας του Send να σβήσει το μήνυμα μου ήταν σωστή και αποδεκτή από τους διαχειριστές του φόρουμ...

Έαν είναι αποδεκτή τέτοια συμπεριφορά προφανώς και δεν με τιμά να είμαι μέλος μίας τέτοιας διαδικτυακής κοινότητας και θα ήθελα να διαγραφούν όλα μου τα στοιχεία και μηνύματα μου απ' τη βάση δεδομένων σας.

Θα περιμένω για μιά επίσημη απάντηση από κάποιον Admin.

Εποικοδομητικά σχόλια από μέλη, σχετικά με το συμβάν, δεκτά. Για να δω και γω αν γίνομαι απλά παράλογος κ γερο-περίεργος ή αν όντως έχω το δίκιο μου που εξοργίζομαι με τέτοιες συμπεριφορές....

Από τους κανόνες:

2.7. Νομικά ζητήματα

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:

γ) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων, κειμένων, εικόνων, εικόνων ή βίντεο που περιέχουν υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

Συγνώμη που ανακατεύομαι αλλά βρέ alestr9s όταν ρωτάς αν απαγορεύονται φωτογραφίες με ζώα μιλάς σοβαρά;
Αυτό έκανες εσύ δηλαδή;
Δεν ξέρω πως θα σου φανεί αλλά κι εγώ αν ήμουν διαχειριστής θα στο έσβυνα αμέσως το μήνυμα.

Να πω την αλήθεια το πρώτο ποστ (τη φωτογραφία) καλά έκανε και την έσβησε. Νόμίζω όλοι γνωριζούμε τον συσχετισμό που κάνουμε για τουσ αστυνομικούς και τα γουρούνια και πιθανώς να ήταν προσβλητική για κάποιο μέλος-αστυνομικό.
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο ποστ σου. Το κομμάτι του κανονισμού που αναφέρεται ο send είναι ακριβώς αυτό. Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο (αυτό που εξήγησα παραπάνω).
Στις ερωτήσεις σου τώρα. Με το δεύτερο ποστ, όχι δεν προσέβαλλες κανέναν και δεν έβρισες κανέναν. Πολύ λογικά ζήτησες να σου δωθεί το κομμάτι του κανονισμού που παρεβησες.
Αλλά από τη στιγμή που το πρώτο μήνυμα σβήστηκε, νομίζω ότι το δεύτερο είχε την ίδια τύχη για να έχει λογική συνέχεια η συζήτηση εάν κάποιος τη διάβαζε μετά. Έσβησε οποιοδήποτε ποστ αντιπαράθεσης ούτως ώστε εαν κάποιος δει το θρεντ αυτό αργότερα να μπορέσει να βγάλει κάποια άκρη για το τί ειπώθηκε.
Δεν νομίζω δηλαδή ότι η διαγραφή είχε να κάνει με το περιεχόμενο του μηνύματος αλλά έγινε για λόγους λογικής συνέχειας του θρεντ.

Η λογοκρισία είναι πράγμα τραγικό, εμπαθές και απεχθές... Άντε να δεχτώ το ότι έσβησες το ποστ μου με την φωτογραφία (αν και δε βρίσκω το λόγο... Εκτός και αν είναι φόρουμ της ΕΛ.ΑΣ. εδω και εσύ ο εκπρόσωπος τύπου....)
Αλλά ρε χριστιανέ το 2ο το πόστ μου για ποιό λόγο το έσβησες και άφησες μόνο την ξερή σου απάντηση "Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο." (Η δε ατάκα αυτή μου θυμίζει απάντηση του αποθανόντα του Γιώργου σε συνέντευξη τύπου... Ξέρεις... Η Ελλάς είναι ασθενής σε γύψο και άλλα τέτοια γλυκόλογα.....)

Προσέβαλα κανέναν? Εβρισα κανέναν?

Εποικοδομητικά σχόλια από μέλη, σχετικά με το συμβάν, δεκτά. Για να δω και γω αν γίνομαι απλά παράλογος κ γερο-περίεργος ή αν όντως έχω το δίκιο μου που εξοργίζομαι με τέτοιες συμπεριφορές....

Το έχουμε λύσει το θέμα της λογοκρισίας σε αυτό το φόρουμ. Οπότε μην κάνεις τον κόπο να το επαναφέρεις. Όπως και όλοι μας έχουμε διαβάσει και αποδεχτεί τους κανονισμούς του. Άλλες φορές συμφωνούμε, άλλες διαφωνούμε. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι τους αποδεχόμαστε ακόμα και όταν διαφωνούμε. Προς το παρόν....

