Τι είναι ο "καθοδικός των 50 Hz"; Ρώτησα σε 2-3 καταστήματα, και δεν ήξεραν... Ένας μου είπε να ρωτήσω στο μουσείο της Philips στο Αϊντχόβεν...
http://www.fullhd.gr/idisis/eidiseis/7769-philips-museum.html
Ούτε αυτοί θα ξέρουν... Σε λάμπες πυρακτώσεως ειδικεύονται...![]()
![]()
Έχει και ένα "καθαρά" όμως. Πόσο καθαροί είναι οι 3/4 στίχοι;
Παράκληση: αν η 4η γραμμή διαβάζεται μεν, αλλά με δυσκολία ή δεν είναι σχετικά καθαρά τα περιθώριά της, μην την υπολογίζετε ως επιτυχία στο σκορ, για να μπορούμε να σχηματίσουμε σιγά-σιγά, μία βάση δεδομένων με καλή αξιοπιστία...
"Διαβάζονται σχετικά καθαρά", αναφέρει η ερώτηση. Ίσως ήταν λάθος η διατύπωση μου όμως, τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί το "σχετικά" μπήκε για να συμπεριλάβει το "ελαφρύ" phosphor trail που παθαίνουν και οι CRT, τουλάχιστον στην 4η γραμμή και όχι τα "ελαφρά" διπλά είδωλα ή "ελαφρά" θολώματα που κατάλαβαν οι περισσότεροι.![]()
4 στα 4 είναι η επίδοση που δίνει ένας καλός καθοδικός των 50Hz σε αυτό το τεστ...
Με αυτή την αναφορά, η καλύτερη επίδοση που μου έδωσε μία 40C8000, περνόντας από όλες τις επιλογές του MotionPlus, ήταν 3 στα 4...
ΥΓ: Η καλύτερη επίδοση που έχω πετύχει μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο τεστ των 50Hz από flatpanel-display, παραδόξως, ήταν σε LCD τηλεόρασηκαι θα της έδινα περίπου 3,6-3,7, σε σχέση με την CRT αναφοράς... Aν είχε και καλή αντίθεση...
Να υποθέσω ότι μιλάς για αυτή που είδαμε μαζί πριν μία εβδομάδα;
Τι είδατε και δεν μας λέτε και εμάς;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.