christianfor
New member
- 23 June 2010
- 30
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει DVD αναπαραγωγέας για να αναπαραχθεί το avclub test;
Πάντως στην 9731 & 9705 τα πράγματα είναι απλούστερα: όλη η βελτίωση έρχεται από το ClearLCD (scanning backlight).
Πάντως, όντως περίεργο το αποτέλεσμα με το avclub motion test...
Έχω την εντύπωση ότι η διαφορά υπάρχει λόγω υλικού και διαχείρισης. Στην περίπτωση του πάτερν του Γιάννη έχουμε 576i 50, ενώ στην άλλη 1080i 60. Φαντάζομαι ότι τα δύο υλικά παίζουν σε διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης. Επίσης, στην δεύτερη περίπτωση έχουμε μόνο deinterlacing και όχι και scaling, όπως στην πρώτη.
Το πιθανότερο είναι να κάνω λάθος, αλλά, αυτό μου έρχεται στο μυαλό...
Αν κατάλαβα καλά, βγαίνει συμπέρασμα. Και στα 2 παττερνς, το judder reduction δεν κάνει κάτι, και το blur reduction δίνει σχεδόν όλη την βελτίωση.
Μένει να καταλάβουμε τι κάνει το blur reduction...
Το γιατί από την θύρα USB συμβαίνει κάτι διαφορετικό στο avclub pattern είναι ένα θέμα...
Κάνει αυτόματα upscale στην ανάλυση του panel.Η σειρά ''Β'' διαθέτει 100-200 hz καθαρά από το panel.Τίποτα περισσότερο.Πιθανότατα στην B750,B8000 θα υπήρχαν καλύτερα αποτελέσματα.Αναμένετε υλικό..δεν έχω τραβήξει ακόμη κάτι.Εάν θέλετε να τεστάρω κάτι στην Β8000 πείτε μου![]()
Μπορείς να ορίσεις από τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης να δίνει στο πάνελ 576i? Ή κάνει ό,τι θέλει μόνο του?
Επομένως, αν καταλαβαίνω καλά, το σήμα έρχεται ήδη ''φτιαγμένο'' από τον player.
Το 576i πως να το "φτιάξει" ? Αναγκαστικά θα το στείλει στον αποπλέκτη/scaler όπως κάνει και όταν παίρνει 576i από το DVD.
Ναι, σωστά George....τελείως άκυρη η απορία!!:BDBDG54:
Επομένως, αν καταλαβαίνω καλά, το σήμα έρχεται ήδη ''φτιαγμένο'' από τον player.
Πάντως στην 9731 & 9705 τα πράγματα είναι απλούστερα: όλη η βελτίωση έρχεται από το ClearLCD (scanning backlight).
Είσαι απολύτως σίγουρος Γιώργο; Είχα την εντύπωση πως όταν είναι ενεργό το ClearLCD στις Philips, δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς το DNM... :chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.