2.7. Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του AVCLUB δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
β) Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών κομματιών.
γ) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων, κειμένων, εικόνων, εικόνων ή βίντεο που περιέχουν υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

Το θέμα δεν είναι πλέον να το να μου ποστάρει κάποιος τον κανονισμο... Καθησα και τον διάβασα (αφού τα παρακάλια στο Send να μου το ποστάρει αυτός δεν πιάναν τόπο...)

Το θέμα είναι η λογοκρισία του 2ου μηνύματός μου... Είπα για το πρώτο με τη φωτογραφία άντε να το καταλάβω.....

χάθηκε βρε φίλε να βάλεις κανένα κοτόπουλο αντί για το γουρούνι ?
έτσι και αλλιώς όλοι ξέρουμε ότι "χωρίς τα ροπαλακια , είσαστε ......κια"

Re: Απάντηση: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Το έχουμε λύσει το θέμα της λογοκρισίας σε αυτό το φόρουμ. Οπότε μην κάνεις τον κόπο να το επαναφέρεις. Όπως και όλοι μας έχουμε διαβάσει και αποδεχτεί τους κανονισμούς του. Άλλες φορές συμφωνούμε, άλλες διαφωνούμε. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι τους αποδεχόμαστε ακόμα και όταν διαφωνούμε. Προς το παρόν....

2.7. Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του AVCLUB δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
β) Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών κομματιών.

Στο 2ο ποστ μου που είδες κάτι το προσβλητικό, δυσφημιστικό, υβριστικό, ρατσιστικό και γενικά αποδοκιμαστέο?

Επίσης σβήστηκε το post μου και έμεινε μόνο η απάντηση του mod
-Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο.

Ξανατονίζω... Σωστά σβήστηκε και δέχθηκα παρατήρηση για το πρώτο ποστ με την φωτογραφία, αυτό που με θιγει σαν άνθρωπο είναι η προσπάθεια του οποιούδηποτε να με κάνει μουγγό με το ζόρι επειδή έτσι θέλει αυτός (ενώ το περιέχομενο του μηνύματος δεν είχε τίποτα μα τίποτα το μεμπτο....)

Sakisxas.... Welcome to the club!!!

Απάντηση: Re: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Το θέμα δεν είναι πλέον να το να μου ποστάρει κάποιος τον κανονισμο... Καθησα και τον διάβασα (αφού τα παρακάλια στο Send να μου το ποστάρει αυτός δεν πιάναν τόπο...)

Το θέμα είναι η λογοκρισία του 2ου μηνύματός μου... Είπα για το πρώτο με τη φωτογραφία άντε να το καταλάβω.....

Το δεύτερο μήνυμά σου εμπίπτει σε αυτές τις διατάξεις:

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:

β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

Αν και δεν είμαι διαχειριστής , εν τούτοις η φωτογραφία είναι απολύτως προσβλητική και άκρως εξυβριστική για το σύνολο των υπαλλήλων της Ελληνικής Αστυνομίας ως δημόσιας Αρχής , παραπέμπει δε ευθέως στο γνωστό και παλαιό σύνθημα που είθισται να φωνάζουν διάφοροι στις διαδηλώσεις ή στα γήπεδα ( Μπάτσοι , γ.... , δ.... )

Η χρήση της υπό του μέλους που τώρα διαμαρτύρεται , ορθώς απαγορεύθηκε από τον διαχειριστή της κατηγορίας , δεδομένου του μονόπλευρου , προκλητικού , δυσφημιστικού και χυδαίου περιεχομένου της .

Η χρήση άκαιρης , άστοχης και εκ του πονηρού στοχεύουσας στην ενεργοποίηση συναισθηματικων αντανακλαστικών , φρασεολογίας του στυλ " κίνηση καταστολής" "λογοκρισία" ¨"Η Ελλάς είναι ασθενής σε γύψο και άλλα τέτοια γλυκόλογα" , συνηγορεί υπερ της αποφάσεως του διαχειριστού και να μη τι άλλο καταδεικνύει την διάθεση του μέλους να δημιουργήσει πρόβλημα .

