iceman, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! Θεωρώ ότι με κάλυψες επαρκέστατα ήδη!Για το πρώτο ερώτημα και από τις μέχρι σήμερα δοκιμές....
Για δε το 2ο ερώτημα ....
Επειδή είδα ότι διαμαρτύρεστε... κάποια πρώτες απαντήσεις...
Λογικά αν τα συνδέσεις και τα 2 πάνω στο router θα παίζουν με κλειστό το PC ... αυτό άλλωστε υποτίθεται ότι κάνουν!
Αν τώρα η σύνδεσή σου είναι εξολοκλήρου wired μαλλον τότε θα δεις 1080p mkv ... με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (ασύρματα ή μέσω ρεύματος) 1080p αποκλείονται (ακόμα και με myihome) .... σίγουρα πάντως wired πάνω στο router απο το δίσκο του PC 1080p έπιαζαν κανονικά .... ελπίζω να μην έχεις θέμα με το πρωτόκολλο του NAS (smb κλπ)
Μόνο αν δεν έχεις NAS θα σου χρησιμεύσει ο δίσκος, για να κάνει το PCH NAS, αλλιώς ειδικά με wired δίκτυο (αν φτιάχνεις το σπίτι μόνος σου και δεν αγοράζεις τα έτοιμα βάζεις gigabit και ησυχάζεις !!!) λογικά δεν το χρειάζεσαι...... και λέω λογικά γιατί δεν ξέρω τι παίζει με αποστάσεις καλωδίων και πρωτόκολλα αφού μόλις καταπιάστηκα με αυτά και ήδη είδα σοβαρή διαφορά μεταξύ smb και του πρωτοκόλλου του myihome......Πάντως αν υπάρχει wired δίκτυο και όντως παίζει απροβλημάτιστα τα 1080p μέσω δικτύου, δεν βρίσκω τον λόγο να βάλει κάποιος σκληρό. Κακά τα ψέματα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ κάποιος που θα πάρει ένα τέτοιο gadget να μην έχει pc. Το πιθανότερο είναι να έχει κι άλλα pc και μάλιστα και με πολλά TB μέσα.
πάλι έχω τις αμφιβολίες μου για την χρησιμότητα του εσωτερικού δίσκου.
Παράδειγμα: θες να γεμίσεις τον δίσκο με .mkv που είναι 8-10GB. Τι θα κάνεις; με ethernet στα 100mbps; θα σε πάρει ο ύπνος....
Αναγκαστικά θα πάρεις το κουτί και θα το καρφώσεις στο pc με usb. Σωστά;
Ε αφού θα κάνεις που θα κάνεις την μεταφορά, έχεις έναν portable 2.5" (π.χ. WD passport) ή κανά mybook 3.5" και μεταφέρεις αυτό. Δόξα τω Θεό από εξωτερικούς σκληρούς είμαστε όλοι γεμάτοι...
Τελικά με τους υπότιτλους που τους βγάζει δεξιά, λύθηκε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.