Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Έχω βάλει έναν 500άρη 3.5 και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (φτου φτου). Εκτός από ζέστη βέβαια... τα πειράματα συνεχίζονται ;-)
Εννοωντας την διαδικασια..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...οπότε λέω να στείλω και ένα mail καλού κακού μαζί με την παραγγελία μου και ας ελπίσουμε να έρθει κανονικά με ems.

Ποιον σκληρό μου προτείνεται να πάρω για να τον έχω ώς internal? Με ενδιαφέρει να είναι μεγάλος [500gb] να μην βγάζει ζέστη, και αν γίνεται και αθόρυβος, αλλά το τελευταίο δεν είναι αναγκαίο.

Αν έχετε και link από πλαίσιο ή eshop, ακόμα καλύτερα.

Ποιον σκληρό μου προτείνεται να πάρω για να τον έχω ώς internal? Με ενδιαφέρει να είναι μεγάλος [500gb] να μην βγάζει ζέστη, και αν γίνεται και αθόρυβος, αλλά το τελευταίο δεν είναι αναγκαίο.

Αν έχετε και link από πλαίσιο ή eshop, ακόμα καλύτερα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301632

Εγώ αυτόν πήρα και τον έβαλα στο TVIX 6500 έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος, έχει και 32mb buffer και 5 χρόνια εγγύηση :2thumb22sup:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301632

Εγώ αυτόν πήρα και τον έβαλα στο TVIX 6500 έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος, έχει και 32mb buffer και 5 χρόνια εγγύηση :2thumb22sup:

Αυτός είναι SATA και αν θυμάμαι καλά το PopCorn παίρνει εσωτερικά IDE. Και δεν είναι εύκολο να βρεις IDE 500gb την σήμερον ημέρα νομίζω...

Αυτός είναι SATA και αν θυμάμαι καλά το PopCorn παίρνει εσωτερικά IDE. Και δεν είναι εύκολο να βρεις IDE 500gb την σήμερον ημέρα νομίζω...

Αν θέλεις βρισκουμαι αλλά να ξέρεις ότι είναι λίγο "τσουχτερη" η τιμή του
Γύρω στα 110 νομίζω βγαίνει.

Δεν το γνώριζα παιδιά, συγνώμη. Γράψτε λάθος..............

Μου κάνει, μου κάνει, αλλά έχω ακούσει ότι λόγω κατασκευής οι WD δεν εφαρμόζουν πολύ καλά μέσα στο PCH. Από θερμότητα και θόρυβο τι λέει ο συγκεκριμένος?

Για 2.5" είχα διαβάσει που προκαλούσε ηλεκτρικές παρεμβολές. Εγώ έβαλα εναν baracuda 320άρη (7200rpm) και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Αν ήξερα οτι το eshop είχε 500άρη θα έπαιρνα αυτόν :damnyou:

Το παρήγγειλα και εγώ τελικά:afro: δυστυχώς δεν μου έκατσε να μπω στο batch για τις 14 του μηνός...Για να δούμε πότε θα έρθει.

Το παρέλαβα σήμερα (10.7). Ήταν στο ταχυδρομείο από την Δευτέρα 7/7.

Your order has shipped! Jul 2
Full shipment - Popcorn Hour has shipped your order.
Carrier: Other - Tracking #: EMS-XXX
Jul 2
Tracking data added - Popcorn Hour has added new tracking data to your order
check.gif
.
Carrier: Other - Tracking #: EMS-XXX
Jun 25
$224.00 charge - Your credit card (VISA xxx-xxx) was charged for $224.00. "GOOGLE *Popcorn Hour" will appear on your credit card statement. Jun 23
Order received - Popcorn Hour received your order. Jun 23
Order placed - Your order was placed with Popcorn Hour. A confirmation email was sent to you by Google.

Μεγιές Plutonick ,αντε και στα δικά μας :p ο wd τελικά μπαίνει κανονικά στο κουτάκι;

Ναι, ο WD μπαίνει μια χαρα. Χτες μεχρι αργά το βράδυ ασχολιόμουν με το PCH. Έχω κάποιες απορίες που πιστεύω ότι οι απαντήσεις θα βοηθήσουν και άλλους νέους χρήστες. (Αν και ειμαι εντελώς άσχετος με xml κτλ, κατάφερα να κάνω το moviejukebox να λειτουργήσει εν μέρει..)

1. Το PCH ήταν αρκετά ζεστό με τον 500άρι WD. Προσοχή, δεν έπαιζε αρχεία, μόνο αντίγραφε από το PC (smb connection). Τρέμω τι θα γίνεται όταν παίζει HD ταινίες.

2. Από το PC έκανα share to folder 'media'. To folder έχει μέσα άλλα folder (movies, mp3, photo). Δυστυχώς από το PCH δεν μπορούσα να δω τα folder. Προφανώς δεν υποστηρίζει subfolder viewing... Διάβασα ότι με το winbolic ( http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=5072 ) μπορείς να το ρυθμίσεις, άλλα δεν ξέρω πως.. καμία βοήθεια?

