Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους,
Αφού διάβασα όσα γραφτήκαν σε αυτό το topic πηρά την απόφαση και αγόρασα και εγώ το 4100SH. Super το εργαλείο δεν το συζητάω ακριβώς όπως το περίμενα ίσως και ένα κλικ καλύτερο. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας, πως μετατρέπω το srt σε sub? Δοκίμασα το SubtitleCreator αλλά δεν τα κατάφερα μπορεί κάποιος φίλος να ποστάρει μερικά print screens ? σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους,
Αφού διάβασα όσα γραφτήκαν σε αυτό το topic πηρά την απόφαση και αγόρασα και εγώ το 4100SH. Super το εργαλείο δεν το συζητάω ακριβώς όπως το περίμενα ίσως και ένα κλικ καλύτερο. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας, πως μετατρέπω το srt σε sub? Δοκίμασα το SubtitleCreator αλλά δεν τα κατάφερα μπορεί κάποιος φίλος να ποστάρει μερικά print screens ? σας ευχαριστώ.

Aνοιγεις το SubtitleCreator και πανω αριστερα πατας "FILE".Απο εκει πατας "OPEN TEXT SUBTITLES" και στη συνεχεια επιλεγεις το αρχειο .srt που θελεις να μετατρεψεις σε sub.Μετα ξαναπας στο "FILE" και απλως πατας "SAVE VOBSUB".Αυτο ηταν σε 15 δευτερα θα σου βγαλει ενα μυνημα "CHOOSE LANGUAGE STEAM" θα επιλεξεις
"el(GREEK)" και θα πατησεις ok.Μετα απο αυτο διπλα στο αρχειο .srt θα βρεις δυο νεα αρχεια ενα .idx και ενα .sub.Αυτο ηταν.

Aνοιγεις το SubtitleCreator και πανω αριστερα πατας "FILE".Απο εκει πατας "OPEN TEXT SUBTITLES" και στη συνεχεια επιλεγεις το αρχειο .srt που θελεις να μετατρεψεις σε sub.Μετα ξαναπας στο "FILE" και απλως πατας "SAVE VOBSUB".Αυτο ηταν σε 15 δευτερα θα σου βγαλει ενα μυνημα "CHOOSE LANGUAGE STEAM" θα επιλεξεις
"el(GREEK)" και θα πατησεις ok.Μετα απο αυτο διπλα στο αρχειο .srt θα βρεις δυο νεα αρχεια ενα .idx και ενα .sub.Αυτο ηταν.

Σε ευχαριστώ Άρη όλα έπαιξαν άψογα ήσουν κατατοπιστικότατος.
:a0210:

Εχει δοκιμασει κανεις να αναπαραξει ριπαρισμενο blue ray δισκακι;

Απλο dvd structure (Folder με audio_ts & video_ts), αναπαραγει απροβληματιστα...

Μολις μου εστειλαν εμαιλ για ενημέρωση για νεα διαθέσιμη αναβάθμιση, η πρωτη απο τον Νοέμβριο 07 (για τα 4100-5100)!
Θα την κάνω το βραδυ..

Firmware 1.4.52!
TViX HD M-4100SH / TViX PVR M-4110SH / TViX PVR M-4130SH
TViX HD M-5100SH / TViX PVR M-5110SH / TViX PVR M-5130SH
Dear Customers. We just release a new formware for M-4100SH/5100SH which version is 1.4.52. Download Link Please enjoy your TVIX. Best regards,

Change note from 1.3.15

1. Better AVI file compatibility and response time by adapting own RFX engine.
2. Subtitle compatibility enhanced
3. Better compatibility TS/TP/M2TS/MTS file playback
4. VC-1 codec added in MKV playback
5. 120Hz file support added
6. Subtle stutter removed in NTSC/PA/24Hz mode
7. NTSC/24Hz, PAL/24Hz added

Not much change about JPEG and music play.

Most frequently asked hardware limitation
WMV7,8(WMV 1,2), WMV9 AP@HL not supported
H.264 support up to [email protected] only
MJPEG not supported

Our next top priority to-do list.
Enhancement in JPEG slide show

DTV Improvement :
1. Supports IceTV EPG for Australia.
[ Using IceTV EPG Guide ]
2. The location of the recording scheduler file(schedule.data) was changed from internal hard disk to Flash Rom.
- Improved the problem that the TViX does not boot after the recording time set passes.
Note :
After upgrade, the setup value will change to factory default because we changed setup structure.
We are sorry for the inconveniences and you may not see the picture after upgrade.
Please use the TVOUT button in the remote transceiver to see the screen and go to the setup menu to set the video output mode of your choice.
If your default OSD language is different from your language, please change to the preferred language.
How to change the Factory setup (Changing Language)

Εγω την εκανα και ολα ΟΚ!

