Επειδή το thread έχει γίνει λίγο... χαοτικό πια και δεν είναι εύκολο να βρεις κάτι έστω και με αναζήτηση, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Τελικά σε ποια ρύθμιση 1080p, σε συνδυασμό με τις διαθέσιμες συχνότητές τους, συμφέρει να έχει κανείς ρυθμισμένη την HDMI βίντεο έξοδο του PCHA100;
Ακόμα δηλαδή κι αν υποθέσουμε ότι η τηλεόραση / προβολικό τις υποστηρίζει σωστά όλες του.
Ποια είναι η βέλτιστη σειρά προτίμησης των επιλογών στις διαθέσιμες συχνότητες που θα έπρεπε να βλέπουμε σε αυτή την ανάλυση.
Ειδικά αν σκοπεύουμε να δούμε ταινία .MKV στα 1080p.
Έχω μπερδευτεί πια!
Έχω βρει ένα .MKV εργάκι 1080p κάτι πάνω από 9GB (το έχω σε εξωτερικό USB SATAΙΙ 3,5" δίσκο) και δε λέει με τίποτα να το ξεκινήσει καν!!!
Δείχνει ότι προσπαθεί αρχικά για λίγα δευτερόλεπτα (μαυρίζει απλώς την οθόνη λέγοντας πάνω αριστερά 1080p ή 1080/24p ανάλογα) αλλά αμέσως μετά ξαναγυρνά στη γνωστή γαλάζια οθόνη του μενού του.
Δοκίμασα να αλλάξω στο PHA100 διάφορες συχνότητες των 1080p αλλά κάνει το ίδιο.
Σημειωτέο ότι αντίθετα σε υπολογιστή, το έργο παίζει μια χαρά σα 1080p σε μονιτορ 1920χ1200.
Επείσης, κάτι μουσικά βιντεοκλιπ που έχω βρει, πάντα σε 1080p, τα παίζει μια χαρά το PCHA100 (από δίκτυο αυτά) στην ίδια 1080p τηεόρασή μου, σε διάφορες ρυθμίσεις συχνότητας της εξόδου του.
Όλα με το τελευταίο PCHA100 firmware!
Καμιά ιδέα please;