3. To index.htm που έχει δημιουργηθεί από το moviejukebox ( http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=4287 ) πρέπει να το ενεργοποιώ κάθε φορά 'χειροκίνητα'. Πως γίνεται να το φορτώνει το PCH αυτόματα? Βρίσκετε στο root directory του internal σκληρού (μέσα στο folder share, και έξω από το folder movie ktl).

2. Από το PC έκανα share to folder 'media'. To folder έχει μέσα άλλα folder (movies, mp3, photo). Δυστυχώς από το PCH δεν μπορούσα να δω τα folder. Προφανώς δεν υποστηρίζει subfolder viewing... Διάβασα ότι με το winbolic ( http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=5072 ) μπορείς να το ρυθμίσεις, άλλα δεν ξέρω πως.. καμία βοήθεια?

Όλα τα βλέπει χωρίς πρόβλημα, και τα subfolder, κοίτα μήπως δεν τα έχεις κάνει share όλα

Γεια σας
Καινουριος κατοχος και εγώ του Α100. Το πήρα απο εδω σε καταστημα απο στουρναρα. Δεν εχω προλαβει ακομα να δω πολλα πραγματα. Απλα διαπυστωσα κατι αρνητικο, τους υποτιτλους τους βγαζει προς τα δεξια καο οχι κεντρο.Ξερει κανεις πως διορθωνετε? Μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος και την θεση των υποτιτλων και αν αν πως?
Σε αναπαραγωγή jpeg δεν εχει fotoviewer. Πρεπει να τιν επιλεγεις μια μια , να πατας στοπ και μετε την επωμενη.Δεν λειτουργει κανενα πληκτρο για να δεις την επομενη φωτο, εκτος αν γινεται αλλιως και δεν το γνωριζω.
Και τελος, στα πεταχτα πως μεταφερω αρχεια στον ενσωματομενο σκληρο σκληρο δισκο. Δηλωνω ασχετος απο δικτυα. Τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω απο τα ΧΡ?
Υ.Γ. στειλτε μου σε pm Links για ΗD video,Blue ray kai παρομοια για να δοκιμασω το μηχανημα
Thanks

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Γεια σας
Καινουριος κατοχος και εγώ του Α100. Το πήρα απο εδω σε καταστημα απο στουρναρα. Δεν εχω προλαβει ακομα να δω πολλα πραγματα. Απλα διαπυστωσα κατι αρνητικο, τους υποτιτλους τους βγαζει προς τα δεξια καο οχι κεντρο.Ξερει κανεις πως διορθωνετε? Μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος και την θεση των υποτιτλων και αν αν πως?
Σε αναπαραγωγή jpeg δεν εχει fotoviewer. Πρεπει να τιν επιλεγεις μια μια , να πατας στοπ και μετε την επωμενη.Δεν λειτουργει κανενα πληκτρο για να δεις την επομενη φωτο, εκτος αν γινεται αλλιως και δεν το γνωριζω.
Και τελος, στα πεταχτα πως μεταφερω αρχεια στον ενσωματομενο σκληρο σκληρο δισκο. Δηλωνω ασχετος απο δικτυα. Τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω απο τα ΧΡ?
Υ.Γ. στειλτε μου σε pm Links για ΗD video,Blue ray kai παρομοια για να δοκιμασω το μηχανημα
Thanks

Σε πιο κατάστημα και πόσο το πήρες?
Για να φτίαξεις τα subtitles, απλά κατέβασε το νέο firmware.
Για να στείλεις αρχεία στον εσωτερικό πρέπει από το pc σου να κάνεις map τον εσωτερικό. Λογικά θα είναι //YOURIP\share [αν κάνεις το firmware update, θα σου ζητήσει και pass, αυτό ειναι user: ntm pass: 1234

Όλα τα βλέπει χωρίς πρόβλημα, και τα subfolder, κοίτα μήπως δεν τα έχεις κάνει share όλα

ομολογώ πως δεν έχω κάνει share τα subfolders. Νόμιζα πως γίνονται αυτόματα όταν δηλώσεις share το πιο top folder. Θα το δοκιμάσω.

@statik

το κεντράρισμα των υπότιτλων διορθώνεται με το τελευταίο firmware.
αρχεία μεταφέρεις πολύ εύκολα ,θα το δείς το Popcorn στο network neighborhood.

@plutonick

μην σε ανυσηχεί η θερμοκρασία. Ελάχιστα κομμάτια έχουν παρουσιάσει κολλήματα λόγω θερμοκρασίας. Το index.html δεν γίνεται να φορτώνει αυτόματα (τουλάχιστον με νόμιμο τρόπο)