Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Και εγώ αυτό πιστεύω, προχώρησα σε παραγγελία εχθές με κλειστά μάτια. Θα αντικαταστησει μια πλάσμα LG 50' από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημενος τα 2,5 χρόνια που την είχα.
Ελπίζω η διαφορα να είναι αισθητή πάντως.

Και εγώ αυτό πιστεύω, προχώρησα σε παραγγελία εχθές με κλειστά μάτια. Θα αντικαταστησει μια πλάσμα LG 50' από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημενος τα 2,5 χρόνια που την είχα.
Ελπίζω η διαφορα να είναι αισθητή πάντως.

Ποιο κατάστημα είναι αυτο μιας και με ενδιαφέρει κι εμένα η συγκεκριμένη προσφορά;

Στην ηλεκτρονική, τρέξε γιατί δε νομίζω να ξαναβρεί τέτοια ευκαιρία..!!!

Καλησπερα παιδια! Την πηρα και εγω την 60αρα απο ηλεκτρονικη, μιας που ειναι πολυ καλη προσφορα, απλα επειδη δεν το εψαξα καθολου, εμενα με ενδιαφερει κατα 90% η τηλεοραση για να βλεπω καμμια ταινια μεσω pc, πιστευω δεν εχει καποιο προβλημα σε επιδοσεις σε ποιοτητα κτλ? Ρωταω γιατι ειμαι ασχετος..επισης δεν πιστευω να ειναι αλλο μοντελο και να εχουν κανει λαθος, γιατι ειναι πραγματικα φοβερη προσφορα. Ευχαριστω πολυ!

Ότι πρέπει για αυτήν τη χρήση!!
Μπα όχι δε νομίζω να έχει γίνει λάθος...

Re: Απάντηση: Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Πανάκριβη όχι, ακριβή ναι.
Ειναι όμως ότι καλύτερο υπαρχει αυτή τη στιγμή.
Τα 1600 δεν νομίζω να ειναι τρελό νούμερο για μια τηλεοραση της κλάσης της .
Για όποιον θέλει μια ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ειναι σχεδόν μονόδρομος.

620 ευρώ παραπάνω από την 55H6400 είναι πολλά λεφτά για μια γυαλιστερή επίστρωση, έναν δορυφορικό δέκτη και μία βελτίωση στην καθαρότητα της κίνησης που μάλλον θα περάσει απαρατήρητη...

Παιδιά καλησπέρα.Εγώ θα την τοποθετήσω υπερυψωμένη σε βάση τοίχου.Λέτε να έχω θέμα με την κάθετη γωνία Θέασης?
Διάβασα πως δεν έχει και τόσο καλές γωνίες θέασης η συγκεκριμένη τηλεόραση.

Απάντηση: Re: Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Παιδιά καλησπέρα.Εγώ θα την τοποθετήσω υπερυψωμένη σε βάση τοίχου.Λέτε να έχω θέμα με την κάθετη γωνία Θέασης?
Διάβασα πως δεν έχει και τόσο καλές γωνίες θέασης η συγκεκριμένη τηλεόραση.
Μακρια.Στις 10-20 μοιρες ξεθωριαζει τελειως η εικονα οπως και στη σειρα 6.Μηδενικες γωνιες θεασης βασικα.Τουλαχιστον η σειρα 6 εχει περιστρεφομενη βαση που αν δεν ειναι στον τοιχο την γυρνας οπως θες(τεραστια ευκολια)

Φίλε King2009,η σειρά 8??Κι αυτή το ίδιο πρόβλημα?
Θέλω Samsung για τον διπλό δέκτη....
Δεν γνωριζω για τη σειρα 8 πως συμπεριφερετε σε αυτο το θεμα.Για καλες γωνιες θεασης αν πρεπει να μπει σε τοιχο μονο πλασμα/ips panels.Τα va δεν.

Διάβασε σε Sites πως μέχρι 40 μοίρες είναι ΟΚ.
Κάπου εκεί είμαι κι εγώ.Noμίζω πως οριακά είναι κομπλέ.

Διάβασε σε Sites πως μέχρι 40 μοίρες είναι ΟΚ.
Κάπου εκεί είμαι κι εγώ.Noμίζω πως οριακά είναι κομπλέ.
Στις 23 μοιρες χανει την αντιθεση της.

http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/h7150

Για μενα μακρια αν προκειτε για τοιχο.

