Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

και εγώ το ίδιο! Πάντως απορώ γιατί μιλάτε όλοι για US Postal Service όταν η αποστολή γίνεται από Κίνα (δείτε λίγο το σχετικό site)!
Άντε να δούμε πότε με το καλό θα το έχουμε!

Από προχτές είναι κολλημένο εκεί:

2008-05-18 05:59:59 BEIJING Despatch from Sorting Center

Σημαίνει ότι έφυγε από Κίνα και θα το δω στα ΕΛΤΑ τώρα?

Από προχτές είναι κολλημένο εκεί:

2008-05-18 05:59:59 BEIJING Despatch from Sorting Center

Σημαίνει ότι έφυγε από Κίνα και θα το δω στα ΕΛΤΑ τώρα?

Μάλλον έφυγε (και εμένα το ίδιο γράφει) αλλά στο site τον ΕΛΤΑ δεν μπορώ ακόμα να το κάνω track!
Σε όποιον έρθει πρώτα ας το γράψει!

Το παρήγγειλα από Αμερική και έρχεται με άτομο απο Αμερικη (να μην πληρώσουμε και τελωνείο...).

220 Δολλάρια μαζί με μεταφορικά + φόρους, δλδ κάπου 140 Ευρώ... :grinning-smiley-043

Κάτι κακεντρεχείς (Βόρειος) που δεν τους άρεσε το μηχάνημα να μείνουν με το divico τους που κοστίζει 4 φορές πάνω και δεν έχει bittorent client.... -bye-

Γιατί το popcorn hour έχει?

Δηλαδη του βάζεις και σου κατεβάζει τορρεντ που θέλεις στον δίσκο(Πρέπει να είναι φορμαρισμένος από το popcornhour για να μπορεί να κατεβάζει τορρεντς) που του έχεις βάλει?
Και αν ναι κατεβάζει μόνο τορρεντ ταινιών και εικόνων ή οποιαδήποτε τύπο τορρεντ ώστε μετά να τα μεταφέρεις στο pc soy.

Το παρήγγειλα από Αμερική και έρχεται με άτομο απο Αμερικη (να μην πληρώσουμε και τελωνείο...).

220 Δολλάρια μαζί με μεταφορικά + φόρους, δλδ κάπου 140 Ευρώ... :grinning-smiley-043

Κάτι κακεντρεχείς (Βόρειος) που δεν τους άρεσε το μηχάνημα να μείνουν με το divico τους που κοστίζει 4 φορές πάνω και δεν έχει bittorent client.... -bye-
Λευτέρη στην Αμερική το 4100 στοιχίζει λίγο παραπάνω απο το ποπκόρν και ο bittorent client ειναι κατι άχρηστο...ποιός δεν έχει υπολογιστή; Εχοντας δει και το ποπκορν (το έχει φίλος) θα ξαναπώ ότι το dvico αξίζει την όποια διαφορά τιμής (και ο φίλος μου το καλοκαίρι θα το πασάρει στον υιό του που θα ειναι απο φθινόπωρο φοιτητής και θα πάρει το dvico 6500)
Το πρόβλημα με τους υπότιλους που κάθονται δεξιά το έλυσαν;

Λευτέρη στην Αμερική το 4100 στοιχίζει λίγο παραπάνω απο το ποπκόρν και ο bittorent client ειναι κατι άχρηστο...ποιός δεν έχει υπολογιστή; Εχοντας δει και το ποπκορν (το έχει φίλος) θα ξαναπώ ότι το dvico αξίζει την όποια διαφορά τιμής (και ο φίλος μου το καλοκαίρι θα το πασάρει στον υιό του που θα ειναι απο φθινόπωρο φοιτητής και θα πάρει το dvico 6500)
Το πρόβλημα με τους υπότιλους που κάθονται δεξιά το έλυσαν;

Φίλιππα 16 Ιουνίου θα το έχω στα χέρια μου μαζί με το Iphone της Apple.... :music-smiley-005:

Βλέπεις είπα να εκμεταλλευτώ την επίσκεψη της Ξαδέρφης και να πάρω πράμα απο Αμερική, ιδίως τώρα που το $ έχει κατρακυλήσει.

Το μηχάνημα εχει συνεχή fimrware updates.
Απο εκεί και πέρα το πήρα γιατί το θεωρώ value for money.
Σε προβολέα 1280Χ720 θα παίζει, αρα δεν με ενδιαφέρει αν το divico παιζει καλύτερα σε 1920....

Αν ήταν να δώσω 500 δολλάρια για να πάρω media player, καλύτερα να εχτιζα ενα HTPC...

ΤΟ torrent εγώ το θεωρώ μεγάλο+, γιατί το βάζεις και κατεβαίνουν χωρίς να εχεις ανοιχτό τον υπολογιστή....

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Γιατί το popcorn hour έχει?

Δηλαδη του βάζεις και σου κατεβάζει τορρεντ που θέλεις στον δίσκο(Πρέπει να είναι φορμαρισμένος από το popcornhour για να μπορεί να κατεβάζει τορρεντς) που του έχεις βάλει?
Και αν ναι κατεβάζει μόνο τορρεντ ταινιών και εικόνων ή οποιαδήποτε τύπο τορρεντ ώστε μετά να τα μεταφέρεις στο pc soy.

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Main_Page

The NMT is a product developed by Syabas Technology that combines Digital Media Adaptor (DMA), NAS, Media Server and Torrent downloader in a single lower cost device. Some versions will include DVD and BluRay playback capability.

Εχουν βγάλει και υποστήριξη για wireless USB stick της Atheros, που είναι draft N, οπότε μπορείς να κάνεις και wireless streaming full HD....

Ο λόγος που το πήρα χωρίς να το πολυσκεφτώ ειναι η υποστήριξη που εχει με διαρκής προσθήκες και νέα κόλπα.

Ο Voreios, ξεχνάει ότι το καλύτερο δεν είναι πάντα το πιο ποιοτικό...
Τοτε που ειχε αυτός Echostar, ο οποίος ήταν καλύτερος ως δέκτης, ο Humax 5400 ήταν η κορυφή, γιατί απλά είχε υποστήριξη με νέα firmware με κόλπα συνέχεια.... :jester:

Ρε φίλε εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ πως κατεβάζει τορρεντ αυτή η συσκευή.
Και μπορείς μετά τα τορρεντ που έχεις κατεβάσει να τα πάρεις από τον σκληρό δίσκο και να τα βάλεις σε pc αν ναι με ποιον τρόπο.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Ρε φίλε εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ πως κατεβάζει τορρεντ αυτή η συσκευή.
Και μπορείς μετά τα τορρεντ που έχεις κατεβάσει να τα πάρεις από τον σκληρό δίσκο και να τα βάλεις σε pc αν ναι με ποιον τρόπο.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Σε 1 μήνα που θα το εχω στα χέρια μου θα σου πω.
Απο την στιγμή που τα κατεβάσει στον σκληρό φυσικά και μπορείς να τα τραβήξεις στον δισκο του υπολογιστή σου..

Επιτέλους πάτησε Ελλάδα
:fahne90:

Your item was handed over to Customs(HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS) at 2008-05-22 16:52:00

Προβλέπεται καυτό Σαββατοκύριακο...

Και μένα τα ίδια:

2008-05-23 08:26:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs

Από βδομάδα τα νεώτερα

ΥΓ: Kacos με την ίδια πτήση ήρθαν. Εμένα είχε

2008-05-22 16:55:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs

3 λεπτά μετά το δικό σου.
Πλάκα έχει το σύστημα παρακολούθησης

Όντως από εβδομάδα τα νέα. Το θετικό είναι πως δεν είχαμε τίποτα περίεργο στο τελωνείο (εγώ έχω παραγγείλει 2 κομμάτια, το ένα για ένα φίλο).

Εμένα παραδόθηκε γύρω στις 11 στο σπίτι... το παρέλαβε η αδειούχος σύζυγος και με περιμένει να του "αλλάξω τα φώτα"... άντε με το καλό και οι υπόλοιποι!

Έχει δοκιμάσει κάνεις να παίξει αρχείο mkv που να έχει μεγαλύτερο από το 1080P [email protected] που υποστηρίζει γιατί κάτι άκουσα ότι θα τα παίζει με κολλήματα ή και καθόλου.

Στη σελίδα της συσκευής λέει τα παρακάτω:
The Popcorn Hour A-100 supports the latest high bitrate video formats (MPEG2 MP@HL, H.264 [email protected], VC-1 AP@L3 in TS of at least 40Mbps) to give you up to 1080p high-definition videos.