AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,261
Παλλήνη
Το Avclub σε συνεργασία με την Sony Ελλάς, σας προσκαλεί την Παρασκευή 11-4-2014 και ώρα 17:30 στην παρουσίαση των νέων μοντέλων της Sony, στο Sony Center Γλυφάδας που επί της οδού Βάσως Κατράκη 4, στην Πλατεία Κατράκη. Χάρτης

Τα μοντέλα που θα δούμε είναι τα High End 4Κ VPL-VW1100ES & 4Κ VPL-VW500ES καθώς και VPL-HW55ES, VPL-HW40ES & VPL-FH55 (laser).
Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να το δηλώσουν σε αυτό το νήμα. Ευκαιρία να τα πούμε από κοντά παλαιοί & νέοι προβολάκιδες!

Sony_VPL-VW1100ES.jpg

Last edited by a moderator:
Πολύ ωραία!!

Δυστυχώς, άλλο μπαμ μπαμ ταξίδι δεν γίνεται, οπότε δηλώνω τα κάτωθι μιας και δεν θα είμαι:

%$#@#@!@!@#!~$#&^%:bigcry:^&%$$%#@@!#%$%&^%:argh::argh:&^*^$%#$@!:motz:

Μην ξεχάσετε πολλές φωτογραφίες παιδιά!!

Άψογα... :a0210:

Εννοείται οτι θα είμαι εκεί κι ευελπιστώ οτι, εκτός απ´τα διαμάντια της SONY και τους "συνήθεις ύποπτους", θα γνωρίσω και πολλούς νέους φίλους που γουστάρουν τη μεγάλη εικόνα. Άλλως τε αυτές οι παρoυσιάσεις γίνονται κυρίως γι´αυτούς.

Μεσα. Λιγο νωρις δεν ειναι για να δει ο αλλος καλυτερη εικονα απο τον 700; :p

Δεν παίζει αυτό... :p

Last edited by a moderator:
Σύ..Σύρ..τεσπά,

όποιος τολμήσει(ς) και κάνει(ς) αστειάκια μετά την παρουσίαση με τον 8720, ας αποχαιρετήσει το avclub από τώρα!!! Ξηγημένη μονότσιπη και κρυστάλλινη εξήγηση!!:Banane0:

Μεσα και εγω.

Θα επιβεβαιωσω την Πεμπτη, (τοτε θα μαθω αν θε ειμαι εδω)

Re: Απάντηση: AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

Πολύ ωραία!!

Δυστυχώς, άλλο μπαμ μπαμ ταξίδι δεν γίνεται, οπότε δηλώνω τα κάτωθι μιας και δεν θα είμαι:

%$#@#@!@!@#!~$#&^%:bigcry:^&%$$%#@@!#%$%&^%:argh::argh:&^*^$%#$@!:motz:

Μην ξεχάσετε πολλές φωτογραφίες παιδιά!!

θα ερθω να σε παρω και να σε φερω αστα αυτα που ξερεις.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

θα ερθω να σε παρω και να σε φερω αστα αυτα που ξερεις.....

Οπως θα έρχεσαι, βγες Νέα Πέραμο, πάρε το φέρρυ για Φανερωμένη, και πέρνα να πάρεις κι εμένα :flipout::flipout:

Πλάκα κάνω φυσικά...

Re: Απάντηση: AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

τετοια ωρα που γινεται...:playingball:
ο καλος ο κοσμος αποκλειεται!

έλα ρίξε ενα σνιφ σνιφ θύελλα σούζα ταλογάκι ηηηη χααααααααα και 6 και κάτι θα είσαι εκεί

1. takisot
2. PanMan
3. Babis K.
4. Kosh
5. vas_papavas
6. MadPax
7. Ntinos P
8. Vadergr :p
9. Δημήτρης Δημητρακούδης :p
10. Sonus Naturalis x 2
12. Larry