Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100
Φίλε CosmosKGR

Στο παρακάτω λινκ θα βρεις ό,τι χρειάζεται για να μετατρέπεις τον ήχο από DTS σε AC3 ώστε να μπορείς να ακούς από τα ηχεία της tv τον ήχο των ταινιών σου. :a0210:
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=743
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Είχα όμως ήδη κάνει τα σχετικά και από αυτή την άποψη είμαι μια χαρά πια!
Σαν κάτοχος του Α-110 με av ενισχυτή που αποκωδικοποιεί το DTS, αν ξαναγόραζα καλαμπόκι θα έπαιρνα το Α-100. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Α-110 + το ότι είναι φθηνότερο, δουλεύει καλύτερα μετά από τόσα fw updates που έχουν βγει, και είναι ποιοτικότερη (κατασκευαστικά) η ψηφιακή έξοδος ήχου (coaxial) σε αντίθεση με την οπτική του A-110 που δε θέλει και πολλά βάλε-βγάλε για να σου μείνει στο χέρι..
Με παρηγορούν κάπως τα όσα λες υπέρ του Α-100 δεδομένου ότι έτυχε και το απόκτησα λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του A-110 και δε σου κρύβω ότι είχα σπαστεί αρκετά. Ωστόσο μέχρι τώρα είμαι αρκετά έως πολύ ικανοποιημένος με τα όσα κάνει τουλάχιστον βάσει και του πως χρειάζεται να το χρησιμοποιώ
(δυστυχώς δεν έχω ακόμα κατάλληλο ηχοσύστημα)!
Τα μόνα μελανά σημεία που συνάντησα ήταν:
α) Μόλις χτες, στην αναπαραγωγή του Iron Man
(σε .mkv 1080p γύρω στα 8,5GB) που έκανε κάποια πολύ έντονα σπασίματα έως κολλήματα με παράλληλες απώλειες ήχου, στις δύσκολες σκηνές! Δηλαδή όταν υπήρχε πολύ δράση και έντονος φωτισμός στη σκηνή.
Πληροφοριακά, το έβλεπα από εξωτερικό DVD player
(με δικιά του τροφοδοσία) που έχω συνδέσει μέσω USB στο PCH μου, μιας και αφού χώραγε το συγκεκριμένο έργο σε dual layer DVD, το έχω περάσει σε τέτοιο.
β) Σε ένα άλλο πάλι έργο
(.mkv 1080p), μεγαλύτερο, που το παίζω μέσω δικτύου αλλά το έχω δοκιμάσει και από εξωτερικό σκληρό δίσκο (πάλι μέσω USB στο PCH μου), τις περισσότερες φορές δε μπορεί καν να το ξεκινήσει ενώ δείχνει ότι κάνει από μόνο του δύο με τρεις φορές την προσπάθεια. Ωστόσο άλλα έργα τα παίζει μια χαρά!
Αυτό που με απασχολεί όμως περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι αυτό που έθιξα στο προηγούμενο ποστ μου. Δεν ξέρω πως θα βρω το καλωδιάκι - αντάπτωρα, που συνδέει την τροφοδοσία του εσωτερικού IDE σκληρού δίσκου μιας και θέλω πια να βάλω έναν στο PCH μου. Δε το βρίσκω και δε ξέρω πως να το ψάξω, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω σε αυτή την αναβάθμιση!
Κανείς καμιά ιδέα σχετικά;!