AVCLUB REFERENCE TEST ROOM!

Re: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν, αλλά κυρίως στον Τάσο για την φιλοξενία
και για τεράστια προσφορά του στο AVClub.:2thumb22sup:

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα (ζηλεύω πολύ!):aktion033::SFGSFGSF:

Απάντηση: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Οικονόμου για την παραχώρηση του χώρου.
Ευχαριστώ και στο Πλαίσιο για την προσφορά του μηχανήματος.

Tελικά καμμιά φορά τα όνειρα γίνονται και πραγματικότητα.

Ηταν μια απαίτηση δική μου στην κατηγορία Προτάσεις - Ανακοινώσεις αρκετούς μήνες πίσω :http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9670, που απ' ότι μόλις διαβάζω πήρε σάρκα και οστά.

Απίστευτο σε σύλληψη αλλά κα σε υλοποίηση όλο το set-up του χώρου ακόμη και για τον πιο αδαή.

Αυτό που μένει είναι να τεθεί σε εφαρμογή το όλο project και να περάσουμε άμεσα στο ψητό, τα τέστ προβολικών και οποιοδήποτε άλλων μηχανημάτων.

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γίγα, ( είναι δύσκολο το εγχείρημα Τάσο ), αλλά και στο Πλαίσιο, για την στήριξή του σε ότι αφορά τον εξοπλισμό του HTPC, με λυπεί όμως το γεγονός ότι ο χώρος είναι σχετικά μικρός για να " αγκαλιάσει " ,όλη την οικογένεια του AVClub, αλλά είπαμε είναι αρχή.

Καλό μας ξεκίνημα και εις ανώτερα, μπράβο σε όλους.

Απάντηση: Re: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γίγα, ( είναι δύσκολο το εγχείρημα Τάσο ), αλλά και στο Πλαίσιο, για την στήριξή του σε ότι αφορά τον εξοπλισμό του HTPC, με λυπεί όμως το γεγονός ότι ο χώρος είναι σχετικά μικρός για να " αγκαλιάσει " ,όλη την οικογένεια του AVClub, αλλά είπαμε είναι αρχή.

Γιατί το λες αυτό?
Μπορούμε να χωριστούμε σε ομάδες (πχ 10άδες) και κάθε μέρα στου Τάσου. :grinning-smiley-043

Τι λέει ο Τάσος? -bye-

Σιμο, για να μην υπαρχει παρεξηγηση, αυτο που εχεις ζητησει δεν εχει υλοποιηθει ακομα (ενας χωρος δοκιμων & παρουσιασεων ανοιχτος στα μελη, κατι σαν λεσχη δηλαδη..) αλλα παραμενει ο μεγαλος μας στοχος μολις αποκτησουμε οικονομικη δυνατοτητα ως Avclub προκειμενου να μπορεσουμε να νοικιασουμε χωρο και να αγορασουμε ή χρησιδανειστουμε μηχανηματα. Τοτε θα μπορει το καθε μελος να επισκεπτεται την "λεσχη" και να βλεπει απο κοντα αυτα που συζητουμε online.
Ο χωρος του Τασου, ο οποιος βρισκεται μεσα στο σπιτι του, θα επιτρεψει σε αυτους απο εμας που κανουμε τα πρωτα τεστ των μηχανηματων που σας παρουσιαζουμε online, να κανουμε την "δουλεια" μας πιο αξιοπιστα, εγκυρα και γρηγορα ακολουθοντας ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ μεθοδολογια (ιδια μηχανηματα αναφορας, ιδιος χωρος, ιδιες σκηνες αναφορας, δυνατοτητα αμεσης παραλληλης συγκρισης κ.λ.π.). Το κερδος για τα μελη και τους αναγνωστες του Avclub νομιζω οτι ειναι προφανες..

Μήπως το HTPC αναφοράς χρειάζεται και HD-DVD rom;

Εχεις δίκιο, αλλά όπως μας είπαν, την συγκεκριμένη περίοδο ήταν out of stock δυστυχώς :nounder:

Αυτό φυσικά δεν μας προβληματίζει καθόλου διότι έχουμε το HD drive του xbox ;)

Εχουμε εναλλακτικές αρκετές γενικώς....

