AVclub Record reviews ...

Γιώργο πολύ όμορφη η πρότασή σου!

Δεν σχολιάζω περισσότερο (αν και έχω παρατηρήσεις) γιατί κάποιοι εδώ μέσα μου φτιάχνουν ...φάκελο! :angry: :smash:

Μήπως παίρνεις ποσοστά από την Teldec; :D

Δεν σχολιάζω περισσότερο (αν και έχω παρατηρήσεις) γιατί κάποιοι εδώ μέσα μου φτιάχνουν ...φάκελο! :angry: :smash:

Εσύ κοίτα να ηρεμήσεις: έχουμε και φίλους που είναι βάζελοι :speechless-smiley-0 - και τους αγαπάμε πολύ παρ όλα αυτά :p

Εσύ κοίτα να ηρεμήσεις: έχουμε και φίλους που είναι βάζελοι :speechless-smiley-0 - και τους αγαπάμε πολύ παρ όλα αυτά :p

Α, η ηρεμία είναι κάτι που με διακρίνει παιδιόθεν!:D

(Απλώς αστειεύομαι με Σπύρο και Δημήτρη...):smile:

Και εγώ είδα το θέμα καθυστερημένα. Αν τυχόν θελήσεις να συμπεριλάβεις κάποιο από τα λιγοστά και απλοϊκά αφιερώματα που έχω κάνει, προφανώς έχεις την άδειά μου.

(Πρέπει να επισπεύσω τον Mertens ρε γμτ...)

Re: Απάντηση: AVclub Record reviews...

Ελπίζω στο Psychocandy - και ελπίζω σε ιδιαίτερη μνεία του "Taste The Floor" :firstprize:

και Ναι: Αυτό λέγεται καπέλλο :guitarist:

Σ' όλη τη δισκογραφία θα είναι το αφιέρωμα (πόσο μάλλον το Psychocandy που μαζί με το Automatic είναι τα αγαπημένα μου).

Είναι σε εξέλιξη, αλλά δε θέλω να το δημοσιοποιήσω πριν τελειώσω κάποιες λεπτομέρειες.

Never show a work in progress...

Δεν έχει σχέση με τη μουσική το εξώφυλλο αλλά είναι πολύ artistic.
Eπίσης αναθεωρήθηκε το μέγεθος , πιστεύω Β5 είναι καλύτερο και ποιο βολικό στο διάβασμα απο Α4.

Attachments

• cover protasi 5 copy.jpg
    cover protasi 5 copy.jpg
    74.6 KB · Views: 34
Λίγο... κραυγαλέο δεν είναι;
Θα προτιμούσα κάτι όχι τόσο γυαλιστερό.

Α, μη βάλεις 1001 δίσκοι, αλλά 1000+1 δίσκοι, είναι πιο... ποιητικό!

Λίγο... κραυγαλέο δεν είναι;
Θα προτιμούσα κάτι όχι τόσο γυαλιστερό.

Α, μη βάλεις 1001 δίσκοι, αλλά 1000+1 δίσκοι, είναι πιο... ποιητικό!

Μια μικρή παρατήρηση και από μένα:
τα αφιερώματα δεν είναι μόνο για δίσκους αλλά και για καλλιτέχνες, έργα.
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε.
Όσον αφορά το θέμα του εξωφύλλου πιστεύω ότι κάτι με μακρινή έστω σχέση με μουσική θα τύχει της ευρύτερης δυνατής αποδοχής.
:smile:

Απάντηση: Re: AVclub Record reviews ...

Μια μικρή παρατήρηση και από μένα:
τα αφιερώματα δεν είναι μόνο για δίσκους αλλά και για καλλιτέχνες, έργα.
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε.
Όσον αφορά το θέμα του εξωφύλλου πιστεύω ότι κάτι με μακρινή έστω σχέση με μουσική θα τύχει της ευρύτερης δυνατής αποδοχής.

Περιέργως πώς, για δεύτερη φορά συμφωνώ με τον Διονύση μας..:ears::2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: AVclub Record reviews ...

Περιέργως πώς, για δεύτερη φορά συμφωνώ με τον Διονύση μας..:ears::2thumb22sup:

Δημήτριεεεε!!!
Αν παραβλέψουμε το ακανθώδες θέμα του Wolfgang (εεε και των Abba...) ίσως να μην διαφωνούμε και σε πολλά.
Αν σου πω ότι κι εγώ έχω γάτα , θα αμβλύνω τις δημιουργηθείσες λόγω Wolfgang εντυπώσεις;