Αυτοκινητιστικά νέα

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Παντως,
δεν θα λεγα οχι και σε ενα RS6 wagon ... :flute:
Στο χαλι που βρισκομαι (Opel Corsa) δεν θα λεγα οχι ουτε ... σε ενα mini cooper :nounder:
Τελείωσαν αυτά έτσι όπως είναι η Ελλάδα κάνα Hyundai η kia για εδώ με φθηνά ανταλλακτικά η εποχές που παίρναμε αυτοκίνητα καλά τέλειωσαν τώρα θα γυρίζουμε με αυτοκίνητα όπως στις φτωχές χώρες Βραζιλία Κολομβία κτλ

Εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα από το πόσα καινούρια αμάξια βλέπω να κυκλοφορούν,κυρίως SUV.
+1

Εν μέρει είναι επειδή υπάρχει πάλι χρηματοδότηση για αγορά αυτοκινήτων ενώ έχει αυξηθεί πολύ το εταιρικό leasing

Εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα από το πόσα καινούρια αμάξια βλέπω να κυκλοφορούν,κυρίως SUV.

Όντως, αλλά κατά κανόνα όταν πλησιάσεις βλέπεις ότι είναι λίγο θλιβερές εκδόσεις (2κίνητες, με μικρούς κινητήρες κλπ). Αυτά από την ελάχιστη παρατήρηση των λίγων βδομάδων το χρόνο που βρίσκομαι στην Αθήνα.

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Όντως, αλλά κατά κανόνα όταν πλησιάσεις βλέπεις ότι είναι λίγο θλιβερές εκδόσεις (2κίνητες, με μικρούς κινητήρες κλπ). Αυτά από την ελάχιστη παρατήρηση των λίγων βδομάδων το χρόνο που βρίσκομαι στην Αθήνα.
Ναι γιατί έχουμε ένα τέλος ταξινόμησης ΝΑ με το συμπαθειο.... Πας να βάλεις κάτι και μολις περάσει τα 17.000 για 1 βλέπεις επιπλέον κόστος σαν να έβαζες ηχοσύστημα Bose 12 ηχείων στα έξτρα .
Επίσης στην Ελλάδα τα 2.0cc που βγαίνουν πολλές 4x4 εκδόσεις είναι φορολογικά απαγορευτικές .
Στην Ελλάδα ένα Hyundai Kona 4x4 αυτόματο 1.6 με λίγα έξτρα πιάνει τα 30.000 . ένα Kia proceed ή το νέο xceed ξεκινάνε απο τα 22.000 . Οπότε πως περιμένεις να δεις Audi με καλό κινητήρα και καλό εξοπλισμο όταν πχ το q2 από 23.000 βασική πιάνει χαλαρά τα 50.000 με 1.6 diesel;

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Χωρίς καν να συζητήσουμε για τεκμήρια και σηματακι
Σε συζήτηση που είχα με το συνεργείο που παω για service μου λέει ότι στην ετήσια σύσκεψη ο Σαρακάκης τους είχε πει ότι τον νοιάζει να πουλήσει 200 αυτοκίνητα όλη τη χρονιά .
Και του λέω είναι δυνατόν ; Πώς θα βγάλει τα έξοδα ; Μου λέει κοίτα τις τιμές που πιάνουν πλέον τα νέα μοντέλα και μετά θα δεις ότι ούτε το 200 είναι εύκολο νούμερο .

Ενημερωτικά type r gt βασική τιμή προ φόρων 32.000 . 39.000 στη Γερμανία , 53.000 Ελλάδα... 41% τέλος ταξινόμησης και 24% φόρος . Καλό ε;

Για εμάς ένα Hyundai i20 η Toyota yaris και πολύ μας είναι η suv Peugeot 2008 που δεν είναι ακριβώ σε σχέση με άλλα. Τα αυτοκίνητα είναι πολυτέλεια στην Ελλάδα. Έτσι το έβλεπε πάντα το κράτος

Για εμάς ένα Hyundai i20 η Toyota yaris και πολύ μας είναι η suv Peugeot 2008 που δεν είναι ακριβώ σε σχέση με άλλα. Τα αυτοκίνητα είναι πολυτέλεια στην Ελλάδα. Έτσι το έβλεπε πάντα το κράτος

τα αυτοκινητα, οπως και τα ακινητα ειναι ευκολο να φορολογηθουν, για αυτο και τα χτυπαει το κρατος.

Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Σε συζήτηση που είχα με το συνεργείο που παω για service μου λέει ότι στην ετήσια σύσκεψη ο Σαρακάκης τους είχε πει ότι τον νοιάζει να πουλήσει 200 αυτοκίνητα όλη τη χρονιά .
Και του λέω είναι δυνατόν ; Πώς θα βγάλει τα έξοδα ; Μου λέει κοίτα τις τιμές που πιάνουν πλέον τα νέα μοντέλα και μετά θα δεις ότι ούτε το 200 είναι εύκολο νούμερο .

Ενημερωτικά type r gt βασική τιμή προ φόρων 32.000 . 39.000 στη Γερμανία , 53.000 Ελλάδα... 41% τέλος ταξινόμησης και 24% φόρος . Καλό ε;

εδω εχω δυο παρατηρησεις.

α. ο σαρακακης ειναι πολυ ειδικη περιπτωση και εχουν αποδειξει πολλακις οτι δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα το να πιανει μεγαλους αριθμους σε πωλησεις αυτοκινητων. Σε αλλη αντιπροσωπεια, ειμαι σιγουρος οτι η φιλοσοφια ειναι διαφορετικη.

β. τα "σκαλοπατια" στο τελος ταξινομησης ειναι πολυ μεγαλα. Αναφερθηκε αυτο των 17.000, αλλα για δες τι γινεται στις 25.000 . Οταν πας 25.001 φευγεις για Δαφνι, οταν συνειδητοποιησεις ποσο φορο πληρωνεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

εδω εχω δυο παρατηρησεις.

α. ο σαρακακης ειναι πολυ ειδικη περιπτωση και εχουν αποδειξει πολλακις οτι δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα το να πιανει μεγαλους αριθμους σε πωλησεις αυτοκινητων. Σε αλλη αντιπροσωπεια, ειμαι σιγουρος οτι η φιλοσοφια ειναι διαφορετικη.

β. τα "σκαλοπατια" στο τελος ταξινομησης ειναι πολυ μεγαλα. Αναφερθηκε αυτο των 17.000, αλλα για δες τι γινεται στις 25.000 . Οταν πας 25.001 φευγεις για Δαφνι, οταν συνειδητοποιησεις ποσο φορο πληρωνεις.
Μα το γράφω στο παράδειγμά για το type r gt. 14.000 περισσότερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα το ίδιο αυτοκίνητο με τον ίδιο εξοπλισμό . Θα ήταν πολύ δελεαστική τιμη αν Σαρακάκης έδινε δώρο και ένα Honda jazz μαζί...

Το type r είναι μοναδική περίπτωση υπέρτιμολόγησης που όμοια του δεν θα βρεις.
Και άλλα αυτοκίνητα κυμαίνονται χρηματικά στα 50 χιλιάρικα αλλά τέτοια διαφορα μεταξύ ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς δεν υπάρχει.
Θα βρούμε σε ένα BMW Mercedes Audi παρόμοιας χρηματικής αξίας τέτοια διάφορα τιμής στην υπόλοιπη Ευρώπη σε σχέση με την χώρα μας;
Αν το εισήγαγε κάποιος άλλος αντιπρόσωπος δεν πιστεύω πως θα υπήρχαν αυτές οι διαφορές

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Το type r είναι μοναδική περίπτωση υπέρτιμολόγησης που όμοια του δεν θα βρεις.
Και άλλα αυτοκίνητα κυμαίνονται χρηματικά στα 50 χιλιάρικα αλλά τέτοια διαφορα μεταξύ ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς δεν υπάρχει.
Θα βρούμε σε ένα BMW Mercedes Audi παρόμοιας χρηματικής αξίας τέτοια διάφορα τιμής στην υπόλοιπη Ευρώπη σε σχέση με την χώρα μας;
Αν το εισήγαγε κάποιος άλλος αντιπρόσωπος δεν πιστεύω πως θα υπήρχαν αυτές οι διαφορές

Στο BMW x2, στα 2,000cc, η διαφορά στην τελική τιμή πώλησης στην Ελλάδα σε σχέση με το Βέλγιο ειναι στα 10,000 , λόγω των πρόσθετων φόρων, στην m έκδοση.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ελληνική μελέτη: Τα καυσαέρια των πετρελαιοκινητήρων κάνουν κακό σε καρδιά και αγγεία...https://ygeiamou.gr/επιστημονικές-ε...eleokinitiron-kanoun-kako-se-kardia-ke-angia/

Να υποθέσουμε ότι δεν έχει παραγγελθεί η συγκεκριμένη έρευνα : πώς σε ένα περιβάλλον όπου οι ρύποι από όλων των ειδών τις μηχανές είναι διάσπαρτοι μπορείς να ξεχωρίσεις από ποιούς έπαθε βλάβη ένας συγκεκριμένος οργανισμός; Ή μήπως υπήρξαν "εθελοντές" άνθρωποι που υπέστησαν τους ρύπους αυτούς, προκειμένου να "λάμψει η αλήθεια" ;
...Κοντολογίς : νόημα έχουν τέτοιες "έρευνες" όταν παρουσιάζουν τις συνέπειες μεταξύ διαφόρων τύπων ΜΕΚ σε αντιπαραβολή!

Παγκόσμιες πωλήσεις
f5ca8c2579c7c22792cc326e51296b95.jpg