SR-71
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Avengers: Endgame (2019)
Εαν θυμαμαι καλα, ηταν η δευτερη φορα που προσπαθησε να του βγαλει το infinity gauntlet.
Του το τραβαει, το βγαζει αλλα ... μεσα σε δεκατο του δευτερολεπτου ο Thanos κατορθωνει
να τσιμπησει ενα inifinity stone ... το οποιο και εκσφενδονισε πανω της !
Εαν κανω λαθος με διορθωνεις (αλλα θελω να θυμασαι ΚΑΛΑ την σκηνη).
Ελεος βρε Ικαρε ..... ηταν μια και μοναδικη σεκανς 5-10 δευτερολεπτων .... μεσα σε μια ΤΡΙΩΡΗ ταινια.
Εγω, που ειμαι ΚΑΤΑ των ψευτοφεμινισμων .... και το αντεξα. Δεν χαλασε καθολου η ταινια απο αυτο.
Δηλαδη ... να βαλουμε ποσες σεκανς δειχνουν αντρες (και μονο) να στηνονται με αιγλη και τουπε ? ....
Εδω κανεις λάθος.
Οταν ο Thanos φορεσε το power stone ηταν λογικο που εξαφανιστηκε και δεν την ειδαμε.
Εαν θυμαμαι καλα, ηταν η δευτερη φορα που προσπαθησε να του βγαλει το infinity gauntlet.
Του το τραβαει, το βγαζει αλλα ... μεσα σε δεκατο του δευτερολεπτου ο Thanos κατορθωνει
να τσιμπησει ενα inifinity stone ... το οποιο και εκσφενδονισε πανω της !
Εαν κανω λαθος με διορθωνεις (αλλα θελω να θυμασαι ΚΑΛΑ την σκηνη).
Άσε που αυτό το φεμινιστικό στυλ που πάνε να περάσουν χαλάει την οποία εικόνα
Ελεος βρε Ικαρε ..... ηταν μια και μοναδικη σεκανς 5-10 δευτερολεπτων .... μεσα σε μια ΤΡΙΩΡΗ ταινια.
Εγω, που ειμαι ΚΑΤΑ των ψευτοφεμινισμων .... και το αντεξα. Δεν χαλασε καθολου η ταινια απο αυτο.
Δηλαδη ... να βαλουμε ποσες σεκανς δειχνουν αντρες (και μονο) να στηνονται με αιγλη και τουπε ? ....
Last edited by a moderator: