Αξίζει η επένδυση σε πι-καπ

Εξαρτάται λοιπόν τι εννοεί ο καθένας με το "αξίζει η επένδυση".
Για μένα όχι. Και επαναλαμβάνω, απαντώ στο ερώτημα αυτό, στο χώρο αυτό, τουλάχιστον από το 2005 ή 2006...

Δεκτό και σεβαστό

Τουλάχιστον βρήκαμε κάποιο κοινό σημείο, βλέπεις κατα βάθος δεν διαφωνούμε ..εε... εντάξει εκτός απο το Logitech αλλα αφου επιμένεις.. Πάντως και εγώ μόνο υπο την προυπόθεση του να έχει κάποιος το μεράκι να ασχοληθεί με τις χαρές αλλα και τις ταλαιπωρίες δημιουργίας δισκοθήκης αξίζει, τότε αξίζει και παρα αξίζει!..

Πάντως αν όχι που δεν τον αδικώ αφου και εγώ αν ξεκινούσα μάλλον δεν θα επένδυα και πάλι ένα πικάπ είναι πάντα χρήσιμο σε έναν πραγματικό μουσικόφιλο αφου του εξασφαλίζει την πρόσβαση στην τεράστια ποικοιλία και αριθμο μουσικών εκει έξω που πιθανόν να μην μπορεί να βρεί σε cd οπότε καλό είναι και χρήσιμο ένα πικάπ...

Re: Απάντηση: Αξίζει η επένδυση σε πι-καπ

τουλάχιστον εγώ που έχω αποδεχτεί ότι η Ιθάκη στον ήχο είναι όνειρο και έχω συμβιβαστεί με το σύστημα μου.Απλώς το πι-καπ όπως εξήγησα το θέλω για να ακούω κάποια αγαπήμενα LPs όπως τα θυμάμαι απο τα μαθητικά χρόνια - αγνά και μουσικά.

Απο κάποιον που έκανε το επόμενο βήμα σε μηχανήματα -Η ΙΘΑΚΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ-

Δεν βρίσκω οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα η οτι θα μετανιώσεις αν αγοράσεις το πικάπ που λές ίσα ίσα το αντίθετο, τα κίνητρα σου αλλα και το σκεπτικό σου ειναι υγιή.

Αν είσαι όντως αποφασισμένος, πάρε κάτι καλούτσικο να σου μείνει.
Πιο καλά, να πάρεις καμιά απλή κατασκευή, για να μη μπλέξεις με πολλά.

Προσωπικά, ανάρτηση σε χαμηλή κατηγορία τιμής δε θα συνιστούσα.
Αν έχεις βέβαια πρόθεση να "βρέξεις κ@λο", τότε πάρε ένα Systemdek ή Thorens 160.

To concept είναι πάντως πολύ καλή λύση, αν δε σκέφτεσαι να αναβαθμιστείς.

αγαπητέ μου, δεν πιάνεις το νόημα του σκεπτικού μου.
Ο άνθρωπος θέλει να δώσει 1000 ευρώ.
Με 1000 ευρώ μαζί με φόνο και κεφαλή ό,τι και να πάρει σήμερα (δε λέμε για αύριο) ένα Logitech θα ακουστεί πολύ καλύτερα.

.

Όχι, δεν θα ακουστεί καλύτερα, και πάω ότι στοίχημα θες.

και το δικό μου ψηφιακό δεν είναι entry level....
πάντως εγώ αναφέρθηκα σε σύνολο πλατώ βραχίονα, κεφαλή, φόνο.

δεν μιλάμε γιά συγκρίσεις των μέσων γενικώς, αλλά γιά αυτό που ζητάει να πάρει ο φίλος εντός προϋπολογισμού.

Re: Απάντηση: Αξίζει η επένδυση σε πι-καπ

Φυσικά και να το πάρεις!Τι πιό όμορφο από τις αγνές αναμνήσεις
που θα ξανάρθουν στην επιφάνεια και θα σε γεμίσουν χαρά και νοσταλγία!

