Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Status
Not open for further replies.
OK, προφανώς καταλάβαμε λάθος...αλλήλους! Εγω κατάλαβα ότι έλεγες πως δεν μου δίνει τελικά 1080p ο προβολέας....

Καλα ρε παιδιά....δεν μπορεί κανείς αν μπορώ να κάνω playlists στο μηχανάκι αυτό με αντεγραμμένα στο σκληρό δίσκο του 10 dvd? ΚΑΝΕΙΣ? επείγομαι!!!

Καλα ρε παιδιά....δεν μπορεί κανείς αν μπορώ να κάνω playlists στο μηχανάκι αυτό με αντεγραμμένα στο σκληρό δίσκο του 10 dvd? ΚΑΝΕΙΣ? επείγομαι!!!
koita osoi pame se DVICO einai epeidn xreiazomaste DviX / MKV player.
alliws tha milagame gia kana DVD player tns Pioneer. :grandpa:

tsakdim αυτό που ζητάς δεν είναι συνηθισμένη πρακτική οπότε προφανώς κανείς δεν το δοκίμασε! Παντως ντιβιντί παίζει και λογικά οτι βρισκεται στον ίδιο φακελλο το παίζει συνεχόμενα, οπότε θα πρεπει 99% να δουλευει (δεν έχουμε μόνο την πρακτική επιβεβαίωση)

Απλά ζήτησα, όποιος το έχει να το δοκιμάσει κ να μου πεί γιατι το χρειάζομαι επειγόντως.Ευχαριστώ για την απάντησή σου...παίζε όλα τα βίντεο με αυτον τον τρόπο? Δηλαδή αν βάλω 10 avi, mpg , vob κτλ σε εναν φάκελο θα τα παίξει με αλφαβητική σειρά?

Προσπαθώ να κάνω register στο φόρουμ της εταιρείας και δεν με βάζει μέσα.Επίσης δεν έχω βρεί καθόλου αναφορά για video playlists!!!

Οτι παίζει με την σειρά τα αρχεία βίντεο που είναι στον ίδιο φακελο είναι σίγουρο, αλλά το έχω δοκιμάσει σε διάφορα μικρά αυτόνομα αρχεία και όχι σε νορμαλ ντιβιντί (οπου έχουμε vob files). Αν ειναι εφικτό να ειναι στον ίδιο φακελο πάντως, λογικά θα τα παίξει. Σε 2 avi αρχεία συνεχόμενα επίσης μου έπαιξε κανονικά.
Επίσης δεν τα παιζει μόνο αλφαβητικά αλλά και με σειρά μεγεθους και μία αλλη σειρά που δεν θυμάμαι που την ορίζεις πολύ εύκολα εσύ με εναλλαγή στο δεξί βελάκι

Αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι, αν το αντιμέτώπισε κι άλλος και το έλυσε θα είμαι ευγνώμων.
Ενα (και μοναδικό) audio cd ...αρνείται πεισματικά να διαγραφεί! Η αλήθεια είναι ότι πήγα αρχικά να το διαγραψω απο ftp , μετα απο το ίδιο το μηχανάκι και τελος ακόμη και σε usb σύνδεση με τον υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση το αρχείο αρνείται να διαγραφεί (αυτή η ενεργεια δεν επιτρέπεται, και λεει καποιο σφαλμα ή λαθος). Στην πραξη ...έχει διαγραφει αφού πλέον δεν παίζει, αλλά δεν σβύνεται απο τον δισκο του 4100, με την έννοια του να μην το δείχνει πλέον σαν φακελλο!

Δεν έχω ακόμη απάντηση απο την εταιρεία, όπου επίσης ανέφερα το πρόβλημα.
Τωρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμη τους πιο προχωρημένους, γιατι δεν γραφει τιποτε σχετικό στις οδηγίες.
Χτες έφερα στο σπιτι και ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο, απο τον οποίο έπαιξα άψογα ενα mkv
Ομως, δεν κατάφερα να μεταφερω το περιεχόμενο του εξωτερικού σκληρού στον εσωτερικό! Υποθετω ότι γίνεται με το πλήκτρο function και την υποεπιλογή copy files....αλλά δεν βρίσκω πως! Μαρκάρω το υπο μεταφορα αρχείο, πατάω function μετα copy και μου ανάβει στο πάνω δεξιό της οθόνης η ένδειξη source (υποθετω λοιπόν ότι ετσι ορίζεται ως πηγή για μεταφορά).
Απο εκει και πέρα όμως...δεν βρηκα τροπο και όταν εχει ανάψει το source δεν μπορω καν να επιστρεψω στον εσωτερικό σκληρό δίσκο! Δυστυχώς στις οδηγίες δεν λεει τιποτε γι αυτό, ενω ξέρω ότι γίνεται (και το αντίστροφο επίσης, απο τον εσωτερικό σκληρό σε εξωτερικό).

