Tesla Superchargers και στην Ελλάδα μέσα στο 2019
Σύμφωνα με το χάρτη που δημοσιεύεται στη σελίδα της Tesla, αναμένονται αρχικά 5 Superchargers στη χώρα μας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη
![]()
https://www.digitallife.gr/tesla-superchargers-kai-stin-ellada-mesa-sto-2019-2019
Με φιλο μου ηλεκτρολογο που εχει φτιαξει και μονος του ηλεκτρικη μηχανη λεει οτι ολα τα παραπανω ειναι 2 γενιες πισω σε τεχνολογια απο τα tesla. Αν οι Κορεατες καταφεραν να ειναι μονο μια γενια πισω τους βγαζω το καπελο.Υπάρχουν καθόλου στοιχεία για το πόσες προπαραγγελίες Tesla-model 3 έγιναν απο Ελλάδα ??
Πάντως από διαβάζω πολύ ελκυστικό ηλεκτροκίνητο είναι το Hyundai Kona electric ..
καλή τιμή .. με καλή αυτονομία .. και είναι και ομορφούτσικο και πρακτικό
- 35000 με μπαταρία 39 KWh, αυτονομία 250 Km, ταχύτητα φόρτισης 210 Km/h
- 39000 με μπαταρία 64 KWh, αυτονομία 400 Km, ταχύτητα φόρτισης 370 Km/h
** Τιμές Ολλανδίας ..
Μάλιστα απο το τεστ που έγιναν φαίνεται οτι η καλή αυτονομία προέρχεται όχι μόνο απο τις μεγάλες μπαταρίες αλλά και απο την καλή αποδοτικότητα του συστήματος ( KWh/Km ) που πλησιάζει αυτή των Tesla .. και είναι καλύτερη απο Nissan Leaf/Renault Zoe/VW e-Golf/Jaguar
Ειδικότερα, τα Top 10 best-seller μοντέλα του 2018 παγκοσμίως ήταν:
Toyota Corolla: 1.180.304 πωλήσεις
Ford F-Series: 1.083.139 πωλήσεις
Toyota RAV4: 830.928 πωλήσεις
Honda Civic: 826.434 πωλήσεις
VW Golf: 799.091 πωλήσεις
VW Tiguan: 789.928 πωλήσεις
Honda CR-V: 741.302 πωλήσεις
VW Polo: 711.827 πωλήσεις
Toyota Camry: 672.594 πωλήσεις
Chevrolet Silverado: 658.942 πωλήσεις
Πηγή :newsauto.gr
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα μισά Toyota στην Ευρώπη το 2018 ήταν υβριδικά
https://www.zougla.gr/automoto/news/article/ta-misa-toyota-stin-evropi-ine-ivridika
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω είναι το μέλλον πια και φυσικά και τα αυτόματα κιβώτιαε αυτό είναι που την ξεχωρίσει από άλλες εταιρείες,
το hybrid yaris που έχω, είναι κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες επιλογές για πόλη,
κατά τα άλλα σε κράτημα-αίσθηση στην οδήγηση πίσω από παλιότερα vw που περάσανε από τα χέρια μου,
και σε ποιότητα ο χρόνος θα δείξει, αλλά εξ'αρχής σαφώς πίσω σε αίσθηση σε σχέση με παρόμοιας τιμής vw, καθώς και με ψιλοπροβληματάκια (κάτι τριξιματάκια, καμμένη λάμπα πορείας στο πρώτο δίμηνο, λείπει βίδα από ταμπλό)
αλλά για πόλη αν έπαιρνα αυτοκίνητο, πάλι υβριδικό θα έπαιρνα
ε αυτό είναι που την ξεχωρίσει από άλλες εταιρείες,
το hybrid yaris που έχω, είναι κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες επιλογές για πόλη,
κατά τα άλλα σε κράτημα-αίσθηση στην οδήγηση πίσω από παλιότερα vw που περάσανε από τα χέρια μου,
και σε ποιότητα ο χρόνος θα δείξει, αλλά εξ'αρχής σαφώς πίσω σε αίσθηση σε σχέση με παρόμοιας τιμής vw, καθώς και με ψιλοπροβληματάκια (κάτι τριξιματάκια, καμμένη λάμπα πορείας στο πρώτο δίμηνο, λείπει βίδα από ταμπλό)
αλλά για πόλη αν έπαιρνα αυτοκίνητο, πάλι υβριδικό θα έπαιρνα
Ποιότητα και VW στην ίδια πρόταση δεν πάνε. Μετά από 3 Polo που είχαμε παλιότερα στην οικογένεια που μου άφησαν πολύ αρνητικές εντυπώσεις ποιοτικά και σε αξιοπιστία πρόσφατα οδήγησα και το Up καθώς και ένα Touran. Στο Touran είχε ξεβάψει η κονσόλα και είχαν ξεφλουδίσει τα πλαστικά στις πόρτες , στο UP έτριζε πολύ το ταμπλό.
100 φορές καλύτερα Toyota και γενικά μόνο Κορέα ή Ιαπωνία.
Πολύ καλή επιλογή είναι και το Suzuki Swift hybrid , φίλος μου που το έχει μου είπε ότι μέση κατανάλωση είναι 4.5 lt/100 km....https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-neo-suzuki-swift-12-shvs/
Πιο οδηγας τώρα;Έχοντας οδηγήσει ιαπωνικά αυτοκίνητα για πάνω από 15 χρόνια και έχοντας πάει πλέον εδώ και 5-6 χρόνια σε VW μπορώ να πω ότι IMHO η ζωή είναι πολύ μικρή για να οδηγεί κανείς βαρετά αυτοκίνητα. Και ας είναι όντως τα γιαπωνέζικα πιο αξιόπιστα.
Σύμφωνο αλλά παίζει ρόλο και το οικονομικό αν δεν έχεις λεφτά να τα σκας στα συνεργεία καθεσε με τα βαρετά. Η αλήθεια είναι ότι τα vw μου αρέσουν και μένα πολύ ειδικά που έχουν και dsgΈχοντας οδηγήσει ιαπωνικά αυτοκίνητα για πάνω από 15 χρόνια και έχοντας πάει πλέον εδώ και 5-6 χρόνια σε VW μπορώ να πω ότι IMHO η ζωή είναι πολύ μικρή για να οδηγεί κανείς βαρετά αυτοκίνητα. Και ας είναι όντως τα γιαπωνέζικα πιο αξιόπιστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.