AVCLUB REFERENCE TEST ROOM!

Re: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Αυτο το forum ειναι και αποδεδειγμενα, απο τα ελαχιστα πραγματα στη χωρα μας, που ξεφευγουν απο την ελληνικη μιζερια-οπισθοδρομηση... Ειμαι πολυ περιφανος που ειμαι ενα απο τα παλαιοτερα μελη του... Μπραβο σε ολους!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Αν και άνοιξα νέο θέμα , θα ήθελα μια πιο αναλυτική περιγραφή του χώρου ( κουρτίνες , έπιπλα , κουφώματα , μονώσεις , γυψοσανίδες )

Μπράβο στο Πλαίσιο (το αγαπημένο μου μαγαζί) για την προσφορά του.
Για τον χώρο και τις δοκιμές δεν έχω άποψη μιας και ένα χρόνο στο avclub και άλλα δύο στο avforum, ποτέ μου δεν προσκλήθηκα να το δώ.
Αλλά για να το λένε όλοι πρέπει να είναι όντως αναφοράς.

Καλές δοκιμές..

Re: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Πρωτα απο ολα μπραβο στον ιδιοκτητη που μας κανει τετοια παραχωρηση και μετα στο ΠΛΑΙΣΙΟ.και το λεω αυτο γιατι πρωτα εκεινος παραχωρησε αφιλοκερδος το χωρο και μετα παρεσυρε και την εταιρεια.

Απειρα μπραβο

Ποτε μπορουμε να το χαρουμε???

Καλησπερα σε ολους!
Για να μην υπαρχει παρερμηνεια για τον σκοπο υπαρξης του Reference Room κανω quote προηγουμενο διευκρινιστικο μου Post:

Σιμο, για να μην υπαρχει παρεξηγηση, αυτο που εχεις ζητησει δεν εχει υλοποιηθει ακομα (ενας χωρος δοκιμων & παρουσιασεων ανοιχτος στα μελη, κατι σαν λεσχη δηλαδη..) αλλα παραμενει ο μεγαλος μας στοχος μολις αποκτησουμε οικονομικη δυνατοτητα ως Avclub προκειμενου να μπορεσουμε να νοικιασουμε χωρο και να αγορασουμε ή χρησιδανειστουμε μηχανηματα. Τοτε θα μπορει το καθε μελος να επισκεπτεται την "λεσχη" και να βλεπει απο κοντα αυτα που συζητουμε online.

Ο χωρος του Τασου, ο οποιος βρισκεται μεσα στο σπιτι του, θα επιτρεψει σε αυτους απο εμας που κανουμε τα πρωτα τεστ των μηχανηματων που σας παρουσιαζουμε online, να κανουμε την "δουλεια" μας πιο αξιοπιστα, εγκυρα και γρηγορα ακολουθοντας ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ μεθοδολογια (ιδια μηχανηματα αναφορας, ιδιος χωρος, ιδιες σκηνες αναφορας, δυνατοτητα αμεσης παραλληλης συγκρισης κ.λ.π.). Το κερδος για τα μελη και τους αναγνωστες του Avclub νομιζω οτι ειναι προφανες..

Αφου το εγραψα βρε Ναθαναηλ!

Αρχική Δημοσίευση από Τακης Σωτηροπουλος
Σιμο, για να μην υπαρχει παρεξηγηση, αυτο που εχεις ζητησει δεν εχει υλοποιηθει ακομα (ενας χωρος δοκιμων & παρουσιασεων ανοιχτος στα μελη, κατι σαν λεσχη δηλαδη..) αλλα παραμενει ο μεγαλος μας στοχος μολις αποκτησουμε οικονομικη δυνατοτητα ως Avclub προκειμενου να μπορεσουμε να νοικιασουμε χωρο και να αγορασουμε ή χρησιδανειστουμε μηχανηματα. Τοτε θα μπορει το καθε μελος να επισκεπτεται την "λεσχη" και να βλεπει απο κοντα αυτα που συζητουμε online.

Ο χωρος του Τασου, ο οποιος βρισκεται μεσα στο σπιτι του, θα επιτρεψει σε αυτους απο εμας που κανουμε τα πρωτα τεστ των μηχανηματων που σας παρουσιαζουμε online, να κανουμε την "δουλεια" μας πιο αξιοπιστα, εγκυρα και γρηγορα ακολουθοντας ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ μεθοδολογια (ιδια μηχανηματα αναφορας, ιδιος χωρος, ιδιες σκηνες αναφορας, δυνατοτητα αμεσης παραλληλης συγκρισης κ.λ.π.). Το κερδος για τα μελη και τους αναγνωστες του Avclub νομιζω οτι ειναι προφανες..

Το τσίμπησες το HTPC ....γερομπισμπίκη!!!!!:grandpa::grinning-smiley-043:firstprize:

ΟΚ πλάκα κάνω... αφού ο Τάσος είναι πρωτοπόρος σε όλα ...Αντε ρε παιδιά με το καλό να ξαναβρεθουμε (μέρες τις εκθεσης το Νοέμβρη θα είμαι πάνω)...τι λέτε για ένα τεστάκι?
Και θα υπάρχουν εκείνες τις μέρες και κάτι πολυκάναλοι μούρλια...τίγκα στα νέα φορμά...:award::music-smiley-005::ADFADF1:

Άντε και επειδή φτιάχνομαι με την ιδέα...Τασούλη μόλις βγεί το SPIDERMAN 3 BLU-RAY (διπλό και με ελληνικούς υποτίτλους) θα σου στείλω ένα δώρο να δοκιμάσεις το καινούργιο HTPC...

Επειδή αρχίσαμε να οργανώνουμε καλύτερα όλο το σκηνικό λέω τώρα μήπως να φτιάχναμε και μια μικρή ταινιοθήκη με τίτλους αναφοράς....Είπα λοιπόν να κάνω την αρχή....:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Γεια σου Γιωργο! Φυσικα και θα εχουμε τιτλους αναφορας! Απλα, πρεπει να αποφασισουμε ποιες σκηνες θα χρησιμοποιουμε για καθε κατηγορια τεστ (ευκρινεια, μαυρο, φωτεινα, ansi contrast, χρωμα κλπ..)
Λιγο-πολυ ηδη εχουμε τους περισσοτερους καλους τιτλους.
Μολις καταληξουμε, θα ανοιξουμε ενα νεο θεμα για να μπορουν ολοι να τσεκαρουν τις σκηνες και στο δικο τους συστημα!

Μπραβο Παιδια. Πολυ δυνατο συστημα.

Μονο το HD-DVD μου ξινιζει λιγο (XBOX 360 - by the way, δουλευει ακομη;) Για ενα τετοιο συστημα θα προτιμουσα κανα toshiba (XE1). (α και ο RS1 δεν ειναι κ η καλυτερη επιλογη αλλα ας ειναι... χαχα (Γουστα ειναι αυτα ;) )

και κανα HD-SDI (τωρα που βρισκετε πιο ευκολα πλεον) sta Hi-Def sources καλο θα ηταν (αν κ οι διαφορες πλεον με το hdmi δεν ειναι οι ιδιες οπως στο sd-sdi με component. Μερικοι μαλιστα θα ορκηστουν οτι δεν υπαρχουν διαφορες ή το hdmi δινει καλυτερη εικονα. Αλλα παλι ολα ειναι in the eyes of the beholder ;) )

Παντως μου αρεσει κ ο χωρος. Με τι υλικο εχετε ντυσει τα τοιχωματα;

φιλικα,

κωστας