Ας απαντησω μόνος...Βρηκα τελικά άκρη, αλλα δεν συμφερει αυτή η διαδικασία. Πρωτα είναι πολύ αργή η μεταφορά αλλα το κυριότερο ..δεν μπορείς να μεταφέρεις φακέλλους, αλλά μόνο περιεχόμενο φακέλλων.

Τελευταια νεα... οτι DivX κι αν δω (μιλαω για SD), ειτε παλιο ειτε καινουριο, φαινεται (αρκετα) καλυτερα αν στο 4100SH ορισω την εξοδο απο την hdmi στα 1080i, παρολο που το προβολικο μου εχει native 720p...

Παιδιά δεν μου παίζει .ISO αρχεία.Τί ρύθμιση πρέπει να κάνω για να παίξει τέτοια αρχεία? Και με το magic iso που τα ρίπαρα και με το dvd decrypter τα ίδια. Απλά δεν τα παίζει.Μπορεί κάποιος να μου πεί αν του παίζει τέτοια αρχεία?

Μιά άλλη Ερώτηση.Μπορεί κανείς εκτός απο winamp να φτιάξει playlists με αλλον τρόπο?

Για το πρωτο δεν ξερω (και για ποιο λόγο χρειάζεσαι τέτοια αρχεία;)
Για το δεύτερο το λεει καπου στο εγχειρίδιο χρήσης, ότι υποστηρίζονται μόνο αυτά γιατι δεν είναι ιδιοκτησιακό το σύστημα (όπως με το wmp)

Αδερφε για να το ρωτώ, το χρειάζομαι και σου εξηγώ.Εάν γεμίσω τον σκληρό δίσκο με .vob απο dvd, αν βάλω ας πούμε 100 ταινιες, ευκολο είναι να μπλέξω τα vob και να γίνει αχταρμάς.Επίσης επειδή το χρησιμοποιώ για ημιεπαγγελματική χρήση, δεν ειναι πιο σωστό να παιζω σε playlist .iso ώστε να ξέρω στον playlister του winamp τι παίζω σύντομα και γρήγορα?

Το πήρα παίζει πολύ καλά,μόνο x-vid μου φαίνεται δεν παίζει.Κατά τα άλλα τέλειο.Φτιάχνω playlist με Bsplayer και winamp...αλλά δεν ξέρω γιατί δεν παιζει iso.

Γεια σας παιδιά
Σκέφτομαι να πάρω το 6500A, ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω γιατί στα ''γνωστά μαγαζιά'' δεν υπάρχει.
Επίσης έχω και δύο ερωτήσεις
WI-FI παίζει? γιατί στο site της dvico λέει optional, υπάρχει έκδοση με ή χωρίς wi-fi
Και αν μπορεί να συνδεθεί με nas?

To 6500 δεν κυκλοφόρησε ακόμη, οτι βλέπεις σε ιντερνετικά μαγαζιά ειναι για προπαραγγελίες. Οπότε και οι υπολοιπες ερωτήσεις δεν μπορούν να απαντηθούν σίγουρα, θεωρητικά θα μπορει να υποστηρίξει WI-FI αλλά για σύνδεση με nas ...αγνωστον.

Ευχαριστώ.
Oπότε περιμένουμε, φαντάζομαι μέχρι τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσει αν κάνουν προπαραγγελίες τώρα.
Εσείς που έχετε το 4100 δεν ξέρετε αν παίζει ασύρματα? μιας και για το 4100 τα ίδια λέει στο site (WLAN 802.11g (optional)) εγώ λίγο που έψαξα δεν είδα να πουλάνε κάπου κανένα από τα μοντέλα της εταιρίας με WI-FI.

Status
Not open for further replies.