- 21 December 2007
- 402
Ανοίγω αυτό το θέμα για να ενημερώσω (και να ενημερωθώ από κάποιον admin) για το περιστατικό της λογοκρισίας το οποίο συνέβη στο flame-thread για τον Κύπριο φοιτητή....
Πράξη πρώτη ήταν το σβήσιμο χιουμοριστικής φωτογραφίας που πόσταρα στο εν λόγω νήμα...
Η φωτογραφία βρίσκεται εδώ: http://www.bulgarmak.org/cop_pig.jpg
Χιουμοριστική, θέλω να πιστεύω, δείχνει απλά ένα γουρούνι και το σήμα της ΕΛ.ΑΣ κάτω... Ούτε κάποιον αστυνόμικο με φάτσα γουρουνιού ούτε κάτι προσβλητικό
Με το σβήσημο του ποστ ενημερώνομαι ότι εάν ξαναγίνει θα προταθώ για εβδομαδιαίο ban απ' το φόρουμ...
Έτσι και γω απλά ζητάω απ' τον Mod που μου έστειλε την προειδοποίηση απλά να μου στείλει το κομμάτι του κανονισμού το οποίο δεν σεβάστηκε το ποστ μου...
Ακολουθεί (μέσω του thread) ο διάλογος μου με τον Mod (Send)
alestr9s -Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ένα copy paste τον κανονισμό που απαγορεύει να postarw εικόνες με ζώα?? Είτε εδώ είτε στείλτο μου σε pm....
Send -Λυπάμαι, μα διάλεξες λάθος τόπο και λάθος άτομο για ευφυολογήματα
alestr9s -Καλά με κοροϊδευεις?
Έσβησες post μου, μου λες θα ότι θα φάω ban επειδή το περιεχόμενο του post αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ.....
Τι πιο λογικό απ' το να ζητήσω να μου δείξεις ποιο μέρος του κανονισμού παραβίασα με το μήνυμα μου....
Το αν είναι ευφυολογήματα ή απλή λογική, αυτά που λέω, άστο να το κρίνω εγω...
Send -Το να ανεβάζεις μία φωτογραφία γουρουνιού με μήνυμα από κάτω για την Ελληνική Αστυνομία και να μου λες εάν ο κανονισμός απαγορεύει φωτογραφίες με ζώα, εάν δεν είναι ευφυολόγημα τι είναι. Και δεν σε κοροϊδεύω καθόλου. Εσύ επιμένεις να αγνοείς σαφή υπόδειξη και προειδοποίηση που σου απηύθυνα ως διαχειριστής.
H απαντησή μου ήταν η παρακάτω....
-Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο.
Η λογοκρισία είναι πράγμα τραγικό, εμπαθές και απεχθές... Άντε να δεχτώ το ότι έσβησες το ποστ μου με την φωτογραφία (αν και δε βρίσκω το λόγο... Εκτός και αν είναι φόρουμ της ΕΛ.ΑΣ. εδω και εσύ ο εκπρόσωπος τύπου....)
Αλλά ρε χριστιανέ το 2ο το πόστ μου για ποιό λόγο το έσβησες και άφησες μόνο την ξερή σου απάντηση "Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο." (Η δε ατάκα αυτή μου θυμίζει απάντηση του αποθανόντα του Γιώργου σε συνέντευξη τύπου... Ξέρεις... Η Ελλάς είναι ασθενής σε γύψο και άλλα τέτοια γλυκόλογα.....)
Προσέβαλα κανέναν? Εβρισα κανέναν?
Το τοπικ αυτό το έκανα για να πάρω μία ενημέρωση και από άλλους mod αλλά και admin για το εάν η κινήση λογοκρισίας του Send να σβήσει το μήνυμα μου ήταν σωστή και αποδεκτή από τους διαχειριστές του φόρουμ...
Έαν είναι αποδεκτή τέτοια συμπεριφορά προφανώς και δεν με τιμά να είμαι μέλος μίας τέτοιας διαδικτυακής κοινότητας και θα ήθελα να διαγραφούν όλα μου τα στοιχεία και μηνύματα μου απ' τη βάση δεδομένων σας.
Θα περιμένω για μιά επίσημη απάντηση από κάποιον Admin.
Εποικοδομητικά σχόλια από μέλη, σχετικά με το συμβάν, δεκτά. Για να δω και γω αν γίνομαι απλά παράλογος κ γερο-περίεργος ή αν όντως έχω το δίκιο μου που εξοργίζομαι με τέτοιες συμπεριφορές....
Πράξη πρώτη ήταν το σβήσιμο χιουμοριστικής φωτογραφίας που πόσταρα στο εν λόγω νήμα...
Η φωτογραφία βρίσκεται εδώ: http://www.bulgarmak.org/cop_pig.jpg
Χιουμοριστική, θέλω να πιστεύω, δείχνει απλά ένα γουρούνι και το σήμα της ΕΛ.ΑΣ κάτω... Ούτε κάποιον αστυνόμικο με φάτσα γουρουνιού ούτε κάτι προσβλητικό
Με το σβήσημο του ποστ ενημερώνομαι ότι εάν ξαναγίνει θα προταθώ για εβδομαδιαίο ban απ' το φόρουμ...
Έτσι και γω απλά ζητάω απ' τον Mod που μου έστειλε την προειδοποίηση απλά να μου στείλει το κομμάτι του κανονισμού το οποίο δεν σεβάστηκε το ποστ μου...
