Από προχτές είναι κολλημένο εκεί:
2008-05-18 05:59:59 BEIJING Despatch from Sorting Center
Σημαίνει ότι έφυγε από Κίνα και θα το δω στα ΕΛΤΑ τώρα?
Λευτέρη στην Αμερική το 4100 στοιχίζει λίγο παραπάνω απο το ποπκόρν και ο bittorent client ειναι κατι άχρηστο...ποιός δεν έχει υπολογιστή; Εχοντας δει και το ποπκορν (το έχει φίλος) θα ξαναπώ ότι το dvico αξίζει την όποια διαφορά τιμής (και ο φίλος μου το καλοκαίρι θα το πασάρει στον υιό του που θα ειναι απο φθινόπωρο φοιτητής και θα πάρει το dvico 6500)Το παρήγγειλα από Αμερική και έρχεται με άτομο απο Αμερικη (να μην πληρώσουμε και τελωνείο...).
220 Δολλάρια μαζί με μεταφορικά + φόρους, δλδ κάπου 140 Ευρώ...
Κάτι κακεντρεχείς (Βόρειος) που δεν τους άρεσε το μηχάνημα να μείνουν με το divico τους που κοστίζει 4 φορές πάνω και δεν έχει bittorent client....![]()
Λευτέρη στην Αμερική το 4100 στοιχίζει λίγο παραπάνω απο το ποπκόρν και ο bittorent client ειναι κατι άχρηστο...ποιός δεν έχει υπολογιστή; Εχοντας δει και το ποπκορν (το έχει φίλος) θα ξαναπώ ότι το dvico αξίζει την όποια διαφορά τιμής (και ο φίλος μου το καλοκαίρι θα το πασάρει στον υιό του που θα ειναι απο φθινόπωρο φοιτητής και θα πάρει το dvico 6500)
Το πρόβλημα με τους υπότιλους που κάθονται δεξιά το έλυσαν;
Γιατί το popcorn hour έχει?
Δηλαδη του βάζεις και σου κατεβάζει τορρεντ που θέλεις στον δίσκο(Πρέπει να είναι φορμαρισμένος από το popcornhour για να μπορεί να κατεβάζει τορρεντς) που του έχεις βάλει?
Και αν ναι κατεβάζει μόνο τορρεντ ταινιών και εικόνων ή οποιαδήποτε τύπο τορρεντ ώστε μετά να τα μεταφέρεις στο pc soy.
Ρε φίλε εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ πως κατεβάζει τορρεντ αυτή η συσκευή.
Και μπορείς μετά τα τορρεντ που έχεις κατεβάσει να τα πάρεις από τον σκληρό δίσκο και να τα βάλεις σε pc αν ναι με ποιον τρόπο.
Σε ευχαριστώ πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.