Και εγώ αυτό πιστεύω, προχώρησα σε παραγγελία εχθές με κλειστά μάτια. Θα αντικαταστησει μια πλάσμα LG 50' από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημενος τα 2,5 χρόνια που την είχα.
Ελπίζω η διαφορα να είναι αισθητή πάντως.
Πανάκριβη όχι, ακριβή ναι.
Ειναι όμως ότι καλύτερο υπαρχει αυτή τη στιγμή.
Τα 1600 δεν νομίζω να ειναι τρελό νούμερο για μια τηλεοραση της κλάσης της .
Για όποιον θέλει μια ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ειναι σχεδόν μονόδρομος.
Μακρια.Στις 10-20 μοιρες ξεθωριαζει τελειως η εικονα οπως και στη σειρα 6.Μηδενικες γωνιες θεασης βασικα.Τουλαχιστον η σειρα 6 εχει περιστρεφομενη βαση που αν δεν ειναι στον τοιχο την γυρνας οπως θες(τεραστια ευκολια)Παιδιά καλησπέρα.Εγώ θα την τοποθετήσω υπερυψωμένη σε βάση τοίχου.Λέτε να έχω θέμα με την κάθετη γωνία Θέασης?
Διάβασα πως δεν έχει και τόσο καλές γωνίες θέασης η συγκεκριμένη τηλεόραση.
Δεν γνωριζω για τη σειρα 8 πως συμπεριφερετε σε αυτο το θεμα.Για καλες γωνιες θεασης αν πρεπει να μπει σε τοιχο μονο πλασμα/ips panels.Τα va δεν.Φίλε King2009,η σειρά 8??Κι αυτή το ίδιο πρόβλημα?
Θέλω Samsung για τον διπλό δέκτη....
Στις 23 μοιρες χανει την αντιθεση της.Διάβασε σε Sites πως μέχρι 40 μοίρες είναι ΟΚ.
Κάπου εκεί είμαι κι εγώ.Noμίζω πως οριακά είναι κομπλέ.
Για καλες γωνιες θεασης αν πρεπει να μπει σε τοιχο μονο πλασμα/ips panels.Τα va δεν.
Σιγουρα σε μια πλασμα τελειως πλαγια να εισαι δεν χανει καθολου σε αντιθεση αλλα και με ενα ips panel τα πραγματα ειναι λιγο χειροτερα.Στα va ελαχιστα πιο πλαγια να πας αμεσως παει η αντιθεση στον πατο.Απο εκει μεχρι τελειως πλαγια κραταει εκεινη την αντιθεση η οποια ομως ειναι μακραν χειροτερη απο ips που ειδη εχουν χαμηλη αντιθεση.Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στη γωνία θέασης μεταξύ Plasma και IPS, που η αντίστοιχη, πολυσυζητημένη διαφορά μεταξύ IPS και VA, φαντάζει σαν κακόγουστο ανέκδοτο...![]()
Σιγουρα σε μια πλασμα τελειως πλαγια να εισαι δεν χανει καθολου σε αντιθεση αλλα και με ενα ips panel τα πραγματα ειναι λιγο χειροτερα.Στα va ελαχιστα πιο πλαγια να πας αμεσως παει η αντιθεση στον πατο.Απο εκει μεχρι τελειως πλαγια κραταει εκεινη την αντιθεση η οποια ομως ειναι μακραν χειροτερη απο ips που ειδη εχουν χαμηλη αντιθεση.

Μπερδευτηκα λιγο στις δευτερες εικονες.Προφανως το ips ειναι tablet.
Στην πρωτη εικονα απο τις δευτερες η πλασμα δειχνει καταμαυρη και το va χαλια.
Ναι, το IPS είναι το LG V500 (G Pad), το οποίο φοράει καλύτερης ποιότητας IPS από την Toshiba του πρώτου σετ...
Η Plasma είναι αριστερά. Δεν είναι δυνατόν να σου φαίνεται πιο μαύρη από τη Sony, στην πρώτη φωτό... :hmmmm:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.