Υποτίθεται , άλλωστε , ότι η ανάγνωση των κανονισμών και η συμφωνία με τους ορισμούς τους αποτελεί προϋπόθεση δια την εγγραφή του μέλους , συνεπώς καμμία υποχρεώση δεν έχει ο εκάστοτε διαχειριστής να επαναλαμβάνει τα όσα επιβάλλεται να έχει διαβάσει το υποψήφιο μέλος προ της εγγραφής του .

Τέλος ο χαρακτηρισμός της επιχειρηματολογίας ως "ευφυολόγημα" ήταν ο καταλληλότερος και επιεικέστερος . Ως μη διαχειριστής θα μπορούσα κάλλιστα να την χαρακτηρίσω "κουτοπονηριές" .

Last edited:
Δεν υπάρχει κανένας χλευασμός και καμία επιθετική ειρωνία.... Είναι φυσιολογικές, για μένα, απορίες οι οποίες απορρέουν απ' το γεγονός ότι δεν μου αιτιολόγησε τους λόγους της διαγραφής του πρώτου μου μηνύματος...

Δεν τα παίρνω εύκολα...

Αν και δεν είμαι διαχειριστής , εν τούτοις η φωτογραφία είναι απολύτως προσβλητική και άκρως εξυβριστική για το σύνολο των υπαλλήλων της Ελληνικής Αστυνομίας ως δημόσιας Αρχής , παραπέμπει δε ευθέως στο γνωστό και παλαιό σύνθημα που είθισται να φωνάζουν διάφοροι στις διαδηλώσεις ή στα γήπεδα ( Μπάτσοι , γ.... , δ.... )

Η χρήση της υπό του μέλους που τώρα διαμαρτύρεται , ορθώς απαγορεύθηκε από τον διαχειριστή της κατηγορίας , δεδομένης της μονόπλευρου , προκλητικού , δυσφημιστικού και χυδαίου περιεχομένου της .

Η χρήση άκαιρης , άστοχης και εκ του πονηρού στοχεύουσας στην ενεργοποίηση συναισθηματικων αντανακλαστικών , φρασεολογίας του στυλ " κίνηση καταστολής" "λογοκρισία" ¨"Η Ελλάς είναι ασθενής σε γύψο και άλλα τέτοια γλυκόλογα" , συνηγορεί υπερ της αποφάσεως του διαχειριστού και να μη τι άλλο καταδεικνύει την διάθεση του μέλους να δημιουργήσει πρόβλημα .

Υποτίθεται , άλλωστε , ότι η ανάγνωση των κανονισμών και η συμφωνία με τους ορισμούς τους αποτελεί προϋπόθεση δια την εγγραφή του μέλους , συνεπώς καμμία υποχρεώση δεν έχει ο εκάστοτε διαχειριστής να επαναλαμβάνει τα όσα επιβάλλεται να έχει διαβάσει το υποψήφιο μέλος προ της εγγραφής του .

Τέλος ο χαρακτηρισμός της επιχειρηματολογίας ως "ευφυολόγημα" ήταν ο καταλληλότερος και επιεικέστερος . Ως μη διαχειριστής θα μπορούσα κάλλιστα να την χαρακτηρίσω "κουτοπονηριές" .

Η προφανής αγωνία σου για εντυπωσιασμό μέσα απ' το κείμενο σου είναι τουλάχιστον αστεία. Το ντεμέκ λόγιο στυλ που πας να λανσάρεις μετατρέπει τον λόγο σου σε ξύλινο με αποτελέσματα κωμικο-τραγικά....

Στην υγειά μας....

Επειδή δεν υπάρχει φως στο τούνελ και επειδή με πείσατε για τις πρακτικές και τις ενδεδειγμένες ενέργειες "δια σωφρονισμόν των μελών" (που θα λεγε κ ο φίλος Δημήτρης) δεν με τιμά να είμαι μέλος μίας κοινότητας που επιτρέπει τη λογοκρισία αναίτια....

Παρακαλώ πολύ να διαγραφούν όλα μου τα στοιχεία (και τα μηνύματα) απ' τη βάση δεδομένων του φόρουμ!

Χάρηκα!

Η προφανής αγωνία σου για εντυπωσιασμό μέσα απ' το κείμενο σου είναι τουλάχιστον αστεία. Το ντεμέκ λόγιο στυλ που πας να λανσάρεις μετατρέπει τον λόγο σου σε ξύλινο με αποτελέσματα κωμικο-τραγικά....

Στην υγειά μας....

