Aξέσουάρ για φωτογραφία , μαστορέματα, add-ons και ... pimp your camera!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αν θυμάμαι κι εγώ από Sony είχα βάλει σε μικρές Pen γιατί τα δικά τους που έμπαιναν με μια βίδα από το πλάι και ήταν σε διάφορα χρώματα είχαν εξαφανιστεί

Μάλλον κάτι τέτοιο θα σε βολέψει, ή κάποιο από αυτά, ξύλινα αυτοκόλλητα DIY που μπορώ να στα ντύσω με δερματίνη αν θες...

1789749341250 copy.jpg

Μάλλον κάτι τέτοιο θα σε βολέψει
Αυτό είχα βρει, μαζί με το αντίστοιχο της rx100, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάξει η καμπύλη στην άκρη του σώματος.
ή κάποιο από αυτά, ξύλινα αυτοκόλλητα DIY που μπορώ να στα ντύσω με δερματίνη αν θες...
Έχω παραγγείλει ήδη αυτοκόλλητη δερματίνη για μια άλλη πατέντα, αλλά θα προτιμούσα κάτι έτοιμο.
Παλιά είχε η flipback πολλά μοντέλα, το g2 και το g4 θα ήταν ιδανικά, αλλά έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια.

Αυτό είχα βρει, μαζί με το αντίστοιχο της rx100, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάξει η καμπύλη στην άκρη του σώματος.

Έχω παραγγείλει ήδη αυτοκόλλητη δερματίνη για μια άλλη πατέντα, αλλά θα προτιμούσα κάτι έτοιμο.
Παλιά είχε η flipback πολλά μοντέλα, το g2 και το g4 θα ήταν ιδανικά, αλλά έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Να δω από Δευτέρα σε κανένα συρτάρι αν βρω κάποιο από τα δύο , ίσως χρειαστεί να του βάλεις διπλής όψης ταινία. Εννοειται θα στο χαρίσω

Συνήθως με λίγο δεξιά - αριστερά η καμπύλη ταιριάζει, περίμενε τον Κώστα μήπως βρει κάποιο...