Ακολουθεί (μέσω του thread) ο διάλογος μου με τον Mod (Send)
alestr9s -Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ένα copy paste τον κανονισμό που απαγορεύει να postarw εικόνες με ζώα?? Είτε εδώ είτε στείλτο μου σε pm....
Send -Λυπάμαι, μα διάλεξες λάθος τόπο και λάθος άτομο για ευφυολογήματα
alestr9s -Καλά με κοροϊδευεις?
Έσβησες post μου, μου λες θα ότι θα φάω ban επειδή το περιεχόμενο του post αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ.....
Τι πιο λογικό απ' το να ζητήσω να μου δείξεις ποιο μέρος του κανονισμού παραβίασα με το μήνυμα μου....
Το αν είναι ευφυολογήματα ή απλή λογική, αυτά που λέω, άστο να το κρίνω εγω...
Send -Το να ανεβάζεις μία φωτογραφία γουρουνιού με μήνυμα από κάτω για την Ελληνική Αστυνομία και να μου λες εάν ο κανονισμός απαγορεύει φωτογραφίες με ζώα, εάν δεν είναι ευφυολόγημα τι είναι. Και δεν σε κοροϊδεύω καθόλου. Εσύ επιμένεις να αγνοείς σαφή υπόδειξη και προειδοποίηση που σου απηύθυνα ως διαχειριστής.
H απαντησή μου ήταν η παρακάτω....
Η κίνηση (καταστολής.....) του συγκεκριμένου mod ήταν να σβήσει ΚΑΙ αυτό το ποστ μου και να αφήσει στο thread μόνο την απάντηση τουΕσύ επιμένεις να αγνοείς σαφή υπόδειξη και προειδοποίηση που σου απηύθυνα ως διαχειριστής.
Η σαφής υπόδειξη που λες είναι αυτή να υποθέσω ε?
Έχεις πιάσει το peak της σαφήνειας με την απάντηση σου.....Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ένα copy paste τον κανονισμό που απαγορεύει να postarw εικόνες με ζώα?? Είτε εδώ είτε στείλτο μου σε pm....
Λυπάμαι, μα διάλεξες λάθος τόπο και λάθος άτομο για ευφυολογήματα
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο κωλύεσαι τόοοοσο πολύ και δεν μπορείς πολύ απλά να ποστάρεις είτε εδώ είτε σε πμ το κομμάτι του κανονισμού με το οποίο αντίκειται....
Αφού κάνεις τόσο σωστά τη δουλεία σου σαν Mod τι πιο απλό και πιο λογικό απ' το να μου δείξεις ποιο κομμάτι του κανονισμού δεν σεβάστηκα....
Για να ξέρω ρε Χριστιανέ να μην το ξανακάνω... Γιατί έτσι χωρίς αιτία είναι κάπως ομιχλώδες το τοπίο....
Ο κανονισμός 1) Απαγορεύει να ποστάρουμε φωτογραφίες γενικά?
2)Απαγορεύει να ποστάρουμε φωτογραφίες με γουρούνια?
3)Απαγορεύει να ποστάρουμε το σήμα της ένδοξης ΕΛ.ΑΣ?
Μπέρδευομαι....... καταλαβες.....?? :beatnik2:
Ένα απλό copy/paste είναι.....!
-Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο.
Η λογοκρισία είναι πράγμα τραγικό, εμπαθές και απεχθές... Άντε να δεχτώ το ότι έσβησες το ποστ μου με την φωτογραφία (αν και δε βρίσκω το λόγο... Εκτός και αν είναι φόρουμ της ΕΛ.ΑΣ. εδω και εσύ ο εκπρόσωπος τύπου....)
Αλλά ρε χριστιανέ το 2ο το πόστ μου για ποιό λόγο το έσβησες και άφησες μόνο την ξερή σου απάντηση "Ο κανονισμός απαγορεύει τις δημοσιεύσεις με προσβλητικό περιεχόμενο." (Η δε ατάκα αυτή μου θυμίζει απάντηση του αποθανόντα του Γιώργου σε συνέντευξη τύπου... Ξέρεις... Η Ελλάς είναι ασθενής σε γύψο και άλλα τέτοια γλυκόλογα.....)
Προσέβαλα κανέναν? Εβρισα κανέναν?
Το τοπικ αυτό το έκανα για να πάρω μία ενημέρωση και από άλλους mod αλλά και admin για το εάν η κινήση λογοκρισίας του Send να σβήσει το μήνυμα μου ήταν σωστή και αποδεκτή από τους διαχειριστές του φόρουμ...
Έαν είναι αποδεκτή τέτοια συμπεριφορά προφανώς και δεν με τιμά να είμαι μέλος μίας τέτοιας διαδικτυακής κοινότητας και θα ήθελα να διαγραφούν όλα μου τα στοιχεία και μηνύματα μου απ' τη βάση δεδομένων σας.
Θα περιμένω για μιά επίσημη απάντηση από κάποιον Admin.
Εποικοδομητικά σχόλια από μέλη, σχετικά με το συμβάν, δεκτά. Για να δω και γω αν γίνομαι απλά παράλογος κ γερο-περίεργος ή αν όντως έχω το δίκιο μου που εξοργίζομαι με τέτοιες συμπεριφορές....