Avengers: Infinity War

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Δειχνω 'χαρακτηρα'...
Υπομονη ακομα 15 μερες...:popcorn:

Re: Avengers: Infinity War (2018)

Και εγώ κρατιέμαι!

Είδα το μισό..
τόσες φάσεις είχε!

.. το υπόλοιπο αύριο! :p

Βλεπω να εχει βγει το blue ray rip (και μαλιστα απο γνωστα scenes, π.χ. SPARKS). Πως γινεται αυτο; ειχα διαβασει οτι release date για το BR ηταν 14/8

Βλεπω να εχει βγει το blue ray rip (και μαλιστα απο γνωστα scenes, π.χ. SPARKS). Πως γινεται αυτο; ειχα διαβασει οτι release date για το BR ηταν 14/8

Σύνηθες φαινόμενο το δισκάκι να βρίσκεται σε διαφορά χέρια προ της επίσημης κυκλοφορίας του

Λογικά τα δισκάκια είναι πιο δύσκολο να τα "φυλάξεις" καθώς θα πρέπει να είναι έτοιμα σε διάφορους "κεντρικούς πωλητές" ανά τον κόσμο και USA,
πριν την ημέρα κυκλοφορίας τους.

Από κάποιον μπορεί να γίνει διαρροή.. :cool:

Ενώ το Digital μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα σε 10 mins σε όλο τον κόσμο! :cool:

Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Με αυτά και αυτά σήμερα βγήκε ..’πληρες’ στα γνωστά στεκια..
Εγώ θα εξακολουθήσω να δείχνω ‛χαρακτηρα’ και θα περιμένω το 4Κ δισκάκι για να ξανά-ξεχαρμανιάσω :)

οι θαμωνες αυτου του φορουμ, ωρες ωρες, μου θυμιζουν κατι μεταξυ σιιτων που αυτομαστιγωνονται και του Paul απο το american pie που μπορουσε να συγκρατηθει ωστε να κανει τανρικο σεξ για μερες.

:flipout:

Πάρε κόσμε!
Φρέσκο πράγμα!

Απ' όλα έχει ο μπαξές!! :p

Μάνο.. μήπως πρέπει να ξανατεστάρεις τον προβολέα του Θοδωρή ?? :p

Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Με αυτά και αυτά σήμερα βγήκε ..’πληρες’ στα γνωστά στεκια..
Εγώ θα εξακολουθήσω να δείχνω ‛χαρακτηρα’ και θα περιμένω το 4Κ δισκάκι για να ξανά-ξεχαρμανιάσω :)

Same here (Atmos γαρ)

(ας είναι καλα οι γυφτιες των Disney και Fox που δινουν Atmos πλεον συνηθως μονο στα 4Κ)

Re: Avengers Infinity War part I

Μηπως εχει δει κανεις να πουλανε σε Ελλαδα η εξωτερικο(με ελληνικους) την 2d/3d εκδοση απλη η steelbook;
To blurayshop ειχε την 2d/3d steelbook και εγινε soldout σε 2 ωρες με αγνωστο το αν θα ξαναφερει απο οτι μου ειπε.