Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Status
Not open for further replies.
Παιδιά θέλω να παίξω .iso αρχεία.Εσάς σας τα παίζει? Με τι πρόγραμμα τα κάνετε rip?

με κάποια έκδοση αυτού του προγράμματος το κανω και εγω ( το έχω σε άλλο pc ) αλλά δεν τα παίζει το μηχανακι

με κάποια έκδοση αυτού του προγράμματος το κανω και εγω ( το έχω σε άλλο pc ) αλλά δεν τα παίζει το μηχανακι

Δοκίμασε να αλλάξεις κάποιες παραμέτρους στα Tools/Settings/ISO Write Mode όπως το write type...

Καλα.... Ελληνικά θα βάλουν ποτε??? ωραίο το μαραφέτι, αλλά χωρίς Ελληνικά τι να το κάνεις? Πααααλι μετατροπές?

Θέλω να ρίχνω το .srt και να το διαβάζει, τόσο δύσκολο είναι?

Δεν παίζει .srt αλλα παιζει .sub που προκύπτουν σε 30 δευτερόλεπτα απο τα .srt Οποιος δεν έχει διαθέσιμα 30 δευτερόλεπτα, ας περιμένει μέχρι να βγει κατι που παιζει και .srt υπότιτλους (εν τω μεταξύ οι λιγότερο βαριεστημένοι απολαμβάνουμε αυτό που οι ...τα θέλοντες όλα αναμένουν).
Παρεπιμπτόντως πρόσφατα δοκίμασα αρχεία .ts και .wmv και τα έπαιξε κανονικότατα

Δεν παίζει .srt αλλα παιζει .sub που προκύπτουν σε 30 δευτερόλεπτα απο τα .srt Οποιος δεν έχει διαθέσιμα 30 δευτερόλεπτα, ας περιμένει μέχρι να βγει κατι που παιζει και .srt υπότιτλους (εν τω μεταξύ οι λιγότερο βαριεστημένοι απολαμβάνουμε αυτό που οι ...τα θέλοντες όλα αναμένουν).

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Πώς μετατρέπονται οι υπότιτλοι .sub σε .srt ???
Εγώ θέλω να κάνω την ανάποδη δουλειά δηλαδή.

Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ το DVICO 4100. Το επέλεξα να παίξει το ρόλο της HD πηγής στο σύστημά μου. Ελπίζω να έκανα τη σωστή επιλογή.
Θα έπρεπε να γνωρίζω κάτι πριν το συνδέσω??

Πανο οτι χρειαστείς...εδω είμαστε! (Εχω κι εγω το ίδιο)
Και...ναι, έκανες πολύ καλή επιλογή! (θεωρώ ότι ήταν η πιο επιτυχημένη μου αγορά τα τελευταία χρόνια, το χρησιμοποιώ καθημερινά)

Απάντηση: Re: Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Πανο οτι χρειαστείς...εδω είμαστε! (Εχω κι εγω το ίδιο)
Και...ναι, έκανες πολύ καλή επιλογή! (θεωρώ ότι ήταν η πιο επιτυχημένη μου αγορά τα τελευταία χρόνια, το χρησιμοποιώ καθημερινά)

Το απόγευμα μάλλον θα το έχω στα χέρια μου. Μετά απλά του συνδέω στην USB θύρα ένα σκληρό με τις ταινίες και θα τον διαβάσει μόνο του?

Το σωστο ειναι να του βαλεις και εναν εσωτερικό σκληρό (sata), να τον φορμάρεις σε ntfs να φτιάξεις μέσα τρείς φακέλλους audio-video-photo και κυρίως να βαλεις και την τελευταια αναβαθμιση στον σκληρό για να τον αναβαθμίσεις απο εκει. Δεν ξερω σίγουρα αν δεν ειναι απαραίτητος ο εσωτερικός σκληρός, ούτε αν το τωρινά μηχανάκια είναι ήδη αναβαθμισμένα με την τελευταία βερσιόν, συνεπώς δοκίμασε κατ αρχην τον εξωτερικό δίσκο και αν δεν παίξει τότε τα ξαναλέμε για αναβαθμιση και πιθανό εσωτερικό σκληρό.

Εάν χρειαστεί δηλαδή αναβάθμιση, αυτή γίνεται μόνο μέσω εσωτερικού δίσκου? Από εξωτερικό δίσκο δεν μπορεί να γίνει?

Πανο...δεν γνωρίζω! Εγω την εκανα μεσω εσωτερικού δίσκου, ισως να γίνεται και απο εξωτερικό ή ακόμη και απο στικάκι, μιά απλή δοκιμή θα σου δείξει. Ισως και ναχεις την τελευταια βερσιον (τελη Νοεμβριου 2007 ήταν η τελευταία, δες και στην επίσημη σελίδα w*w.tvix.ko.cr)

Status
Not open for further replies.