Aυτό θα πεί πόρωση...

Το μερος που βαζουν τα... κουνελια πως λεγεται?-bye-

Καλα για τις κοτες ξερω... ΚΟΤΕΤΣΙ!!:flipout:

Καλό θα είναι να μην το παρατραβάμε βρε παιδιά........
Είναι πρόβατα είναι είναι είναι...
Αν είναι πάντως είμαι κ εγώ ένα από αυτά γιατί έχω διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια στο πέταλο των θυρών 1 έως 9 που είναι οι φανατικοί !

Μιχαλη μου άστους να εκτονωθούν!
Το εχουν αναγκη!
Ειναι και φιλαρακια μας...

Μιχάλης Κορ. said:
Καλό θα είναι να μην το παρατραβάμε βρε παιδιά........
Είναι πρόβατα είναι είναι είναι...
Αν είναι πάντως είμαι κ εγώ ένα από αυτά γιατί έχω διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια στο πέταλο των θυρών 1 έως 9 που είναι οι φανατικοί !

Μιχάλη, πλάκα είναι ρε φίλε... -bye- Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης...

Μιχάλης Κορ. said:
:violent-smiley-030:
:devil-smiley-029:
:slapface:
:twoguns:
:violent-smiley-008:

Εντάξει εκτονώθηκα κ εγώ....... -bye-

Δεν βλέπεις αυτό το λαμόγιο ο Διάβολ.... έεεε ο Άγγελος ήθελα να πώ :p που δεν μας αφήνει σε χλωρό κλαρί;
Όπου δεί δήλωση απο δυσαρεστημένο πρώην παίχτη του Βάζελου, (αν και σπάνια...:flipout: ), τσούπ.... πρώτο θέμα το κάνει...

Μπάμπης Κολέζας said:
Δεν βλέπεις αυτό το λαμόγιο ο Διάβολ.... έεεε ο Άγγελος ήθελα να πώ :p που δεν μας αφήνει σε χλωρό κλαρί;
Όπου δεί δήλωση απο δυσαρεστημένο πρώην παίχτη του Βάζελου, (αν και σπάνια...:flipout: ), τσούπ.... πρώτο θέμα το κάνει...

Εσεις όμως ... την παπια!!! Μην δειτε πτηνο και δεν το μιμηθειτε...:flipout:

Και εσυ και ο Εκι και ο επαναπατρισθεις Πανος....

Καποτε ειχατε το κουραγιο να απαντατε, τωρα...

Α! Και δυσαρεστημενος = πρωην παικτης για τον Βαζελο (δεν θυμαμαι και τι ειδους γραμματικο φαινομενο ειναι)...

Αληθεια θα πας στο γηπεδο το Σαββατο???
36_11_6.gif

Last edited:
Αγγελος said:
Αληθεια θα πας στο γηπεδο το Σαββατο???
36_11_6.gif

Ρε παλιοχαρακτήρα, αφού ξέρεις οτι για "προσωπικούς λόγους" :cool: έχω κόωει το γήπεδο εδώ και 4 χρόνια...
Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις; :twoguns:

Μπάμπης Κολέζας said:
Ρε παλιοχαρακτήρα, αφού ξέρεις οτι για "προσωπικούς λόγους" :cool: έχω κόωει το γήπεδο εδώ και 4 χρόνια...
Γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις; :twoguns:

4_1_72.gif

"Προσωπικοί Λόγοι"!!!????!!!!????!!!!

Αληθεια τι εγινε πριν 4 χρονια και σου εκοψε το γηπεδο?

Πρεπει να μιλησεις γι'αυτο, να το βγαλεις από μεσα σου!!!!

Αν δεν καταλαβες η ψυχαναλυση προχωρει....

Μιχαλη βοηθα με ειναι ΠΟΛΛΟΙ για να τους ψυχαναλύσω μονος μου!!!

Last edited:
Κώστας Ποτακίδης seven said:
Να δούμε που θα τα κρύψει ο κύριος τα πρόβατα του το Σάββατο βράδυ αν ο ΠΑΟΚ κάνει τη ζημιά.

Μιχάλη πλάκα κάνουμε βεβαίως
Μπεεεεεεεεεεε

Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα γι'αυτο και που και που κανει και νικες στο Καραϊσκάκη! Οχι σαν κατι άλλους!!!

Παντως τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να ειναι δυσκολο σε καποιους να συμμετεχουν σε ποδοσφαιρικες συζητησεις με εντονα πειραγματα!
Βαζω τον εαυτο μου στην θεση τους (1987-1996) και τους δικαιολογώ!

Παντως το Σαββατο από το πως θα αντιμετωπίσει το κορακι την Ξανθη θα καταλάβουμε και που το παει η Super Liga!!!

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Να δούμε που θα τα κρύψει ο κύριος τα πρόβατα του το Σάββατο βράδυ αν ο ΠΑΟΚ κάνει τη ζημιά.

Μιχάλη πλάκα κάνουμε βεβαίως
Μπεεεεεεεεεεε

Ας κερδίσουμε το ματς την Τρίτη κ ας γίνει στραβή το Σάββατο....!!!!:grandpa:

Αγγελος said:
Παντως τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να ειναι δυσκολο σε καποιους να συμμετεχουν σε ποδοσφαιρικες συζητησεις με εντονα πειραγματα!
Βαζω τον εαυτο μου στην θεση τους (1987-1996) και τους δικαιολογώ!

Τουλάχιστον εμείς δεν προσποιούμασταν οτι τάχα δεν μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο...
Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που τα "πέτρινα χρόνια" είχαν σαν πρώτο άθλημα ... το βόλεϋ...:flipout: :flipout:
(Δεν φαντάζομαι να τα ξέχασες όταν όλοι η Ελλάδα ασχολούταν με το βόλλεϋ επειδή στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ είσασταν για τα μπάζα... Είπαμε, είσαι μικρός εσύ αλλά όχι και τόσο...:D )

Αγγελος said:
Παντως το Σαββατο από το πως θα αντιμετωπίσει το κορακι την Ξανθη θα καταλάβουμε και που το παει η Super Liga!!!

Αυτό που έχω δεί εγώ μέχρι τώρα πάντως είναι οτι οι μεγάλοι εντός έδρας δεν παίρνουν ούτε σφύριγμα παραπανήσιο... 50-50.
Τώρα τι θα γίνει απο δώ και πέρα... θα δούμε.