Αξίζει να αναβαθμίσω τα monoblock μου??

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Πάντως monoblock είναι μονόδρομος αφού έχω ήδη πολύκαναλο ενισχυτή (Marantz cinema 30) με home Cinema και απλά ήθελα να πάρω όσο το δυνατόν καλύτερο ήχο σε μουσική..
Ο λόγος που κοιτάω μόνο Advance Acoustic την πιο ακριβή σειρά είναι και άλλος.. Παντρεμένος και με τόσες αλλαγές ή γυναίκα στο τέλος θα με χωρίσει!! Ήδη παλαιότερα είχα μουρλα και άλλαζα τηλεόραση σχεδόν κάθε χρόνο..
Οπότε λέω 28η Οκτωβρίου που θα φύγει για να παει 2-3 μέρες στην πεθερά μου να έκανα την αλλαγή που δεν θα έπαιρνε καθόλου χαμπάρι..
Προσεξε μη γυρισει αναπαντεχα και σε πιασει στο σαλονι με τις κούτες!

Δεν αξίζει να προχωρήσεις ... τα ηχεία σου είναι ομαλά φορτία και ευαίσθητα οπότε μια χαρά τα καλύπτουν τα υπάρχοντα μονομπλοκ

Αν ο συνεργαζόμενος τα έχει ντέμο, να στα φέρει σπίτι , για να δεις, όπως είπαν τα παιδιά και μόνος σου ...

Αν δεν υπάρχουν ντέμο, μην προχωρήσεις ... κατά την γνώμη μου οι διαφορές δεν θα αξίζουν την μεγάλη διαφορά κόστους .. κάτσε στα αυγά σου ...

Δεν αξίζει να προχωρήσεις ... τα ηχεία σου είναι ομαλά φορτία και ευαίσθητα οπότε μια χαρά τα καλύπτουν τα υπάρχοντα μονομπλοκ

Αν ο συνεργαζόμενος τα έχει ντέμο, να στα φέρει σπίτι , για να δεις, όπως είπαν τα παιδιά και μόνος σου ...

Αν δεν υπάρχουν ντέμο, μην προχωρήσεις ... κατά την γνώμη μου οι διαφορές δεν θα αξίζουν την μεγάλη διαφορά κόστους .. κάτσε στα αυγά σου ...
Ακριβώς αυτό μου είπε και ο κύριος Μανώλης Καστρουνης! Σίγουρα σχεδόν όλοι θα τον γνωρίζεται.. Τον πήρα εμπιστευτηκα και τον ρωτησα(έχουμε πολύ καλές Σχέσεις αφού όπως είπα έχω αλλάξει 3 τουλάχιστον φορές ηχεια) και μου τα είχε ρυθμίσει.. Και μου είπε ότι το μόνο που χρειάζομαι για άλλη μια φορά ρύθμιση του ενισχυτή μου του marantz με Dirac αυτή την φορά αφού όπως μου είπε τώρα που πήρα τα 17ιντσα SVS θα κάνει πολύ καλή ρύθμιση...
Τον ρώτησα επίσης και για αυτο που παρατηρώ σε χαμηλές εντάσεις σαν να ακούω κάπως μικρή παραμόρφωση και μου είπε καλο θα ήταν να πήγαινα να κοίταγα τα αυτιά μου!!
Πάντως αυτό το τελευταίο μπορεί και να ισχύει γιατί παλαιότερα είχα ηχοσυστημα δυνατό με Door panel στο αυτοκίνητο μου(νεανικές μ@λακ@@ςκαι όντως μπορεί να έχω κάψει καμία "φλάντζα" αυτιού!! 😂😂
Πάντως σας ευχαριστώ όλους όσοι μου δώσατε απάντηση να είστε καλά!!

τα ηχεία σου είναι ομαλά φορτία και ευαίσθητα οπότε μια χαρά τα καλύπτουν τα υπάρχοντα μονομπλοκ

Έχουν παίξει με λαμπάτο 2x12Watt τα συγκεκριμένα. :)

Αναρωτιέμαι αν ο φίλος έχει κάνει τη σύγκριση με τον Cinema 30 να τα οδηγεί απ' ευθείας. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποια έκπληξη εδώ... .

Τα Zingali γενικότερα δεν απαιτούν ενισχυτή με ζόρικη τροφοδοσία, γιατί η καμπύλη εμπέδησής τους θυμίζει λίγο... κοιλάδα. Άλλα πράγματα χρειάζονται ως κόρνες. ;)

• Like
Reactions: Spyros1980