G0DL1K3
New member
- 29 April 2008
- 39
Εννοωντας την διαδικασια..Έχω βάλει έναν 500άρη 3.5 και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (φτου φτου). Εκτός από ζέστη βέβαια... τα πειράματα συνεχίζονται ;-)
Εννοωντας την διαδικασια..Έχω βάλει έναν 500άρη 3.5 και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (φτου φτου). Εκτός από ζέστη βέβαια... τα πειράματα συνεχίζονται ;-)
Ποιον σκληρό μου προτείνεται να πάρω για να τον έχω ώς internal? Με ενδιαφέρει να είναι μεγάλος [500gb] να μην βγάζει ζέστη, και αν γίνεται και αθόρυβος, αλλά το τελευταίο δεν είναι αναγκαίο.
Αν έχετε και link από πλαίσιο ή eshop, ακόμα καλύτερα.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301632
Εγώ αυτόν πήρα και τον έβαλα στο TVIX 6500 έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος, έχει και 32mb buffer και 5 χρόνια εγγύηση :2thumb22sup:
Αυτός είναι SATA και αν θυμάμαι καλά το PopCorn παίρνει εσωτερικά IDE. Και δεν είναι εύκολο να βρεις IDE 500gb την σήμερον ημέρα νομίζω...
Αυτός είναι SATA και αν θυμάμαι καλά το PopCorn παίρνει εσωτερικά IDE. Και δεν είναι εύκολο να βρεις IDE 500gb την σήμερον ημέρα νομίζω...
Μου κάνει, μου κάνει, αλλά έχω ακούσει ότι λόγω κατασκευής οι WD δεν εφαρμόζουν πολύ καλά μέσα στο PCH. Από θερμότητα και θόρυβο τι λέει ο συγκεκριμένος?
Your order has shipped! Jul 2
Full shipment - Popcorn Hour has shipped your order.
Carrier: Other - Tracking #: EMS-XXX Jul 2
Tracking data added - Popcorn Hour has added new tracking data to your order.![]()
Carrier: Other - Tracking #: EMS-XXX Jun 25
$224.00 charge - Your credit card (VISA xxx-xxx) was charged for $224.00. "GOOGLE *Popcorn Hour" will appear on your credit card statement. Jun 23
Order received - Popcorn Hour received your order. Jun 23
Order placed - Your order was placed with Popcorn Hour. A confirmation email was sent to you by Google.
2. Από το PC έκανα share to folder 'media'. To folder έχει μέσα άλλα folder (movies, mp3, photo). Δυστυχώς από το PCH δεν μπορούσα να δω τα folder. Προφανώς δεν υποστηρίζει subfolder viewing... Διάβασα ότι με το winbolic ( http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=5072 ) μπορείς να το ρυθμίσεις, άλλα δεν ξέρω πως.. καμία βοήθεια?
Γεια σας
Καινουριος κατοχος και εγώ του Α100. Το πήρα απο εδω σε καταστημα απο στουρναρα. Δεν εχω προλαβει ακομα να δω πολλα πραγματα. Απλα διαπυστωσα κατι αρνητικο, τους υποτιτλους τους βγαζει προς τα δεξια καο οχι κεντρο.Ξερει κανεις πως διορθωνετε? Μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος και την θεση των υποτιτλων και αν αν πως?
Σε αναπαραγωγή jpeg δεν εχει fotoviewer. Πρεπει να τιν επιλεγεις μια μια , να πατας στοπ και μετε την επωμενη.Δεν λειτουργει κανενα πληκτρο για να δεις την επομενη φωτο, εκτος αν γινεται αλλιως και δεν το γνωριζω.
Και τελος, στα πεταχτα πως μεταφερω αρχεια στον ενσωματομενο σκληρο σκληρο δισκο. Δηλωνω ασχετος απο δικτυα. Τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω απο τα ΧΡ?
Υ.Γ. στειλτε μου σε pm Links για ΗD video,Blue ray kai παρομοια για να δοκιμασω το μηχανημα
Thanks
Όλα τα βλέπει χωρίς πρόβλημα, και τα subfolder, κοίτα μήπως δεν τα έχεις κάνει share όλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.