Μήπως το HTPC αναφοράς χρειάζεται και HD-DVD rom;
Οχι, διοτι εχουμε το εξωτερικο HD-DVD rom του Xbox360 το οποιο μπορουμε να συνδεσουμε με το HTPC μεσω USB.
Εξαλλου το HTPC θα το εχουμε ΓΕΜΑΤΟ (στον σκληρο) με ταινιες αναφορας HD-DVD και BLURAY απο τις οποιες θα κατσουμε να διαλεξουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ σκηνες δοκιμων,τις οποιες και θα σας ανακοινωσουμε συντομα!

Πετάει η ομάδα!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο που θα παραχωρεί τον χωρο του στους τρελούς δοκιμαστές του avclub!

συγχαρητιρια παιδια πολυ ωραια κινηση η οποια θα βοηθησει να δουμε κ να μαθουμε ακομα περισοτερα.:SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Αντε με το καλο κ η λεσχη τωρα!!!!!!!!:Banane0:

Εύγε. Κατά την ταπεινή μου άποψη αλλάζει το σκηνικό και αναμένουμε από τους διαχειριστές - συντονιστές άκρως ενδιαφέροντα πράγματα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και τον Τάσο για την μεγάλη του προσφορά. Επίσης, αν και νέο μέλος θα ήθελα να επικροτήσω τη σκέψη του Σίμου και να ζητήσω από τους παλαιότερους να επιληφθούν την υλοποίησή της, αφού αντιλαμβάνομαι ότι θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση. Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του forum και ανήκω σε αυτήν την παρέα.

Re: Απάντηση: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Σιμο, για να μην υπαρχει παρεξηγηση, αυτο που εχεις ζητησει δεν εχει υλοποιηθει ακομα (ενας χωρος δοκιμων & παρουσιασεων ανοιχτος στα μελη, κατι σαν λεσχη δηλαδη..) αλλα παραμενει ο μεγαλος μας στοχος μολις αποκτησουμε οικονομικη δυνατοτητα ως Avclub προκειμενου να μπορεσουμε να νοικιασουμε χωρο και να αγορασουμε ή χρησιδανειστουμε μηχανηματα. Τοτε θα μπορει το καθε μελος να επισκεπτεται την "λεσχη" και να βλεπει απο κοντα αυτα που συζητουμε online.
Ο χωρος του Τασου, ο οποιος βρισκεται μεσα στο σπιτι του, θα επιτρεψει σε αυτους απο εμας που κανουμε τα πρωτα τεστ των μηχανηματων που σας παρουσιαζουμε online, να κανουμε την "δουλεια" μας πιο αξιοπιστα, εγκυρα και γρηγορα ακολουθοντας ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ μεθοδολογια (ιδια μηχανηματα αναφορας, ιδιος χωρος, ιδιες σκηνες αναφορας, δυνατοτητα αμεσης παραλληλης συγκρισης κ.λ.π.). Το κερδος για τα μελη και τους αναγνωστες του Avclub νομιζω οτι ειναι προφανες..

Τάκη, θέλω να σε ευχαριστήσω γαι την άμεση απάντησή σου, ασφαλώς και κατανοώ πλήρως το σκεπτικό του χώρου, ασφαλώς και αναναμένουμε τις εξελίξεις πάνω στον " δικό μας", χώρο.

Νομίζω ότι όταν ετοιμαστούμε, αξίζει να στηρίξουμε όλοι, την προσπάθεια του χώρου, εύχομαι και ελπίζω ότι επειδή οι εκπλήξεις από εδώ και μπρός θα είναι αρκετές, να μας κρατάτε σε διαρκή επαφή.

Ο βασικός στόχος είναι πια γεγονός, αναμένουμε τις εξελίξεις.

Και πάλι μπράβο σε όλους.

Έχοντας συμμετάσχει λίγο καιρό σε αυτό το φόρουμ, δράττομαι της ευκαιρίας να δώσω μεγάλα εύσημα στην παρέα αυτή που τόσα πολλά μου έχει δώσει. Μια παρέα -που τα μέλη που έχω ξεχωρίσει δε θα τα ονομάσω- που μου προσφέρει απλόχερα τη φιλοξενία της, τις γνώσεις της, τις συμβουλές της και τώρα.....Το σπίτι της! Χαίρομαι γιατί και ο νεότερος χρήστης αυτού του φόρα θα έχει τη δυνατότητα (όποτε θέλει ο σεβαστός οικοδεσπότης -Τάσος-ρισπεκτ-) να βλέπει τις εξελίξεις της τεχνολογίας από πρώτο μάτι και μάλιστα σ' έναν χώρο.... ΤΕΛΕΙΟ από κάθε άποψη....