Re: Απάντηση: Re: Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Για καλες γωνιες θεασης αν πρεπει να μπει σε τοιχο μονο πλασμα/ips panels.Τα va δεν.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στη γωνία θέασης μεταξύ Plasma και IPS, που η αντίστοιχη, πολυσυζητημένη διαφορά μεταξύ IPS και VA, φαντάζει σαν κακόγουστο ανέκδοτο... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στη γωνία θέασης μεταξύ Plasma και IPS, που η αντίστοιχη, πολυσυζητημένη διαφορά μεταξύ IPS και VA, φαντάζει σαν κακόγουστο ανέκδοτο... :p
Σιγουρα σε μια πλασμα τελειως πλαγια να εισαι δεν χανει καθολου σε αντιθεση αλλα και με ενα ips panel τα πραγματα ειναι λιγο χειροτερα.Στα va ελαχιστα πιο πλαγια να πας αμεσως παει η αντιθεση στον πατο.Απο εκει μεχρι τελειως πλαγια κραταει εκεινη την αντιθεση η οποια ομως ειναι μακραν χειροτερη απο ips που ειδη εχουν χαμηλη αντιθεση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Σιγουρα σε μια πλασμα τελειως πλαγια να εισαι δεν χανει καθολου σε αντιθεση αλλα και με ενα ips panel τα πραγματα ειναι λιγο χειροτερα.Στα va ελαχιστα πιο πλαγια να πας αμεσως παει η αντιθεση στον πατο.Απο εκει μεχρι τελειως πλαγια κραταει εκεινη την αντιθεση η οποια ομως ειναι μακραν χειροτερη απο ips που ειδη εχουν χαμηλη αντιθεση.

Μπροστά το IPS, πίσω η Plasma (οι τηλεοράσεις είναι ρυθμισμένες στην ίδια φωτεινή εκπομπή, ~110 nits, και οι δύο φωτό στο σκοτάδι είναι με ίδιες ρυθμίσεις έκθεσης):

Επίσης, αριστερά Plasma, δεξιά SPVA, κέντρο IPS, όλα στα 120 nits:

Εντάξει, μπορεί να κρατάνε λίγο πιο σταθερά τα IPS για κάποιο εύρος γωνίας, αλλά από εκεί και πέρα πέφτει σημαντικά η αντίθεση, δεν παύουν να είναι LCD και αυτές. Απροβλημάτιστα μπορείς να δεις μόνο εντός περιορισμένης γωνίας, απέχουν σημαντικά από το να προσφέρουν κάλυψη σε αντιστοιχία με μία CRT, Plasma ή ακόμα και OLED...

Μπερδευτηκα λιγο στις δευτερες εικονες.Προφανως το ips ειναι tablet.Στην πρωτη εικονα απο τις δευτερες η πλασμα δειχνει καταμαυρη και το va χαλια.Στις επομενες 2 που ειναι απο γωνια η πλασμα δειχνει γκρι και η va μαυρη.

Η ips σε σκοτεινο περιβαλλον δεν κανει σιγουρα για ταινιες.Οι πλασμα δεν κανουν οταν υπαρχει φως που δεν φαινονται απο τις αντανακλασεις και οι va ειναι μια μεση λυση με ικανοποιητικο μαυρο και στο φως δειχνουν αψογα χωρις αντανακλασεις.

Re: Απάντηση: Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Μπερδευτηκα λιγο στις δευτερες εικονες.Προφανως το ips ειναι tablet.

Ναι, το IPS είναι το LG V500 (G Pad), το οποίο φοράει καλύτερης ποιότητας IPS από την Toshiba του πρώτου σετ... :laugh:

Στην πρωτη εικονα απο τις δευτερες η πλασμα δειχνει καταμαυρη και το va χαλια.

Η Plasma είναι αριστερά. Δεν είναι δυνατόν να σου φαίνεται πιο μαύρη από τη Sony, στην πρώτη φωτό... :hmmmm:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει τα χρήματα η Samsung UE55H7000 ?

Ναι, το IPS είναι το LG V500 (G Pad), το οποίο φοράει καλύτερης ποιότητας IPS από την Toshiba του πρώτου σετ... :laugh:

Η Plasma είναι αριστερά. Δεν είναι δυνατόν να σου φαίνεται πιο μαύρη από τη Sony, στην πρώτη φωτό... :hmmmm:

Ναι τωρα ειδα το λογοτυπο της σονυ.Ειναι αντιθετα απο οπως τα εγραψα.Στην πρωτη εικονα που φαινονται απο ισια η sony φαινετε να εχει καταμαυρο μαυρο ενω στις αλλες 2 που ειναι υπο γωνια χανει αρκετα ενω η πλασμα κραταει το μαυρο της.Στην πρωτη εικονα παντως το μαυρο της πλασμα δεν το λες μαυρο.Αν εχει πολλες ωρες λογικο.

Φίλε έβγαλα φωτογραφία τον χώρο μου. Με το μωβ βελάκι είναι η θέση θέασης η οποία είναι σχεδόν απέναντι από την τηλεόραση.
Τι λες,θα έχω θέμα με την κάθετη γωνία θέασης ή όχι?Η τηλεόραση που βλέπεις την έχω 8 χρόνια!Την Le40M61B.
Έλεγε πως είχε 178 μοίρες γωνία θέασης! 8 χρόνια μετά,λες να βλέπω χειρότερα στον τομέα αυτό σε σύγκριση με την παλιά μου?

Να πέφτουν τα στοιχήματα...!
Samsung_LE_40_M61_B.jpg

Λοιπον.Αν μπει ετσι πλαγια οπως ειναι αυτη που εχεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Αν μπει καθετα ισια θα εχεις θεμα.Μπορω να βγαλω μια φωτογραφια να δεις πως χανει και στον καθετο αξονα στη γωνια θεασης.