Αυτοί τώρα τι να είναι;

Έτσι το κατάλαβα στη σχετική συζήτηση στις προτάσεις (πώς ξεκίνησε η Εκτός), και δεν το εννοώ ως μομφή. Εξ ου και το εμότικον.

Απάντηση: Re: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Έτσι το κατάλαβα στη σχετική συζήτηση στις προτάσεις (πώς ξεκίνησε η Εκτός), και δεν το εννοώ ως μομφή. Εξ ου και το εμότικον.

Κατανοητο πληρως , ντοντ γουορι :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Δεν ξερω ποιος ειναι τελικα, παντως το "κατηγορητήριο" ειναι ετοιμο :flipout:

Υποψιαζομαι τον Κογια πουναι Φαν του απλου καλωδιου και δεν μενει και μακρυα πολυ...:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Υποψιαζομαι τον Κογια πουναι Φαν του απλου καλωδιου και δεν μενει και μακρυα πολυ...:ADFADF1:

Τον Κουγια θες να πεις ...:flipout:

Διάβασες καμιά ρατσιστική αναφορά από πλευράς μου; Αν ναι, να μου την δείξεις για να την διαβάσω κι εγώ. Αν όχι, διόρθωσε την πρότασή σου σε παρακαλώ γιατί αναφέρεσαι και σ’εμένα ή κάνε διευκρίνιση.

Οχι δεν ανεφερα εσενα ,κανεις λαθος...ξεχωρισε αυτα που ειπα...η ρατσιστικη αναφορα δεν πηγαινε στον νιντζα...οποιος θελει διαβαζει τα ποστ απο την αρχη.

Οχι λοιπον δεν αναφερθηκα σε εσενα , μαλιστα απο οτι θυμαμαι τα γραπτα σου περιεχουν παντα μετρημενα λογια.

Αλλα δεν προκειται να κανω και καμμια διευκρινηση....κατι παρατηρησεις του στυλ '' μην γενικευεις και επανορθωσε αυτο που λες και μη μας τσουβαλιαζεις ολους , και αφου το ειπες αναφερεσαι σε ολους '' εγω τα προσπερναω σφαιρα...οποιος θελει διαβαζει τι γραφω και αν νομιζει οτι λεω κατι για αυτον , αν το νομιζει πραγματικα ..απανταει καταλληλως...

Κατα τα αλλα στο θεμα μας...ποιο ηταν ειπαμε ... α ναι...μαλλον οχι αυτα που ανεφερα εγω...

Οχι δεν ανεφερα εσενα ,κανεις λαθος...ξεχωρισε αυτα που ειπα...η ρατσιστικη αναφορα δεν πηγαινε στον νιντζα...οποιος θελει διαβαζει τα ποστ απο την αρχη.

Οχι λοιπον δεν αναφερθηκα σε εσενα , μαλιστα απο οτι θυμαμαι τα γραπτα σου περιεχουν παντα μετρημενα λογια.

Αλλα δεν προκειται να κανω και καμμια διευκρινηση....κατι παρατηρησεις του στυλ '' μην γενικευεις και επανορθωσε αυτο που λες και μη μας τσουβαλιαζεις ολους , και αφου το ειπες αναφερεσαι σε ολους '' εγω τα προσπερναω σφαιρα...οποιος θελει διαβαζει τι γραφω και αν νομιζει οτι λεω κατι για αυτον , αν το νομιζει πραγματικα ..απανταει καταλληλως...

Κατα τα αλλα στο θεμα μας...ποιο ηταν ειπαμε ... α ναι...μαλλον οχι αυτα που ανεφερα εγω...

Thanks ! :a0210:

Εγώ πιστεύω ότι φταίει ο ΟΤΕ!!!

Πάντως Μιχάλη μου,γύφτοι δεν είναι με τίποτα.
Αυτούς θα τους είχε κάνει ψητούς το "κόψιμο" του καλωδίου.

Τον Κόγια τον αποκλείω,αφού αυτός βολεύεται με καλώδια πάχους κλωστής.

Μάλλον προς τους οπαδούς της Hi-End το βλέπω.

Πάντως, για να δούμε λίγο και την άλλη πλευρά, φίλος του πατέρα μου, που κοντεύει να βγει στη σύνταξη από τη ΔΕΗ, μου είχε πει ότι οι γύφτοι το έχουν σύστημα να κλέβουν εξοπλισμό από υποσταθμούς και να τα πουλάνε για σκραπ.

Πολλές φορές μάλιστα, πρόκειται για μηχανήματα χιλιάδων ευρώ.