Τωρα αν βελτιωνει κατι δεν το εχω διαπιστωσει ακομα, αλλα νομιζω οτι σε μια σειρα απο αρχεια που δεν δουλευε το fast backward τωρα δουλευει, με κατευθειαν επιλογη το 8Χ......

Κι εγω την έκανα και όλα ΟΚ, ορατές βελτιώσεις δύσκολα θα δω πιστεύω, ειδα όμως στα μενού του σεταπ την επιλογή pal-24Hz που δεν υπήρχε πριν και την τσέκαρα, αφού και ο προβολέας μου τα υποστηρίζει. Μόλις δω καποια ταινία θα ελέγξω αν κάνει κάτι...

Εγώ πάντως είδα διαφορά στην κίνηση, στη νέα επιλογή PAL/24Hz. Κάποια ελάχιστα μικρά κολημματάκια που έκανε σε κάποια σημεία, τώρα πια παίζει ομαλότατα!! :firstprize:

Απάντηση: Re: Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

se mena pantws ISO pou exei HD content den mou paizei.

Μήπως είναι HD-DVD ISO?? Γιατί εάν είναι, δεν το υποστηρίζει. Νομίζω μόνο BD υποστηρίζει.

Εμενα δοκιμαζοντας .ISO που ειναι BD (Τα πατερνάκια του AVSforum - AVCHD RC1.iso), δεν το παιζει...

Re: Απάντηση: Re: Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Μήπως είναι HD-DVD ISO?? Γιατί εάν είναι, δεν το υποστηρίζει. Νομίζω μόνο BD υποστηρίζει.
einai ISO apo BD pou exei ftiaxtei gia na paizei se PS3 ean kaei se DVD.

Επειδή πέρασε τόσος καιρός από τότε που πολλοί αγοράσαμε το 4100, μήπως βγήκε κανένας τρόπος/πατέντα για να διαβάζει τους ελληνικους srt υποτίτλους??

Όσο ζω ελπίζω Τάσο, γιατί με βλέπω να μπαίνω πάλι στα έξοδα... :laugh:

Βασικά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι για να μετατρέψεις τους srt σε sub/idx χρειάζονται Windows κι εγώ με τα MAC έχω πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Και δεν έχω καθόλου όρεξη να βάλω και Windows λειτουργικό πάνω στο MAC.

Εκτός κι αν γνωρίζει κανένας φίλος κάποιο αντίστοιχο προγραμματάκι του Subtitle Creator για MAC OS X.

εμένα που δεν διαβάζει .iso αρχεία....τι προτείνετε να κάνω με το 4100 και το τελευταίο firmware?

ΝΕW FIRMWARE!!!

Για όσους δεν το πρόσεξαν, βγήκε στις 14-05-2009 νέο firmware για το 4100SH. Είναι σε BETA release, αλλά νομίζω ότι μια δοκιμή αξίζει να την κάνουμε. :antlers:

1.7.11 has been released the firmware for M4100/5100.
This will reset your settings, and you may not see the video after upgrade. In this case, you must press the TV out key a couple times slowly until you see the video and then you must reset the Video option in the setup.

File player

1. Supports slideshow without a black image.
2. RFX engine updated
- Supports HE-AAC
- Improved compatibility
- Supports MKV chapters
* Can change chapters by |<<, >>| or Go-to
- Fix audio does not output through HDMI if the audio sampling rate is lower than 32Khz.
3. Improved stability for the IDX/SUB subtitles
4. Users can change the skip duration on the fly from 10 to 240 sec.
- Press the up/down key while see the video.
- While OSD is on, press the right or left arrow key to change the duration.
5. Add option for the Auto BCS(Brightness, contrast and saturation) on 24Hz change
6. Depends on the video output resolution on the setup page, the correct TV type(4:3 or 16:9) option will be selected.
7. Fix freezing problem while playing ISO DVD
8. Audio/Subtitle Track selection method changed to popup from the rotation.
9. Add an option for the auto subtitle loading on the setup.
10. Supports Danish OSD.
11. Wi-Fi updated
- Driver updated
- Supports DWA-110
12. Fixed M4A audio stops after 7 sec.
13. Fixed the reboot issue when play some ts streams.
14. Fix other minor bugs
15. Now, can input '-', '_' and ' '(space) with 0 and 1 key.
When you press 0, below will be roated.
‛.’ -> ‛,’ -> ‛?’ -> ‛!’ -> ‛ ‛(space)
For the 1 key ‛@’ -> ‛:’ -> ‛/’ -> ‛_’(underscore) -> ‛-‛(dash)

DTV

1. Supports Danish
2. Supports new tuners
- T411 ATSC
- T431 DVB-T
- T441 DVB-T dual tuner
- T451 DBM-TH

Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

-bye-

Status
Not open for further replies.