Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Εμένα παραδόθηκε γύρω στις 11 στο σπίτι... το παρέλαβε η αδειούχος σύζυγος και με περιμένει να του "αλλάξω τα φώτα"... άντε με το καλό και οι υπόλοιποι!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥΦΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.... Άνοιξα το δέμα και μέσα υπήρχε ένα κυάλι (Visionking) και όχι το PCH.... ήδη ζήτησα ακύρωση της συναλλαγής από την κάρτα και έπεται συνέχεια! Αν δεν λάβω το σωστό πράγμα αποκλείεται να πάρουν λεφτά... κωλοκινέζοι!

2-3 ερωτησούλες για όποιον έχει διάθεση να απαντήσει.Έχει παραγγείλει κανείς απο το Γερμανικό site και αν ναι είχε κάποιο θέμα απρόοπτο-καθυστέρηση?
Κάτι φήμες πέρι υπερθέρμανσης όταν υπάρχει εσωτερικός δίσκος, έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος κάτι?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.
Υ.Γ Μήπως κάποιος το βαρέθηκε να το αγοράσω απο αυτόν? ;-)

Ηρθε και το δικό μου. Το κανονικό και όχι κυάλι (γκσντεμιά iceman).
Με παίδεψε λίγο στην εγκατάσταση αλλά όλα καλα.
Επαιξε ότι τούβαλα (mkv, divx, jpg, mp3, flac(!!)) εκτός από 1 mkv 1080p που το παίζει με χοντρά τεχνουργήματα (Iwant candy η ταινία-δε ξέρω το λόγο). Αλλά 1080p (Die hard-Η κοιλάδα του Ηλά) νεράκι και με υπότιτλους ελληνικούς!!
Γενικά και γιά αρχή ευχαριστημένος.

Και το δικό μου έφτασε σήμερα. Το απόγευμα θα αρχίσουν οι πρώτες δοκιμές. Να το καλοδεχτούν και οι υπόλοιποι σύντομα...

iceman τελικά το λάθος ήταν από τη μεταφορική ή από την εταιρία; Ελπίζω να βγάλεις γρήγορα άκρη. Καλού κακού ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις.

Έχει δοκιμάσει κανείς την δυνατότητα που έχει σχετικά με τον τορεντ client? Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις και αν είναι εύκολο στη χρηση.
Και τέλος με ποιον ακριβώς τρόπο κάνεις αναβάθμιση λογισμικού αν δεν το έχεις συνδεδεμένο με νετ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Και το δικό μου έφτασε σήμερα. Το απόγευμα θα αρχίσουν οι πρώτες δοκιμές. Να το καλοδεχτούν και οι υπόλοιποι σύντομα...

iceman τελικά το λάθος ήταν από τη μεταφορική ή από την εταιρία; Ελπίζω να βγάλεις γρήγορα άκρη. Καλού κακού ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις.

Έχει γίνει χαμός με τα ταχυδρομεία ... μάλλον της Κίνας (τουλάχιστον έτσι λένε οι δικοί μας και ίσως έχουν δίκαιο) .... κάτω από τα χαρτιά της EMS έχει ετικέττα με τον κανονικό παραλήπτη του δέματος (ένα παιδί στα Ιωάννινα) μίλησα μαζί του και δυστυχώς δεν έχει λάβει αυτός το δέμα μου αλλά ένα με ρούχα (οπότε έχει γίνει τριπλή γκέλα!!!!) ... τουλάχιστον βέβαια αυτός θα πάρει το δέμα του (θα του το σττείλω μόλις τελειώσω τις συννεοήσεις με την PCH) ...
Η δε PCH στην αρχή μου είπε "τι μας λες αφού στο tracking λέει ότι παρέλαβες", απάντησα χθες (βάζοντας και signature με την ιδιότητά μου - δικηγόρος) ότι παρέλαβα μεν, λάθος δέμα δε ... και σήμερα μου ζήτησαν φωτογραφίες του δέματος και του περιεχομένου ώστε να θέσουν το θέμα στο γραφείο τους στην Κίνα και μου υποσχέθηκαν να με ενημερώσουν για την νέα αποστολή! ....
Θα σας κρατήσω ενήμερους ... πάντως ένα είναι σίγουρο .... online θα αγοράζω μόνο software και τίποτα άλλο!!!!

