Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Status
Not open for further replies.
Paidia. katarxin signomi gia ta Greeklish.

Den paizi megalo rolo an to exi sindesi eksoterika h esoterika ton skliro disko. To eixa dokimasi kai diafores den ida. Apoti diavasa se ksena forum, diafora den iparxi. ta kolimata ta kani epidi to chip pou exi einai to Sigma EM8621, kai den ipostirizi full hd. Se ligous mines tha bgali kainourio media streamer pou tha exi to chip Sigma SMP8634/5 pou tha ipostirizi 50mbs.

To sigouro einai pos ola ta media streamers otan bgenoun stin agora exoun arketa bugs kai xriazonte arketa firware upgrades mexri na strosoun. Ego den ithela na perimeno kai to pira :-)

Tora gia to ps3. Tha ithela na to paro kai ego, alla einai poli akrivo gia tin tsepi mou. Kai san mixanima kai gia na perno diskakia. Otan pesoun h times isos tha to paro kai ego.

Pantos se diafora review pou diavasa gia to ps3, den einai kai toso kalo san Blueray player.

Esis dialegete kai pernete oti xorai h tsepi sas. exete lefta gia ps3. parte to kalitera. Oti kai na parete paidia den tha bgite xameni, arki na paizi HD :-)

To διαβασα κι εγω στο χαι τεκ και με ενδιαφέρει άμεσα, έχω 6 μήνες που ψαχνω κατι τετοιο...οποτε μαλλον θα το χτυπήσω γιατι η υπομονή μου για αναμονή εξαντλήθηκε! dedicator απο που αγόρασες το δικό σου; η αναβάθμιση γίνεται εύκολα; το έχω βρει στο ελληνικό pixmania σε καλή σχετικά τιμή

ego to pira apo to hardshop me timologio. ara mou irthe pio ftina. h anavathmisi ginete poli eukola. apla mpenis sto menu, briskis to arxio me to kainourio firmware kai patas to start koubaki. perimenis kai teliose. :-)

Einai poli eukolo kai poli kalo mixanima. Ego an den viazomoun poli tha perimena gia to epomeno pou tha einai akoma kalitero.

iparxoun kai ksena forums an thelete na mathete parapano leptomeries gia to mixanima.

ps. to pixmania-pro exi parapano modela alla prepi na prosexis, h timi pou bazoun den einai me fpa, ara prepi na ta logariasis kai auta. Sto pro mporis na bris akoma parapano paketa.

Ego protimisa na agoraso apo edo gia polous logous.

Πραγματι το hardshop τον έχει σε πολύ καλή τιμή, αλλά δεν διευκρινίζει πουθενά για 500αρη σκληρό δίσκο και απ όσο κατάλαβα στην γενικότερη αναζήτηση κυκλοφορεί το ίδιο και χωρίς σκληρό δίσκο. Το δικό σου ειναι αγορασμένο με σκληρό δίσκο;

Last edited:
oxi. ego to pira adio kai kalitera etsi. mporis na valis 500ari monos sou kai na bgi kai pio ftina. opos eipa prin, ego to exo mono me 2 eksoterikous sklirous diskous. Mesa den thelo na valo.

Apopsi mou einai na min pas sta 500gb ala sto 1tb :-)
se 1,5 mina gemisa to 500gb mono me hd tainies.

Μπά, δεν συλλέγω ταινίες, ούτε ντιβιντί δεν μαζεύω, τα βλέπω μιά φορά και τρώνε σουτ! Χρειάζομαι χωρο όσο για να υπάρχει μία παρακαταθήκη υλικού μέχρι να τα δώ...

Last edited:
Το παρήγγειλα χτες το απόγευμα απο το hardshop με αντικαταβολή, θα είναι προφανώς χωρίς σκληρό δίσκο (το συμπεραίνω απο την τιμή). Να υποθέσω ότι εσωτερικό δίσκο μπορώ να βάλω και κάποιον παλιό στην πρώτη φάση των δοκιμών;

λόγο μακροσκελής απάντησης στο θέμα, την έβαλα σε ένα καινούργιο thread: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=326893

για όσους δεν την διαβάσουν απλά θα γράψω εδώ ότι το συγκεκριμένο tvix μοντέλο είναι πολύ καλό και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

εγώ το είχα πάρει χωρίς σκληρό δίσκο στα 379 από εδώ: http://www.atsmobil.fr/product_info.php?products_id=2006&osCsid=295e770b37d15afe7b805782e09145e4

http://www.tvix.co.kr/Eng/products/5100sh.aspx

Αυτο ειναι το καινουργιο?

Καταρχην καλωσορισες.Οχι αυτο δεν ειναι το καινουριο,ειναι ακριβως ιδιο με το αλλο απλως διφερει λιγο στη σχεδιαση.Συμφωνα με τον κατασκευαστη αυτο ειναι λιγο ποιο ησυχο απο το αλλο γιατι λογο περισσοτερου χωρου ψυχεται καλυτερα με λιγοτερες στροφες απο τον ανεμιστηρα.Επισης ειναι λιγο ποιο ακριβο.Κατα τα αλλα ειναι ακριβως ΙΔΙΑ.Εχουν το τσιπακι Sigma Design EM8623.Το καινουριο θα "φοραει"
Sigma Design EM863x

…αυτό είναι το καινούργιο:grinning-smiley-043, δεν θα βιαζόμουν για αγορά αλλά το έχω στα υπόψη εδώ και καιρό ;) ας κυκλοφορήσει κάνα δυο μήνες να βγουν τα update γιατί όπως γράφτηκε και στο thread (αλλά και από φίλο που του είχε…) καλό αλλά σπαστικό το πόσα update χρειαστήκαν για να στρώση το πρώτο… και μένει το ερωτηματικό αν παίζει BD και HDD rip (γιατί τότε λογικά θα παίζει και από εξωτερικό drive ;) HDD και BD αν γίνει και αυτό το ultimate player )

…αυτό είναι το καινούργιο:grinning-smiley-043, δεν θα βιαζόμουν για αγορά αλλά το έχω στα υπόψη εδώ και καιρό ;) ας κυκλοφορήσει κάνα δυο μήνες να βγουν τα update γιατί όπως γράφτηκε και στο thread (αλλά και από φίλο που του είχε…) καλό αλλά σπαστικό το πόσα update χρειαστήκαν για να στρώση το πρώτο… και μένει το ερωτηματικό αν παίζει BD και HDD rip (γιατί τότε λογικά θα παίζει και από εξωτερικό drive ;) HDD και BD αν γίνει και αυτό το ultimate player )

Θα χρησιμοποιει το καινουριο τσιπακι της Sigma Designs το SMP8635 το οποιο ειναι κατασκευασμενο ειδικα για full hd.Aυτο το τσιπακι θα χρησιμοποιουν τα καινουρια κορυφαια BLUE RAY Players της PIONEER και της SONY.Hdmi 1.3 και επισης αργοτερα θα υποστηριζει ασυρματη συνδεση 820.11n.Για μενα τουλαχιστον ειναι τελειο ακομα και αν δεν παιζει BLUE RAY & HD DVD απο εξωτερικο drive!
:grinning-smiley-043

Το παρήγγειλα χτες το απόγευμα απο το hardshop με αντικαταβολή, θα είναι προφανώς χωρίς σκληρό δίσκο (το συμπεραίνω απο την τιμή). Να υποθέσω ότι εσωτερικό δίσκο μπορώ να βάλω και κάποιον παλιό στην πρώτη φάση των δοκιμών;

Το παρήγγειλα πριν απο 5' απο το hardshop με αντικαταβολή... Ειστε πολυ "κακη συναναστροφη"... ολοι σας! :worshippy::worshippy::worshippy::ernaehrung004::

Last edited:
Το παρήγγειλα πριν απο 5' απο το hardshop με αντικαταβολή... Ειστε πολυ "κακη συναναστροφη"... ολοι σας! :worshippy::worshippy::worshippy::ernaehrung004::

alexst εγω το παρήγγειλα επίσης στο hardshop την Πεμπτη το απόγευμα, για να δούμε ποτε θα φτασει..
Νομίζω πάντως πως υποστηρίζει και 1080p απλά έχει hdmi 1.2 και όχι 1.3 που θα έχει το καινούργιο (αλλά αυτό δεν με απασχολει γιατι ουτε ο ενισχυτής ούτε ο προβολέας μου έχουν 1.3)

Status
Not open for further replies.