Μπάμπης Κολέζας said:Η φωτογραφία απο συγκέντρωση της "θύρας 7" είναι;![]()
Κώστας Ποτακίδης seven said:Μπράβο έτσι ακριβός είναι , ένα κοπάδι πρόβατα .
Μιχάλης Κορ. said:Καλό θα είναι να μην το παρατραβάμε βρε παιδιά........
Είναι πρόβατα είναι είναι είναι...
Αν είναι πάντως είμαι κ εγώ ένα από αυτά γιατί έχω διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια στο πέταλο των θυρών 1 έως 9 που είναι οι φανατικοί !
Μιχάλης Κορ. said::violent-smiley-030:
:devil-smiley-029:
:slapface:
:twoguns:
:violent-smiley-008:
Εντάξει εκτονώθηκα κ εγώ.......![]()
Μπάμπης Κολέζας said:δυσαρεστημένο πρώην παίχτη του Βάζελου, (αν και σπάνια...)
Μπάμπης Κολέζας said:Δεν βλέπεις αυτό το λαμόγιο ο Διάβολ.... έεεε ο Άγγελος ήθελα να πώπου δεν μας αφήνει σε χλωρό κλαρί;
Όπου δεί δήλωση απο δυσαρεστημένο πρώην παίχτη του Βάζελου, (αν και σπάνια...), τσούπ.... πρώτο θέμα το κάνει...
Αγγελος said:Αληθεια θα πας στο γηπεδο το Σαββατο???![]()
Μπάμπης Κολέζας said:Ρε παλιοχαρακτήρα, αφού ξέρεις οτι για "προσωπικούς λόγους"έχω κόωει το γήπεδο εδώ και 4 χρόνια...
Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις; :twoguns:
Κώστας Ποτακίδης seven said:Να δούμε που θα τα κρύψει ο κύριος τα πρόβατα του το Σάββατο βράδυ αν ο ΠΑΟΚ κάνει τη ζημιά.
Μιχάλη πλάκα κάνουμε βεβαίως
Μπεεεεεεεεεεε
Κώστας Ποτακίδης seven said:Να δούμε που θα τα κρύψει ο κύριος τα πρόβατα του το Σάββατο βράδυ αν ο ΠΑΟΚ κάνει τη ζημιά.
Μιχάλη πλάκα κάνουμε βεβαίως
Μπεεεεεεεεεεε
Αγγελος said:Μιχαλη βοηθα με ειναι ΠΟΛΛΟΙ για να τους ψυχαναλύσω μονος μου!!!
Αγγελος said:Παντως τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να ειναι δυσκολο σε καποιους να συμμετεχουν σε ποδοσφαιρικες συζητησεις με εντονα πειραγματα!
Βαζω τον εαυτο μου στην θεση τους (1987-1996) και τους δικαιολογώ!
Αγγελος said:Παντως το Σαββατο από το πως θα αντιμετωπίσει το κορακι την Ξανθη θα καταλάβουμε και που το παει η Super Liga!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.