Απάντηση: Re: Αυτοί τώρα τι να είναι;

Πάντως, για να δούμε λίγο και την άλλη πλευρά, φίλος του πατέρα μου, που κοντεύει να βγει στη σύνταξη από τη ΔΕΗ, μου είχε πει ότι οι γύφτοι το έχουν σύστημα να κλέβουν εξοπλισμό από υποσταθμούς και να τα πουλάνε για σκραπ.

Πολλές φορές μάλιστα, πρόκειται για μηχανήματα χιλιάδων ευρώ.
Πρόσφατα στη Δράμα δεν είχαμε τέτοιο περιστατικό;
Πήγαν και οπλισμένοι μάλιστα να σηκώσουν έναν μετασχηματιστή με γερανό.
Μηχάνημα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ να το πουλήσουν σε scrap yard για μερικές εκατοντάδες ευρώ.
Αλλά έγιναν αντιληπτοί και ο ένας έπεσε νεκρός.
Και στην παράλληλη της νέας Εγνατίας οδού σε ένα τεράστιο κτίριο που γίνεται σηκώσανε όλα τα καλώδια που μόλις είχανε θάψει στη γη μόνο με χώμα.
Δεν έπεσε το τσιμέντο.
Καλώδια 20.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης είναι το παλιό μου αφεντικό.
Τους έβλεπαν από μέρες ότι έκαναν βόλτες εκεί και προφανώς περίμεναν τη στιγμή.
#@%&#@ το χαλκό τους μέσα.

μια ερώτηση ρε παιδιά.
πως καταφερνουν να κόψουν το ρεύμα πριν αρχίσουν το ξήλωμα?
θα μου πείτε ότι υπάρχουν και οι "αλυσίδες"....αλλά αυτό δεν φαίνεται
στο control room της ΔΕΗ?

της ΔΕΗ εισαι ρε ??

υπονοεις οτι εκαναν απεργοι με τεχνικες γνωσεις?? για να προκαλεσουν δολιοφθορες?

Α ρε παπαρηγα που σου χρειαζεται....:flipout::flipout:

Χθες στο χωριό Φίλυρο της Θεσ/νίκης άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια από την κολόνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ και ξήλωσαν όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του αντλιοστασίου, πήραν όλα τα καλώδια και έμειναν 7000 κάτοικοι χωρίς νερό.
Ο χαλκός είναι πολύτιμο μέταλλο πλέον.
Εγώ κάνω μια υπόθεση τι μέρος του λόγου είναι οι κλέφτες. Εσείς;

εδώ μιλάμε για υψηλή τάση ρε Kosh
και μάλιστα το ύψος της κολόνας είναι ψηλά, πολύ ψηλά
για να το φτάσουν "κοινοί θνητοί"

εδώ μιλάμε για υψηλή τάση ρε Kosh
και μάλιστα το ύψος της κολόνας είναι ψηλά, πολύ ψηλά
για να το φτάσουν "κοινοί θνητοί"

Όταν τα’λεγα εγώ .........:jester:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

Συλλήψεις τσιγγάνων και πολωνών διαρρηκτών

Τους πρόδωσε η "μαστοριά"

"Έκαστος στο είδος του", απέδειξαν με την παράνομη δραστηριότητά τους στις κλοπές δύο Πολωνοί και δύο τσιγγάνοι ύποπτοι, που συνελήφθησαν το περασμένο βράδυ στη Λεμεσό.

Οι δύο πρώτοι βρέθηκαν στις 7 το βράδυ να κυκλοφορούν σε εστιατόριο, το οποίο δεν είχε ανοίξει για τη λειτουργία του. Τους εντόπισε έκπληκτος ο υπάλληλος, που άνοιξε την πόρτα του νυχτερινού κέντρου. Οι αλλοδαποί κατάφεραν να διαφύγουν πεζή, ...ξεχνώντας το αυτοκίνητό τους στη σκηνή της διάρρηξης. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν έντεκα φιάλες με ουίσκι, που είχαν προλάβει να μεταφέρουν από το εστιατόριο. Στη βάση των στοιχείων εγγραφής του αυτοκινήτου και της περιγραφής του υπαλλήλου του κέντρου, αναγνωρίστηκαν ως δράστες ένας 25χρονος κι ένας 32χρονος από την Πολωνία. Κι οι δύο έχουν ιστορικό με "περγαμηνές" στην Αστυνομία, όσον αφορά τις δραστηριότητές τους σε διαρρήξεις και κλοπές. Ο 25χρονος συνελήφθη χθες, ενώ καταζητείται ο 32χρονος, που είναι κι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Στο "δόκανο" της Αστυνομίας Λεμεσού έπεσαν και οι δύο τσιγγάνοι Τουρκοκύπριοι, που έκλεβαν καλώδια χαλκού και μεταπωλούσαν το καθαρό υλικό που απομόνωναν σε καταστήματα της πόλης. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν όταν ερευνήθηκε από αστυνομικούς το μικρό φορτηγό στο οποίο επέβαιναν κι εντοπίστηκε ποσότητα καθαρού χαλκού.
Σε θεληματική τους κατάθεση οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τη διάπραξη του αδικήματος. Παραδέχτηκαν πως έκλεψαν το υλικό από περιφραγμένο χώρο βιομηχανίας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κλοπή που πιστοποίησε κι ο υπεύθυνος χημικός της οινοβιομηχανίας. Η αξία του χαλκού που έκλεψαν οι αθίγγανοι υπολογίστηκε πως ξεπερνά τα 700 ευρώ. Από την Αστυνομία καταζητείται και τρίτος ύποπτος, τον οποίο ενέπλεξαν στην υπόθεση ως συνεργό τους οι δύο Τουρκοκύπριοι τσιγγάνοι. Οι ύποπτοι βαρύνονται με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της κλοπής χαλκού. Χθες στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν πως κακοποιήθηκαν από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της κράτησής τους, γι' αυτό αποφασίστηκε να εξεταστούν από κυβερνητικό γιατρό στο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το βάσιμο των ισχυρισμών τους και να εξεταστεί σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτηση τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κωδικός άρθρου: 773708

ΠΟΛΙΤΗΣ - 13/02/2008, Σελίδα: 48

Κλοπές
Έκλεψαν για τέταρτη φορά το αντλιοστάσιο Καρτερολίου

Για τέταρτη φορά σε διάστημα ενός χρόνου «έκαναν φτερά» καλώδια, αξίας περίπου 10.000 ευρώ, που περιέχουν χαλκό από το αντλιοστάσιο δίπλα στον Πάμισο που αρδεύει τις περιοχές Καρτερολίου-Πιπερίτσας. Η κλοπή τοποθετείται χρονικά τη νύχτα μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης, οι δε κλέφτες που έδρασαν με ισχυρούς κόφτες πρέπει να εκμεταλλεύθηκαν διακοπή ρεύματος. Οι υποψίες πέφτουν σε τσιγγάνους.

Οι δράστες, επωφελούμενοι της διακοπής και καλυπτόμενοι από καλάμια που φύονται γύρω από το αντλιοστάσιο, έκοψαν δύο χοντρές αλυσίδες με τις οποίες ασφάλιζαν οι είσοδοι του αντλιοστασίου και του μετασχηματιστή που βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο δίπλα του.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν με ευχέρεια καλώδια που περιέχουν χαλκό, συνολικού μήκους 100 μέτρων όπως υπολογίζεται. Όπως εκτίμησαν ο αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος και ο Δημήτρης Νάστος της Υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων, που βρέθηκαν χθες το μεσημέρι επιτόπου, η αξία των καλωδίων ανέρχεται σε 10.000 ευρώ περίπου και οι κλέφτες θα πουλήσουν το χαλκό που αυτά περιέχουν για να πάρουν 2.000 ευρώ περίπου. Σύμφωνα με τον κ. Νάστο, για την αποκατάσταση της ζημιάς απαιτούνται 10-15 ημέρες. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως το 2007 εκλάπησαν καλώδια 3 φορές από το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο. Η αποκατάσταση των ζημιών πέρυσι είχε κοστίσει 37.000 ευρώ περίπου, διότι οι κλέφτες έσπασαν το μετασχηματιστή και τον πίνακα για να πάρουν τα καλώδια.

Αγρότες της περιοχής που ήταν παρόντες, εξέφρασαν την ανανάκτησή τους για την κλοπή και σημείωσαν πως έχουν σπείρει τριφύλια και καλαμπόκια που πρέπει να αρχίσουν να ποτίζουν, κάτι αδύνατον με το αντλιοστάσιο εκτός λειτουργίας. Σημειώνεται ότι τα αρδευόμενα στρέμματα της περιοχής είναι 700, εκ των οποίων καλλιεργήσιμα τα 400.

Παρών κατά την επίσκεψη του αντινομάρχη ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης Παναγιώτης Μάνδαλος, που είχε βρεθεί εκεί και χθες το πρωί. Ο κ. Μάνδαλος επεσήμανε ότι το σοβαρότερο πρόβλημα που υπάρχει στη Μεσσηνία είναι οι τσιγγάνοι, ανέφερε ότι ο ίδιος ως εκπρόσωπος της τάξης δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά είναι σαφές πως η Αστυνομία πάσχει από έλλειψη προσωπικού και παραδέχθηκε πως υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση.

Του Κώστα Κοντοθανάση

© 2008 Εφημερίδα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας