Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Λοιπόν,ψάχνοντας βρίσκεις πολλά.

Αφού εγκατέστησα το τελευταίο myihome(5.1.3) είπα να ξαναδοκιμάσω να δω τι γίνεται με τα ελληνικά.

Στους πρώτους φακέλους που άνοιξα τα ελληνικά φάνηκαν κανονικά.Έπειτα όμως έπεσα σε κάποιους στους οποίους αντί για ελληνικά μου έβγαζε τετραγωνάκια.Τους άνοιξα στον υπολογιστή και διαπίστωσα ότι οι τίτλοι των τραγουδιών περιείχαν παύλες (-) ή παρενθέσεις (()).
Αφαιρώντας αυτά τα σύμβολα,τα αρχεία φάνηκαν κανονικά μέσω του myihome στα ελληνικά.

Συμπέρασμα.Το myihome δεν "αγαπάει" τις παύλες και τις παρενθέσεις στους τίτλους με ελληνικά στοιχεία και ίσως και άλλα σύμβολα που δεν τα δοκίμασα.Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις τελείες.

Ένα άλλο μείον του είναι που δεν μου βγάζει info (ούτε τον τίτλο) για το τραγούδι την ώρα που το παίζει, όπως βγάζει όταν το παίζει κανείς απ' ευθείας.Αν έχει ανακαλύψει κανείς κάποιο τρόπο,ας μας τον υποδείξει,γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει slideshow φωτογραφιών με streaming από το PC μέσω του Myihome 5.1.3; Προσωπικά μου κολλάει όλο το Popcorn όταν επιχειρώ κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς γιατί;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει slideshow φωτογραφιών με streaming από το PC μέσω του Myihome 5.1.3; Προσωπικά μου κολλάει όλο το Popcorn όταν επιχειρώ κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς γιατί;
Όσον αφορά τις παρατηρήσεις για μη σωστή απόδοση των ελληνικών με το 5.1.3, διαπίστωσα ότι συμβαίνει όταν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή scan for song information στα music preferences.
Τώρα, όσον αφορά το slideshow, άλλες φορές δουλεύει, άλλες κολλάει.
Εξαρτάται και από το μέγεθος και το είδος των φωτογραφιών.
Γενικά η Syabas δεν δίνει τόση προσοχή σε μουσική και φωτογραφίες όσο στις ταινίες, με αποτέλεσμα μα μη λύνονται τα παλιά ή να δημιουργούνται νέα bugs.
Όσον αφορά τις ταινίες όμως, μέσω του myihome παίζει και τις πιο βαριές, τις οποίες δεν μπορεί να τις παίξει από τον εσωτερικό δίσκο η από USB.

Ναι με τις ταινίες φαίνεται όντως να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όμως με τις φωτο είναι πολύ εκνευριστικό να μην μπορείς να τις δεις από τα folders του PC έστω και με min 4sec delay.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (π.χ. με άλλη εφαρμογή) με τoν οποίo θα μπορούσε κανείς να δει τις φωτό από το PC του με streaming στο Popcorn;

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Ναι με τις ταινίες φαίνεται όντως να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όμως με τις φωτο είναι πολύ εκνευριστικό να μην μπορείς να τις δεις από τα folders του PC έστω και με min 4sec delay.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (π.χ. με άλλη εφαρμογή) με τoν οποίo θα μπορούσε κανείς να δει τις φωτό από το PC του με streaming στο Popcorn;
Από το δίκτυο, workgroup κτλ, εφ'όσον ορίσεις τους αντίστοιχους φακέλλους ως κοινόχρηστους.
Επίσης από NFS δίκτυο, αν εγκαταστήσεις το hanewin nfs server για windows.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να αναγνωρισει το tp-link tl-wn821N αλλα ver3?

ΝΕΟ FIRMWARE...
Release Date : 31 March 2010
Firmware Version : 01-17-110314-15-POP-402-000

!!!! IMPORTANT: Please update to 01-17-101217-15-POP-402 firmware first before updating to this firmware !!!

1. Still same NMT apps 00-17-091216-15-POP-402
2. Fixed jerky playback VIDEO TS files through SMB
3. Fixed unable to play FLAC files with extra ID3 tag.
4. Fixed NTFS mount internal HDD as read-only bug.
5. Fixed OSD Message erased when updating subtitle
- Issue fixed for all sub type, except VOBSUB
6. Fixed halfway through Audio playback, jumps back to listing page.
7. Fixed Photo transition not working.

NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-402

Release Notes :
1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-402-000
2. New Transmission BT client version 1.75

Τι να πεις ... μετά τόσα χρόνια συνεχίζουν να υποστηρίζουν το PCH A100....
Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ.... :award:

Πράγματι, πολύ καλό το ότι ασχολούνται ακόμα και τώρα με τόσο παλιό μοντέλο προϊόντος τους!
Κανονικά βέβαια, έτσι θα έπρεπε να είναι παντού και πάντα αλλά ακριβώς επειδή δεν είναι σχεδόν πουθενά, γι αυτό και ξεχωρίζει τόσο η σωστή αντιμετώπιση!

Ωστόσο, το να μην αναπαράγει το DTS σε stereo παραμένει αρνητικό. Το λέω γιατί απ' όσο ξέρω, το 110 το κάνει εδώ και καιρό (ή κάνω λάθος;) μόνο με firmware update.

παιδια πηρα αυτο το hdd case για ide to usb, http://www.play247.g...oducts_id=26897 , και ενω δουλευει μια χαρα και στο pc και στο playstation με όλους τους σκληρούς που δοκίμασα, όταν το συνδέω στο popcornhour A100 μου βγάζει σφάλμα USB Failed ενώ και το Wii προσπαθεί να τον διαβάσει αλλά δεν τα καταφέρνει.Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?