ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!

gioref

New member
3 July 2008
9
Γειά σας παιδιά!Αύριο παραλαμβάνω το δώρο των κουμπάρων μου!Μια Samsung LE37A656A1F 37"!! Τι λέτε για την επιλογή; Χρειάζεται να πάρω ups; Κάποιες συμβουλές για στρώσιμο ίσως; Υπάρχει κρυφό μενού; Πολλές ερωτήσεις ε; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!!!:a0210:

Καταρχάς καλορίζικη.Γνώμη μου αφού την πήρες κοίτα να την χαρείς και μην συγκρίνεις με άλλα μοντέλα. Ουτως ή άλλως είναι αργά.

Απάντηση: Re: ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!

Καταρχάς καλορίζικη.Γνώμη μου αφού την πήρες κοίτα να την χαρείς και μην συγκρίνεις με άλλα μοντέλα. Ουτως ή άλλως είναι αργά.

Μπράβο στον Μάριο.....:SFGSFGSF:

Υ.Γ.: Καλορίζικη φίλε gioref....!!!!

Δεν την συγκρίνω φίλε Μάριε απλώς ρωτάω την γνώμη σας! Εξάλλου δεν ήταν αμιγώς δικιά μου επιλογή αλλά των κουμπάρων μου!! :worshippy:
Ευχαριστώ για τις ευχες!!

2-2,5 μετρα οχι παραπάνω! Νομίζω είναι ικανοποιητική η απόσταση για 37''!!

μια χαρά είναι η 37άρα!!!!..εξαιρετική η επιλογή των κουμπάρων σου....ακόμα καλύτερη επειδή είναι δώρο!!!;)...καλορίζικη λοιπόν!!!

στρώσιμο δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου....κρυφό μενού υπάρχει αλλά άστο καλύτερα.....:cool:

Δεν θα πειράξω τίποτα το υπόσχομαι!!! Πες μου pls για το μενού!!Α για το Ups τι λέτε να πάρω;

Καλές θεάσεις φίλε, μια χαρά επιλογή έκαναν οι κουμπάροι -bye-

Όπως είπε ο Νάσος ούτε στρώσιμο, ούτε κρυφό μενού χρειάζεται. Η Samsung έχει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κανονικό μενού. Μπορείς να ξεκινήσεις με αυτές και αν κάτι δεν σου κάθεται καλά να το αλλάξεις:

http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/Settings.htm

Edit: Αφού τρώγεσαι ...

* Put the TV in standby mode, then press:

{INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} buttons on the remote.

* The TV will turn On with the Service Menu displayed.
* To exit, press the {POWER} button.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23929

αλλά πρόσεξε μην πειράξεις κάτι και έχεις τρεχάματα ;)

Last edited:
2-2,5 μετρα οχι παραπάνω! Νομίζω είναι ικανοποιητική η απόσταση για 37''!!

Καταρχήν μεγιές και καλοθέατη.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε 1 μήνα το πολύ θα σου φαίνεται μικρή.

Έχω μια 40" LCD και βλέπω τις περισσότερες φορές από τα 2,5 μέτρα .... μετά
το μήνα κατάλαβα πόσο μικρή είναι .....

Καταρχήν μεγιές και καλοθέατη.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε 1 μήνα το πολύ θα σου φαίνεται μικρή.

Έχω μια 40" LCD και βλέπω τις περισσότερες φορές από τα 2,5 μέτρα .... μετά
το μήνα κατάλαβα πόσο μικρή είναι .....

μια χαρά θάναι....

ΥΓ: κι εγώ θα μπορούσα νάβλεπα στις 50" από τα 2,5 μέτρα....αυτό δεν λέει τίποτα...οι ίντσες είναι επαρκέστατες για 2,5 μέτρα....

Re: Απάντηση: Re: ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!

μια χαρά θάναι....

ΥΓ: κι εγώ θα μπορούσα νάβλεπα στις 50" από τα 2,5 μέτρα....αυτό δεν λέει τίποτα...οι ίντσες είναι επαρκέστατες για 2,5 μέτρα....

Η προσωπική μου εμπειρία λέει άλλα ... και όλοι οι γνωστοί μου
με ανάλογη εμπειρία συμφωνούν ... anyway περί ορέξεως ....

Περί ορέξεως σίγουρα....αυτό να λέγεται...άλλωστε συμφωνώ μαζί σου-και με τους γνωστούς σου-όταν γράφω ότι θάβλεπα και από 50" στα 2,5 μέτρα....

αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι οι 37" είναι λίγες για τα 2,5 μέτρα ,πολύ δε περισσότερο όταν μας τις κάνουν δώρο....

ας ποσταρει ο ιδιος φιλος σε ενα μηνα να μας πει αν του φαινεται η οχι μικρη τοτε...αν πριν ειχε καμια 14αρα τοτε σημερα θα του φαινεται projectorας..
σε ενα μηνα που το ματι θα συνηθισει τοτε θα παει το δωρο στην κρεβατοκαμαρα και τον βλεπω να ανοιγει νημα με τιτλο: Στις 50'' τι?:flipout:

αλλωστε το οτι ειναι δωρο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και μικρη..

ας ποσταρει ο ιδιος φιλος σε ενα μηνα να μας πει αν του φαινεται η οχι μικρη τοτε...αν πριν ειχε καμια 14αρα τοτε σημερα θα του φαινεται projectorας..
σε ενα μηνα που το ματι θα συνηθισει τοτε θα παει το δωρο στην κρεβατοκαμαρα και τον βλεπω να ανοιγει νημα με τιτλο: Στις 50'' τι?:flipout:

+1

Σωστόςςςςςςςςς:antlers:

Είμαι σίγουρος πως και ο Νάσος συμφωνεί με αυτά που λέτε αλλά αφού του την έκαναν δώρο του ανθρώπου τι να γράψει. Πιστεύω και εγώ πως 40" θα ήταν πολύ καλά και μετά την πάροδο 6 μηνών 46"
Μετά την ενεργή συμμετοχή σε αυτό το φόρουμ και την πάροδο 12 μηνών 52" με προοπτική στις 70" :worshippy::laugh:

Δηλαδή καταλήγουμε πως από τα 2.5 μέτρα το ιδανικό μέγεθος είναι 46-50 ?

Και μόνο η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9 δεν βλέπεται από τόσο κοντά, χώρια τα κουσούρια του τηλεοπτικού σήματος. Δεν μιλάμε για προβολείς που θα βάλεις μια ταινία και θα γίνεις ένα με το σκηνικό. Μιλάμε για τηλεοράσεις που προορίζονται για γενική χρήση. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω με τίποτα σε πάνω από 40-42 και θεωρώ τις 37 νορμάλ.

Δηλαδή καταλήγουμε πως από τα 2.5 μέτρα το ιδανικό μέγεθος είναι 46-50 ?

Και μόνο η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9 δεν βλέπεται από τόσο κοντά, χώρια τα κουσούρια του τηλεοπτικού σήματος. Δεν μιλάμε για προβολείς που θα βάλεις μια ταινία και θα γίνεις ένα με το σκηνικό. Μιλάμε για τηλεοράσεις που προορίζονται για γενική χρήση. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω με τίποτα σε πάνω από 40-42 και θεωρώ τις 37 νορμάλ.

Γιώργο..πολλές φορές χάνουμε το μέτρο....ούτε κι εγώ θα μπορούσα-εντέλλει-να δω με τα κουσούρια του τηλεοπτικού σήματος που έχουμε...

απ´ό,τι φαίνεται όμως χάνουμε-πολλές φορές-και το μέτρο γενικότερα....:frown: