send
AVClub Fanatic
Έτσι το κατάλαβα στη σχετική συζήτηση στις προτάσεις (πώς ξεκίνησε η Εκτός), και δεν το εννοώ ως μομφή. Εξ ου και το εμότικον.
Έτσι το κατάλαβα στη σχετική συζήτηση στις προτάσεις (πώς ξεκίνησε η Εκτός), και δεν το εννοώ ως μομφή. Εξ ου και το εμότικον.
Δεν ξερω ποιος ειναι τελικα, παντως το "κατηγορητήριο" ειναι ετοιμο![]()
Υποψιαζομαι τον Κογια πουναι Φαν του απλου καλωδιου και δεν μενει και μακρυα πολυ...:ADFADF1:
Διάβασες καμιά ρατσιστική αναφορά από πλευράς μου; Αν ναι, να μου την δείξεις για να την διαβάσω κι εγώ. Αν όχι, διόρθωσε την πρότασή σου σε παρακαλώ γιατί αναφέρεσαι και σ’εμένα ή κάνε διευκρίνιση.
Οχι δεν ανεφερα εσενα ,κανεις λαθος...ξεχωρισε αυτα που ειπα...η ρατσιστικη αναφορα δεν πηγαινε στον νιντζα...οποιος θελει διαβαζει τα ποστ απο την αρχη.
Οχι λοιπον δεν αναφερθηκα σε εσενα , μαλιστα απο οτι θυμαμαι τα γραπτα σου περιεχουν παντα μετρημενα λογια.
Αλλα δεν προκειται να κανω και καμμια διευκρινηση....κατι παρατηρησεις του στυλ '' μην γενικευεις και επανορθωσε αυτο που λες και μη μας τσουβαλιαζεις ολους , και αφου το ειπες αναφερεσαι σε ολους '' εγω τα προσπερναω σφαιρα...οποιος θελει διαβαζει τι γραφω και αν νομιζει οτι λεω κατι για αυτον , αν το νομιζει πραγματικα ..απανταει καταλληλως...
Κατα τα αλλα στο θεμα μας...ποιο ηταν ειπαμε ... α ναι...μαλλον οχι αυτα που ανεφερα εγω...
Τον Κουγια θες να πεις ...![]()
Πρόσφατα στη Δράμα δεν είχαμε τέτοιο περιστατικό;Πάντως, για να δούμε λίγο και την άλλη πλευρά, φίλος του πατέρα μου, που κοντεύει να βγει στη σύνταξη από τη ΔΕΗ, μου είχε πει ότι οι γύφτοι το έχουν σύστημα να κλέβουν εξοπλισμό από υποσταθμούς και να τα πουλάνε για σκραπ.
Πολλές φορές μάλιστα, πρόκειται για μηχανήματα χιλιάδων ευρώ.
Χθες στο χωριό Φίλυρο της Θεσ/νίκης άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια από την κολόνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ και ξήλωσαν όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του αντλιοστασίου, πήραν όλα τα καλώδια και έμειναν 7000 κάτοικοι χωρίς νερό.
Ο χαλκός είναι πολύτιμο μέταλλο πλέον.
Εγώ κάνω μια υπόθεση τι μέρος του λόγου είναι οι κλέφτες. Εσείς;
εδώ μιλάμε για υψηλή τάση ρε Kosh
και μάλιστα το ύψος της κολόνας είναι ψηλά, πολύ ψηλά
για να το φτάσουν "κοινοί θνητοί"
Όταν τα’λεγα εγώ .........:jester:
εδώ μιλάμε για υψηλή τάση ρε Kosh
και μάλιστα το ύψος της κολόνας είναι ψηλά, πολύ ψηλά
για να το φτάσουν "κοινοί θνητοί"
Οι αλλοδαποί κατάφεραν να διαφύγουν πεζή, ...
ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...
Ο κ. Μάνδαλος επεσήμανε ότι το σοβαρότερο πρόβλημα που υπάρχει στη Μεσσηνία είναι οι τσιγγάνοι,
Οφ τόπικ αλλά αυτό το "πεζή" αρσενικό πληθυντικός, βγάζει μάτια.
Δεν το είδε κανένας τους και το τύπωσαν έτσι;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.