Έχει γίνει χαμός με τα ταχυδρομεία ... μάλλον της Κίνας (τουλάχιστον έτσι λένε οι δικοί μας και ίσως έχουν δίκαιο) .... κάτω από τα χαρτιά της EMS έχει ετικέττα με τον κανονικό παραλήπτη του δέματος (ένα παιδί στα Ιωάννινα) μίλησα μαζί του και δυστυχώς δεν έχει λάβει αυτός το δέμα μου αλλά ένα με ρούχα (οπότε έχει γίνει τριπλή γκέλα!!!!) ... τουλάχιστον βέβαια αυτός θα πάρει το δέμα του (θα του το σττείλω μόλις τελειώσω τις συννεοήσεις με την PCH) ...
Η δε PCH στην αρχή μου είπε "τι μας λες αφού στο tracking λέει ότι παρέλαβες", απάντησα χθες (βάζοντας και signature με την ιδιότητά μου - δικηγόρος) ότι παρέλαβα μεν, λάθος δέμα δε ... και σήμερα μου ζήτησαν φωτογραφίες του δέματος και του περιεχομένου ώστε να θέσουν το θέμα στο γραφείο τους στην Κίνα και μου υποσχέθηκαν να με ενημερώσουν για την νέα αποστολή! ....
Θα σας κρατήσω ενήμερους ... πάντως ένα είναι σίγουρο .... online θα αγοράζω μόνο software και τίποτα άλλο!!!!

Διαφωνώ,

Αγοράζω από το Ιντερνετ (software+hardware) από το 1996.
Εχει γίνει και σε μενα μια στραβή (1 κουτί Coolermaster Stacker για υπολογιστή δεν ήρθε ποτε).
Αλλά τα λεφτά τα πήρα πίσω και δεν με εμπόδισε να ξαναπαραγγείλω online.

Στα τόσα χρόνια και καμιά 50-60 πράγματα που πήρα, έγινε και 1 στραβή.
Δεν σημαίνει οτι θα καταδικάσω το online shopping...

Χθες, βρηκα επιτελους χρονο και εδέησε να δω την πρωτη ταινια 1080p National Treasure: Book of Secrets.

-WoW!! Η αποδοση στην pana px7 χαρμα οφθαλμών.

-Επαιξε απροβληματιστα απο τον εσωτερικο σκληρο δισκο
Δεν διαπιστωσα ιδιαιτερα αυξημενη θερμοκρασια στο μηχανημα κατα την διαρκεια και μετα την ταινια.

:2thumb22sup:

Σήμερα το πρωί μου ήρθε ενημερωτικό email ότι το μηχάνημα απέκτησε και Έλληνα αντιπρόσωπο. Δεν γράφω την επωνυμία της εταιρείας για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολο να την βρει ο υποψήφιος αγοραστής.

Σύμφωνα με ενδείξεις, η λιανική τιμή του θα κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 200 .

Σήμερα το πρωί μου ήρθε ενημερωτικό email ότι το μηχάνημα απέκτησε και Έλληνα αντιπρόσωπο. Δεν γράφω την επωνυμία της εταιρείας για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολο να την βρει ο υποψήφιος αγοραστής.

Γιατί δεν το γράφεις; μέσα το site τους δεν αναφέρουν ακόμα κάτι.... αν και να τον γράψεις ζημιά θα του κάνεις γιατί η τιμή που πουλάει είναι απίστευτη κερδοσκοπία, όπως με όλα τα προερχόμενα από Αμερική προϊόντα...
147 ευρώ κάνει μαζί με τα μεταφορικά από Αμερική (Κίνα δηλ.) ντροπή δεν είναι να ξεπερνά τα 200 ευρώ ο εισαγωγέας;
Α, ρε ξύλο που το θέλουν μερικοί!!!!

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

με pm γιατι δεν βρισκω τιποτα-bye-

Οσοι το αγωρασατε 140/150 αμα δν δουλευει η αμα παθει τπτ.. θα το στειλετε στους Κινεζους να φανταστω? :BDGBGDB55:

Οσοι το αγωρασατε 140/150 αμα δν δουλευει η αμα παθει τπτ.. θα το στειλετε στους Κινεζους να φανταστω? :BDGBGDB55:
Γιατί ο δήθεν αντιπρόσωπος που βάζει καπέλο 100 ευρώ σε κάθε μηχάνημα που θα το στείλει;

με ενημερωσαν οτι θα ειναι πανω απο 200 ,μαλλον στα 220 και επειδη πιανουν τα χερακια μου θεωρω την αγορα ασυμφορη,εχω και δυο-τρια πραγματακια περισια.

Όταν και άμα χαλάσει με το καλό τότε αγοράζουμε ένα άλλο... σιγά το πράγμα.
Έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε θα ψάχνουμε δικαιολογία να αγοράσουμε κάτι άλλο...:BDGBGDB55:

Όταν και άμα χαλάσει με το καλό τότε αγοράζουμε ένα άλλο... σιγά το πράγμα.
Έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε θα ψάχνουμε δικαιολογία να αγοράσουμε κάτι άλλο...:BDGBGDB55:
εχεις καποιο point..
Ενα πραγμα δν μπορω να κτλαβω παντος. Ρε Iceman πως το παλεψες με το δικο σου phc που σου βγηκε κυαλι?:grinning-smiley-043
Εγω παντος θα τα παρατουσα.. αντε να βρει κανεις συνεννοηση με τα ταχυδρομια της Κινας!! :P ... Τελικα ποτε θα το παραλαβεις?