Mην το κανεις αν δε θες !!!
Θα μου επιστρέψει η Αpple τα 560 ευρώ μου αν θέλω? Γιατί θα μπορούσα να μείνω στο αυτονόητο, ότι δηλαδή κάνει όσα λέει ότι κάνει...
Πουθενα δεν λεει οτι παιζει avi....που το ειδες αυτο ?
αν και χρηστης μηλων το iphone τεχνικα ειναι ενας κινητος παραλογισμος...Όταν σαν εταιρία μπαίνεις στον χώρο των mp3 και των mp4 players, και λες ότι το gadgetάκι σου είναι η νο1 επιλογή για να βλέπει ο άλλος videos στο μετρό, πρέπει να διευκρινίζεις ότι εννοείς πολύ συγκεκριμένου τύπου videos, τα οποία μάλιστα είναι και τα λιγότερο διαδεδομένα, και για οτιδήποτε άλλο πρέπει ή να κάνει τη ζωή του δύσκολη και να κατεβάσει open source ή επί πληρωμή προγράμματα, ή να το χακάρει.
... και μη μου πεις ότι το γράφει στα μικρά γραμματάκια γιατί έτσι χάνουμε το δάσος. Δεν κάνουμε δικαστήριο, για να μας ενδιαφέρει αν η apple είναι νομικά καλυμμένη, μιλάμε για καθημερινές καταστάσεις που ζούμε όλοι σαν άνθρωποι.
Δηλαδή έλεος πλέον, έχω ένα τηλέφωνο που κοστίζει 560 ευρώ και
1/Δεν μπορώ παρά να δω έναν συγκεκριμένο τύπο video που υποστηρίζει η Apple, και κανέναν από τους αμέτρητους που υποστηρίζουν μέχρι και τα media players των 20 ευρώ.
2/Δεν μπορώ να διαχειριστώ το τηλέφωνό μου μέσω του laptop, διότι είναι registered στο desktop, και εγώ ο κλέφτης θα μου κλέψω τα mp3 που έχω στο σπίτι αν μπω απ'το laptop μου. (δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω δυνατά).
3/Δεν μπορώ out of the box να σώζω και να ανοίγω τα αρχεία μου στον δίσκο του τηλεφώνου, σαν φλασάκι ρε αδερφέ... διότι είναι δίσκος.... φάντασμα!
4/Δεν απολαμβάνω κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς και αυτονόητο σε όλα τα κινητά από το 1998 και μετά... αναφορές παράδοσης
5/Κοκκορεύομαι ότι έχω ίντερνετ στα χέρια μου, και τα μισά sites υπολειτουργούν γιατί το flash είναι ένα κακόοοοοοο plugin..
6/Το.... χειρότερο απ'όλα... έχω εσάς τους Macάδες να προσπαθείτε να με πείσετε ότι όλα αυτά τα παραπάνω είναι λογικά και θεμιτά...![]()
Bλακωδης ειναι για σενα , που δεν εννοεις να καταλαβεις οτι η Apple δεν θελει και δεν υποχρεουται να ακολουθησει τα format των windows (Αvi, ntfs κλπ).
Εχει τα δικα της προτυπα , και οποιος θελει ακολουθει...
Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να κάνει κάτι.........κάθε εταιρεία έχει τα συν κ πλην της...τέτοια είναι κ η Apple, μια περίεργη 'γκόμενα'...κάτι σου δίνει κ κάτι σου παίρνει...δεν ξέρω αν με "πιάνεις" τι θέλω να πω...
Σε ωθεί η Apple να γίνεις παράνομος επειδή έχεις βαλθεί να θες τα avi σου στο τηλ της...αφού δεν μπαίνουν, τα μετατρέπεις νόμιμα σε άλλου τύπου αρχεία...απλό !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.