Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Για να δείχνει δηλαδή στο μενού και φώτο της ταινίας που έχουμε τι πρέπει να κάνουμε?

Αν και εμείς οι πρώτοι βιαστικοί την πατήσαμε (και πληρώσαμε από 90 έως 145 ευρώ τελωνείο κατά περίπτωση), χαίρομαι για τους υπόλοιπους φίλους που έμαθαν από το λάθος μας και κατάφεραν να το παραλάβουν χωρίς έξοδα τελωνείου. Με αυτά τα λεφτά (δηλαδή σύνολο 140-150 ευρώ ανάλογα με το δολάριο) δεν έχει ανταγωνισμό. Απλά όποιος θέλει ντε και καλά SATA παίρνει το istar.

ΥΓ
άλλαξα και την υπογραφή μου!

...εν τω μεταξύ εγώ το έχω κανένα μήνα και ακόμα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πάνω από 4 ώρες μαζί του!
αχ, αχ, αχ!!!

Εγώ από την άλλη δεν έχω σταματήσει να ασχολούμαι... και είμαι σε οριακό σημείο να πω πως ο εσωτερικός δίσκος δεν χρειάζεται και τόσο πολύ.
Εγώ έχω βάλει ένα 19 GB (που τον είχα για πέταμα) και το μόνο που σου δίνει είναι τα ΝΜΤ tools που ουσιαστικά σε εμένα δεν δίνουν τίποτα που να χρειάζομαι...

Δηλαδη δεν μπορείς να βάλεις ταινίες κ.τ.λ. σε αυτόν τον εσωτερικό δίσκο που θα βάλεις?

Ακόμα και με usb2 αν τα μεταφέρει? Δηλαδη για 8gb πόση ώρα κάνει?

Εγώ από την άλλη δεν έχω σταματήσει να ασχολούμαι... και είμαι σε οριακό σημείο να πω πως ο εσωτερικός δίσκος δεν χρειάζεται και τόσο πολύ.
Εγώ έχω βάλει ένα 19 GB (που τον είχα για πέταμα) και το μόνο που σου δίνει είναι τα ΝΜΤ tools που ουσιαστικά σε εμένα δεν δίνουν τίποτα που να χρειάζομαι...
Όντως από όσα έχω διαβάσει δεν κερδίζεις και πολλά αν βάλεις εσωτερικό δίσκο μιας και δεν επιτρέπει αντιγραφή από το USB στο δίσκο, ενώ η μεταφορά αρχείων από το PC στον εσωτερικό γίνεται μέσω ethernet (σαν NAS δηλ.) οπότε γιατί να μην κάνεις απευθείας τη μεταφορά από το κεντρικό PC ή κάποιο μεγάλο NAS μέσω δικτύου? Πρακτικά μόνο τις εφαρμογές του κερδίζεις, οπότε και εγώ ένα 40αρι θα του βάλω απλά για να τεστάρω τι παίζει....

Πιο πολύ μετράει να είναι πάνω στο δίκτυο με το PC το μηχάνημα ... οπότε ήδη ψάχνομαι για powerline λύσεις ... έχει να προτείνει κάτι κανείς?

DEVOLO Ethernet 200AVeasy (έως 200 Mbps)
www.devolo.gr
Το εχω 2 εβδομαδες περιπου και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος....

μεχρι 720p που εχω τσεκαρει κανει μια χαρα streaming απο το
pc μεσω του myIhome στo PCH!

Όντως από όσα έχω διαβάσει δεν κερδίζεις και πολλά αν βάλεις εσωτερικό δίσκο μιας και δεν επιτρέπει αντιγραφή από το USB στο δίσκο, ...

Εγώ πριν από λίγο τον έβγαλα το δίσκο και τώρα μπορώ να πω ότι είναι ΑΘΟΡΥΒΟ !
Για αυτό που λές τώρα με το copy από usb στον δίσκο δεν το παρατήρησα γιατί έκανα κανονικά copy!

Για να κάνεις κάποιο αρχείο copy πάς πάνω στο αρχείο και πατάς το κουμπί στο τηλεκοντρόλ "Angle" (αυτό το κάνεις σε όσα αρχεία θέλεις να κάνεις copy..γίνεται και σε πολλά ταυτόχρονα) και μετά πάς στο φάκελο του δίσκου που πρέπει να αποθηκευτούν και μόλις τον ανοίξεις πατάς το κουμπάκι "Time Seek". Σε περίπτωση που θέλεις να αφαιρέσεις κάποιο αρχείο από τις επιλογές του copy πατάς το κουμπί "repeat".

Ελπίζω να βοήθησα..

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

DEVOLO Ethernet 200AVeasy (έως 200 Mbps)
www.devolo.gr
Το εχω 2 εβδομαδες περιπου και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος....

μεχρι 720p που εχω τσεκαρει κανει μια χαρα streaming απο το
pc μεσω του myIhome στo PCH!

Ένα έχεις τριφασικό ρεύμα έχω ακούσει ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και να μην δουλεύει, ξέρετε κάτι γιαυτό ?

οχι παιδιά! το υπογράφω προσωπικα! Σε τριφασικό το εχω πανω σε πολυμπριζα το εχω κανενα προβλημα!

Το μονο που συμβαινει ειναι οσο πιο μακρυα τοσο πιο χαμηλο ειναι το rate. Εχω το εχω το (200άρι) στις 2 ακρες του σπιτιου (διαμερισμα) πανω σε πολυμπριζα και τα 2, σε τριφασικο ρευμα και πιανει μεχρι 100-120...

ο εσωτερικος σκληρος χρειαζεται για να τρεξει:

smb server
nfs server
upnp server
myihome server
ftp server
torrent downloader

εγω του εχω βαλει εναν 20αρι που ειχα στην αποθηκη για να τρεξω το myihome. Τα υπολοιπα..ακομα τα μαθαινω...

εχμ χωρίς δίσκο τρέχω τις παραπάνω υπηρεσίες εκτός τα 2 τελευταία....με δίσκο μπορείς να δεις και youtube