Επειδή δεν υπάρχει φως στο τούνελ και επειδή με πείσατε για τις πρακτικές και τις ενδεδειγμένες ενέργειες "δια σωφρονισμόν των μελών" (που θα λεγε κ ο φίλος Δημήτρης) δεν με τιμά να είμαι μέλος μίας κοινότητας που επιτρέπει τη λογοκρισία αναίτια....

Παρακαλώ πολύ να διαγραφούν όλα μου τα στοιχεία (και τα μηνύματα) απ' τη βάση δεδομένων του φόρουμ!

Χάρηκα!

Νομιζω ότι γίνεσαι άδικος και χάνεις και το οποίο δίκαιο που έχεις μαζί.

Δεν υπάρχει κανένας χλευασμός και καμία επιθετική ειρωνία.... Είναι φυσιολογικές, για μένα, απορίες οι οποίες απορρέουν απ' το γεγονός ότι δεν μου αιτιολόγησε τους λόγους της διαγραφής του πρώτου μου μηνύματος...

Δεν τα παίρνω εύκολα...

Αν σου γράψω:

Έχεις πιάσει το peak της σαφήνειας με την απάντησή σου.....

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο κωλύεσαι τόοοοσο πολύ και δεν μπορείς πολύ απλά να καταλάβεις ότι ήσουν λάθος στην τοποθέτησή σου γι' αυτό και διεγράφη το μήνυμά σου.

Αφού κάνεις τόσο σωστά τη δουλεία σου σαν μέλος ως προς το διάβασμα και την τήρηση των κανονισμών, τι πιο απλό και πιο λογικό απ' το να τους ξαναδιαβάσεις για να θυμηθείς σε τι συμφώνησες όταν γινόσουν μέλος...

Για να ξέρω ρε Χριστιανέ να μην το ξαναλέω... Γιατί έτσι χωρίς αιτία είναι κάπως ομιχλώδες το τοπίο....

Μπέρδευομαι....... καταλαβες.....??

Ένα απλό read είναι.....!

δεν θα θεωρούσες το μήνυμά μου ειρωνικό και χλευαστικό???

Απάντηση: Re: Απάντηση: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Στην υγειά μας....

Χάρηκα!

εμείς καθόλου . Good riddens λοιπόν -bye-

Προφανώς και όχι.....

Αν και δεν θα υπήρχε περίπτωση να γράψεις "Έχεις πιάσει το peak της σαφήνειας με την απάντησή σου....." μιας και προσπαθώ να είμαι πάντα σαφής (εν αντιθέσει με τον συγκεκριμένο mod)

Προφανώς και όχι.....

Αν και δεν θα υπήρχε περίπτωση να γράψεις "Έχεις πιάσει το peak της σαφήνειας με την απάντησή σου....." μιας και προσπαθώ να είμαι πάντα σαφής (εν αντιθέσει με τον συγκεκριμένο mod)

Ακόμα εδώ είσαι ; Μα σου ευχηθήκαμε λίγο πιό πάνω ...τι περιμένεις ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVCLUB mod & λογοκρισία...

εμείς καθόλου . Good riddens λοιπόν -bye-

Τι.....? Μόνο αυτό...?

Ούτε "εκ του πονηρού στοχεύουσας στην ενεργοποίηση συναισθηματικων αντανακλαστικών"
ούτε "συνηγορεί υπερ της αποφάσεως του διαχειριστού και να μη τι άλλο καταδεικνύει την διάθεση του μέλους"

Έτσι απλά Good Riddens..? Αλλιώς με είχες συνηθίσει.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Τι.....? Μόνο αυτό...?

Ούτε "εκ του πονηρού στοχεύουσας στην ενεργοποίηση συναισθηματικων αντανακλαστικών"
ούτε "συνηγορεί υπερ της αποφάσεως του διαχειριστού και να μη τι άλλο καταδεικνύει την διάθεση του μέλους"

Έτσι απλά Good Riddens..? Αλλιώς με είχες συνηθίσει.....

Οπως είπες και μόνος σου "δεν τα παίρνεις εύκολα" . Να μην σε δυσκολεύουμε λοιπόν ...Κρίμα είσαι ...

Re: Απάντηση: Re: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Ακόμα εδώ είσαι ; Μα σου ευχηθήκαμε λίγο πιό πάνω ...τι περιμένεις ;

Παραμένω για λίγο ακόμα για να σου δίνω λαβή για να ακονίζεις την, καθ´όλα, εντυπωσιακή και αφοπλιστική σου καθαρεύουσα....

Status
Not open for further replies.