Ξανά μπράβο παιδιά... Εύχομαι σε όλο και περισσότερες συναντήσεις και συγκριτικά από εδώ και πέρα... Στον χώρο που τους αρμόζουν...

Εις αναμονή της επόμενης συνάντησης....

Να είσαι καλά Τάσο!!!!! Να είστε καλά, όλα τα παιδιά, που προσπαθείτε να μεταδώσετε στην παρέα λίγη από την ''τρέλλα'' σας και το μεράκι σας για καλύτερες προβολές.

Ευχαριστούμε και το Πλαίσιο για την ευγενική του χορηγία. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και εκφράζονται μηνιαία, θα έλεγα.....

Όσο για τον Τάκη.....
Δώσε χρησιδάνεια στο λαό, συνάδελφε.......:ernaehrung004::ernaehrung004:

Έχοντας συμμετάσχει λίγο καιρό σε αυτό το φόρουμ, δράττομαι της ευκαιρίας να δώσω μεγάλα εύσημα στην παρέα αυτή που τόσα πολλά μου έχει δώσει. Μια παρέα -που τα μέλη που έχω ξεχωρίσει δε θα τα ονομάσω- που μου προσφέρει απλόχερα τη φιλοξενία της, τις γνώσεις της, τις συμβουλές της και τώρα.....Το σπίτι της! Χαίρομαι γιατί και ο νεότερος χρήστης αυτού του φόρα θα έχει τη δυνατότητα (όποτε θέλει ο σεβαστός οικοδεσπότης -Τάσος-ρισπεκτ-) να βλέπει τις εξελίξεις της τεχνολογίας από πρώτο μάτι και μάλιστα σ' έναν χώρο.... ΤΕΛΕΙΟ από κάθε άποψη....

Ξανά μπράβο παιδιά... Εύχομαι σε όλο και περισσότερες συναντήσεις και συγκριτικά από εδώ και πέρα... Στον χώρο που τους αρμόζουν...

Εις αναμονή της επόμενης συνάντησης....

Φίλε Zeb ο χώρος του Τάσου θα χρησιμοποιείται ως χώρος αναφοράς από μια ομάδα 'τρελαμένων' και φίλων, ώστε να μεταφέρονται οι εντυπώσεις πιο άμεσα και με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες θέασης. Αναφέρθηκε σε προηγούμενο post και από τον συν διαχειριστή μου.

Και όπως επίσης αναφέρθηκε, στα άμεσα μελλοντικά μας σχέδια βρίσκεται η δημιουργία ενός τέτοιου χώρου που θα μπορεί να φιλοξενεί οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να δει από κοντά τις αναφορές μας και να αποκτήσει κάποια επιπλέον εμπειρία ως προς το στήσιμο, τη ρύθμιση και τα βασικά στοιχεία αξιολόγησης ενός προβολέα.

Φιλικά

Εκ μέρους της διαχείρισης.

Φίλε Zeb ο χώρος του Τάσου θα χρησιμοποιείται ως χώρος αναφοράς από μια ομάδα 'τρελαμένων' και φίλων, ώστε να μεταφέρονται οι εντυπώσεις πιο άμεσα και με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες θέασης. Αναφέρθηκε σε προηγούμενο post και από τον συν διαχειριστή μου.

Και όπως επίσης αναφέρθηκε, στα άμεσα μελλοντικά μας σχέδια βρίσκεται η δημιουργία ενός τέτοιου χώρου που θα μπορεί να φιλοξενεί οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να δει από κοντά τις αναφορές μας και να αποκτήσει κάποια επιπλέον εμπειρία ως προς το στήσιμο, τη ρύθμιση και τα βασικά στοιχεία αξιολόγησης ενός προβολέα.

Φιλικά

Εκ μέρους της διαχείρισης.

Με το καλό λοιπόν...