Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100
Έχει καταφέρει κανείς να κάνει slideshow φωτογραφιών με streaming από το PC μέσω του Myihome 5.1.3; Προσωπικά μου κολλάει όλο το Popcorn όταν επιχειρώ κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς γιατί;
Λοιπόν,ψάχνοντας βρίσκεις πολλά.
Αφού εγκατέστησα το τελευταίο myihome(5.1.3) είπα να ξαναδοκιμάσω να δω τι γίνεται με τα ελληνικά.
Στους πρώτους φακέλους που άνοιξα τα ελληνικά φάνηκαν κανονικά.Έπειτα όμως έπεσα σε κάποιους στους οποίους αντί για ελληνικά μου έβγαζε τετραγωνάκια.Τους άνοιξα στον υπολογιστή και διαπίστωσα ότι οι τίτλοι των τραγουδιών περιείχαν παύλες (-) ή παρενθέσεις (()).
Αφαιρώντας αυτά τα σύμβολα,τα αρχεία φάνηκαν κανονικά μέσω του myihome στα ελληνικά.
Συμπέρασμα.Το myihome δεν "αγαπάει" τις παύλες και τις παρενθέσεις στους τίτλους με ελληνικά στοιχεία και ίσως και άλλα σύμβολα που δεν τα δοκίμασα.Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις τελείες.
Ένα άλλο μείον του είναι που δεν μου βγάζει info (ούτε τον τίτλο) για το τραγούδι την ώρα που το παίζει, όπως βγάζει όταν το παίζει κανείς απ' ευθείας.Αν έχει ανακαλύψει κανείς κάποιο τρόπο,ας μας τον υποδείξει,γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Έχει καταφέρει κανείς να κάνει slideshow φωτογραφιών με streaming από το PC μέσω του Myihome 5.1.3; Προσωπικά μου κολλάει όλο το Popcorn όταν επιχειρώ κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς γιατί;