SR-71
AVClub Fanatic
Eσεις βρε ... 
O KYΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ !
Εγω τι σχεση εχω με car industry ?
Τουριστας ειμαι ... :surf-aki:
O KYΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ !
Εγω τι σχεση εχω με car industry ?
Τουριστας ειμαι ... :surf-aki:
Χαχαχα..... ελα παππου να σου δειξω το σπιτι σου :grandpa:
Γιοκα μ, πες μας και ποση ωρα διαρκει η φορτιση ....
(για ενα ταξιδι Αθηνα-Θεσσαλονικη .... η δεν το βγαζει μονοκοπανια ?)
Χαχαχα..... ελα παππου να σου δειξω το σπιτι σου :grandpa:
Γιοκα μ, πες μας και ποση ωρα διαρκει η φορτιση ....
(για ενα ταξιδι Αθηνα-Θεσσαλονικη .... η δεν το βγαζει μονοκοπανια ?)
Οντως τα φτανει τα 500 χιλ (εμβελεια)
ομως αυτο που με προβληματιζει ειναι το
ΠΟΙΟΙ και ΠΟΤΕ θα εφοδιασουν τα πρατηρια τους με τους αναλογους φορτιστες.
Εξακολουθει να παραμενει ΖΗΤΗΜΑ το ποιος θα περιμενει μιση ωρα για να φορτισει τις μπαταριες του αυτοκινητου.
Μπαινουμε στην λογικη του κινητου ? Αναθεμα ... !!! :icon15:
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Και κυρίως οι θέσεις στάθμευσης. Γιατί τα περισσότερα ηλεκτρικά θέλουν ώρες να φορτίσουν, οπότε ο ιδιοκτήτης το παρκάρει και φεύγει και επιστρέφει μετά από ώρες ... σε αντίθεση με την βενζίνη που σταματάει μόνο για 10 λεπτά. Για την Ελλάδα δεν φαίνεται και πολύ ελπιδοφόρο. Για τις ΗΠΑ όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά:
1. Το ρεύμα είναι πολύ φτηνό.
2. Οι περισσότεροι έχουν σπίτι με κλειστό πάρκινγκ, οπότε δεν είναι δύσκολο να το φορτίζουν κάθε βράδυ.
3. Υπάρχει γενικά χώρος σε πάρκινγκ και βενζινάδικα.
4. Τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κάνουν όσοι πηγαίνουν και γυρνάνε από τη δουλειά τους. Οπότε μια φόρτιση τη μέρα θα τους φτάνει και συνολικά θα τους κάνει μεγάλη οικονομία.
Επιπλέον, ελπίζουμε ότι η τεχνολογία των μπαταριών θα βελτιωθεί. Για να δούμε. Πάντως ήδη άρχισαν να γίνονται σοβαρότατες επενδύσεις σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
http://www.wired.com/2014/12/ev-charging-infrastructure-2/
πρόσφατο αρθρο απο κάποιον που δεν έχει κλειστό παρκινγκ
Τα νεώτερα από την DB 10 είναι ότι θα παραχθεί σε 10 κομμάτια και μόνο για την ταινία και βασίζεται πάνω στην Vantage .
Δεν μου λεει τιποτα αυτο.
Αν η Aston δει οτι εχει περαση το συγκεκριμενο μοντελο ... θα μεινει στα 10 κομματια ?
Αλλα ειναι μεγαλη γατα η "κυρια" > βαζει τον κινηματογραφο σε ρολο sales promotion.
Εκ του ασφαλους, η ερευνα αγορας της. Και ας λεει οτι "10 ηταν και τελειωσαν".
... η σουηδική Volvo, που ανήκει πλέον στους Κινέζους ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.