Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Status
Not open for further replies.
Δηλαδη ρε παιδια για εξηγηστε μου γιατι δεν το καταλαβαινω, οταν σου ερθει με το ταχυδρομιο δεν περναει τελωνιο?

Βρε παιδια το εχουμε ξαναπει. Οταν αγοραζετε κατι απο Αμερικη θα ζητατε να σας το στελνουν με απλο ταχυδρομιο (USPS). Οταν το στελνουν μεσω κουριερ ειναι λογικο να πρεπει να πληρωσεις και τον εκτελωνιστη που θα κανει ολη τη διαδικασια.

εγω γιατι δεν πληρωσα εκτελωνισμο για το synergistic που μου ηρθε με κουριερ

εγω γιατι δεν πληρωσα εκτελωνισμο για το synergistic που μου ηρθε με κουριερ

Γιατι πηρες φθηνιαρικο καλωδιο :flipout::flipout::flipout:.
Ποσο εγραφε το δεμα οτι το πηρες??
Ειπαμε αν η τιμη που θα γρεφει το δεμα ειναι μεγαλητερη απο 50$ πληρωνεις δασμους. Αν ειναι κατω δεν πληρωνεις:lehrer:.
Απο εκει και περα η διαδικασια ειναι γνωστη :music-smiley-005:

κρυβε λογια
με βλεπω να μενω χωρις προ σημερα
ξεχασα την αποδειξη φτου μου:bigcry:

σε μένα πάντως όταν είχα το πρόβλημα με το modchip μου είχαν πει ότι αν το προϊόν κοστίζει πάνω από 20$ είναι στην ευχέρεια του εκτελωνιστή αν θα το κόψει ή όχι.

join the club my friend :ernaehrung004:
εβαλα τα ασημενια bullit τα ροδια cardas furutech,και θα τον παρω σημερα για αντιποινα ο δικος σου θα μεινει εφορου ζωης για αναβαθμιση
να μου σου τον δηλωσω απωλεια:drummer::smash:

Το μεσημέρι παρέλαβα το μηχανάκι (μιλάω για το DVICO M-4100 SH) απο το hardshop (8 μέρες απο παραγγελία έως παραλαβή), αλλά αργησα να παραγγείλω τον εσωτερικό σκληρό και θα τον έχω Δευτέρα η Τρίτη απο Πλαίσιο.
Με μία εξωτερική ματιά μπορω να πω ότι η συσκευασία είναι πολύ όμορφη και προσεγμένη αλλά οι οδηγίες χρήσεως ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!
Για μένα δεν είναι πρόβλημα γιατι τα μιλάω σαν τα ελληνικά σχεδόν, το σημειώνω όμως για πιθανούς άλλους ενδιαφερόμενους.
Σε πρώτη φάση θα μελετήσω λίγο τις οδηγίες και ίσως τον συνδέσω με ένα εξωτερικό σκληρό που έχω. Περιμένω επίσης απο φίλο να μου στειλει με κουριερ 500αρη δίσκο γεμάτο με HD υλικό για να κάνω μιά γρήγορη...μετάγγιση!

Στα τελη της άλλης εβδομάδας θα είμαι έτοιμος για αναφορά, ο σκληρός του φίλου θα φτάσει μάλλον Τετάρτη και θα περιλαμβάνει όλων των ειδών ΗD αρχεία (και μπλε και κοκκινα και ματροσκες και δεν ξερω τι αλλο...)

καλύτερα πάντως να ενημερώνεσαι για το πότε θα βγει από το επίσημο site της εταιρίας και όχι από τους resellers.

Το μεσημέρι παρέλαβα το μηχανάκι (μιλάω για το DVICO M-4100 SH) απο το hardshop (8 μέρες απο παραγγελία έως παραλαβή)... Σε πρώτη φάση θα μελετήσω λίγο τις οδηγίες και ίσως τον συνδέσω με ένα εξωτερικό σκληρό που έχω.

Το μεσημέρι παρέλαβα κι εγω το μηχανάκι (μιλάω για το DVICO M-4100 SH) απο το hardshop (7 εργασιμες μέρες απο παραγγελία έως παραλαβή)...

Για σημερα δεν το βλεπω να ασχολουμαι γιατι εχει... Βερντερ!!!!!
Αλλα απο αυριο... so stay tuned...!

alexst ...είμαι μόλις 1 μέρα μπροστά σου (δεν ειχα τον δισκο που μου ήρθε χτες, εσωτερικός sata2 WD 500 GB)! Το μόνο που έκανα χτες είναι ότι εγκατέστησα τον δίσκο, εφτιαξα τους 3 φακέλλους (video, audio, photo) , το αναβάθμισα με την τελευταια βερσιόν (28-11-07) και απλά δοκίμασα ένα αρχείο divx που ειχα στο οποίο (όπως έγραψαν τα παιδιά) μετατρέποντας τους υπότιτλους απο srt σε sub, έπαιξαν κανονικά. Υλικό HD θα έχω την άλλη εβδομάδα. Πρωτες εντυπώσεις πάντως πολύ καλές!

η ποιοτητα της εικονας του tvix σε hd ειναι αναλογη με την ποιοτητα της εικονας ενος hd player?
απο ηχο τι λεει?

Εγω δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω γιατι δεν έχω hdplayer και ακόμη δεν το πήγα σπίτι αλλα το τεστάρω σε μία 14αρα crt στην δουλειά. Σήμερα του έβαλα κάποια ντεμο σε mkv και τα έπαιξε κανονικότατα (όπως αλλωστε είχαν πει και αυτοί που το είχαν ήδη, αλλα hd αρχεια θα έχω την άλλη εβδομάδα), βεβαια σε τετοια τιβι δεν γινεται τεστ ποιότητας, όταν το συνδέσω με τον προβολέα hd θα μπορω να εκφερω κάποια γνώμη.
Θα ήθελα κάποια βοήθεια απο όσους το έχουν ήδη όμως:
Με σύνδεση usb όλα καλά και εύκολα. Σήμερα όμως προσπάθησα να το συνδεσω σε δίκτυο μέσω του ρούτερ μου. Τα σεταρίσματα δικτυου στο dvix είναι στο dhcp, ο ρούτερ το είδε κανονικά και του έδωσε ip αλλά νόμιζα ότι θα μου εμφανιστεί ο σκληρός του στις θεσεις δικτύου και ...εκει κόλλησα! Δεν εμφανίζεται τίποτε και δεν μπορω να καταλάβω την διαδικασία για να εμφανιστεί (τον έχω κανει κοινόχρηστο τον δίσκο του...αλλά όταν είναι συνδεδεμένος με usb, οπότε όμως εμφανίζεται ως ένας ακόμη δίσκος του υπολογιστή και όχι ως αυτόνομη συσκευή με δική της mac adress). Απο τις οδηγίες (γαλλικές στο βιβλίο και αγγλικές σε pdf) δεν έβγαλα άκρη, διερωτώμαι μήπως πρεπει να δοκιμάσω απο το dvix στον υπολογιστή σε ένα κοινόχρηστο φακελλο που έφτιαξα με την ονομασία tvixhd1 που έλεγε κάπου το βιβλιαράκι ...
Παρακαλώ τα 2 παιδιά που το έχουν ήδη αν ξέρουν κατι ...μην είναι κατι πολύ απλό και παιδεύομαι τζάμπα με πολύπλοκα! Στην τελική θεση που θα το βαλω στο σπίτι (ναι...θα μου το φέρει ο Αη Βασίλης!) θα πρεπει να επικοινωνήσει με το δίκτυό μου γιατι δεν έχω τον υπολογιστή δίπλα και λόγω απόστασης δεν μπορω να το συνδέσω με usb

Thanks Aktizol!
Την ip την βρίσκω κανονικά απο τον ρούτερ (αλλωστε οταν δουλέψει θα την κάνω στατική, όπως έχω όλα τα αλλα παρελκόμενα), και δοκίμασα να μπω με ftp, όμως δεν ξερω το passwd! (απ όσο κατάλαβα το login name είναι το tvixhd1 αλλά για το passwd παραπέμπει στο FAQ της ιστοσελίδας τους...όπου δεν βρήκα τιποτε σχετικό, ούτε και σε ξένα φόρα που έψαξα! Αν έχεις μπει με ftp πες μου το αρχικό passwd, αύριο πρωί θα έχω χρόνο να ξαναασχοληθώ)

Status
Not open for further replies.