Παραείναι μίζεροι οι καιροί για να στερούμαστε μια όαση χαράς για
μίζερους λόγους...

Και σιγά-σιγά θα μεγαλώσεις και τη συλλογή σου σε βινύλλια!

+1000

Να πω και γω την εμπειρία μου.

Πριν περίπου ένα χρόνο, βρέθηκα στο σπίτι ενός φίλου, του Κώστα (μπασίστας στους Will-o-the wisp), ακούγαμε δίσκους και την είχαμε καταβρεί.

Από το σπίτι του έφυγα με δώρο έναν δικό τους δίσκο -εξαντλημένο σίγουρα.

Έλα ντε που δεν είχα πι-καπ να τον παίξω!

Την άλλη μέρα αγόρασα το Clearaudio concept!

Κάτι οι αναμνήσεις από το πι-καπ του πατέρα μου, κάτι η ιδιαίτερη ταυτότητα του αναλογικού ήχου, κάτι η αγάπη μου για την μηχανολογία και η καθαρή ομορφιά που έχουν ορισμένα πι-καπ, σήμερα έχω γύρω στους 150 δίσκους και συνεχίζω....

Α! και για πέστε μου εσείς οι κολλημένοι με τα DAC, πως θα κρεμάσω το εξώφυλλο του download στον τοίχο?

Άντε να μαζέψουμε κανένα φράγκο γιατί αυτό το kuzma του Δημητράκι πολύ μου μπαίνει στο μάτι!

Α! και το καλύτερο το είπε ο Πετράν!

Τα βινύλια φθείρονται όπως μεγαλώνουμε και εμείς ..

και αυτό είναι πολύ αληθινό...πόσα χρόνια σκοπεύετε να ζήσετε;

'Εχω βινύλια 60 και 50 ετών, έχουν παίξει πολλές φορές και χαίρουν άκρας υγείας,
Τα cd είναι αυτά που έχουν περιορισμένο χρόνο ζωής. Λ.Σ.

Να πω και γω την εμπειρία μου.

Πριν περίπου ένα χρόνο, βρέθηκα στο σπίτι ενός φίλου, του Κώστα (μπασίστας στους Will-o-the wisp), ακούγαμε δίσκους και την είχαμε καταβρεί.

Από το σπίτι του έφυγα με δώρο έναν δικό τους δίσκο -εξαντλημένο σίγουρα.

off topic
πολυ προσεγμενες παραγωγες με σουπερ εξωφυλλα και υλικα στην συσκευασία, τα παιδια εχουν αποψη. Για οσους δεν τους ξερουν αξιζει ενα ψαξιμο http://www.will-o-thewisp.gr/

δεν ακούμε πια από τα CD Λουκά μου...-bye-
Πώ-πώ έμεινα πολύ πίσω Δημήτρη!!!
Ακούτε από σκληρό δίσκο ο οποίος δυστυχώς χαλάει. Γενικά δεν με συγκινεί το λεγόμενο άυλο μέσο. Θέλω κάτι πιο χειροπιαστό. Λ.Σ.

Πώ-πώ έμεινα πολύ πίσω Δημήτρη!!!
Ακούτε από σκληρό δίσκο ο οποίος δυστυχώς χαλάει. Γενικά δεν με συγκινεί το λεγόμενο άυλο μέσο. Θέλω κάτι πιο χειροπιαστό. Λ.Σ.

έχουμε ήδη 3 backups Λουκά και στα ζόρια... έχουμε και τα cd στο ντουλάπι.

και στα μεγάλα ζόρια έχουμε και τα βινύλια στο παραπάνω ράφι...:award::award:

έχουμε ήδη 3 backups Λουκά και στα ζόρια... έχουμε και τα cd στο ντουλάπι.

και στα μεγάλα ζόρια έχουμε και τα βινύλια στο παραπάνω ράφι...:award::award:
Κατέβασέ τα από το ράφι μην αφήσεις τους θησαυρούς ανεκμετάλευτους. Λ.Σ.