Τελείωσαν αυτά έτσι όπως είναι η Ελλάδα κάνα Hyundai η kia για εδώ με φθηνά ανταλλακτικά η εποχές που παίρναμε αυτοκίνητα καλά τέλειωσαν τώρα θα γυρίζουμε με αυτοκίνητα όπως στις φτωχές χώρες Βραζιλία Κολομβία κτλΠαντως,
δεν θα λεγα οχι και σε ενα RS6 wagon ... :flute:
Στο χαλι που βρισκομαι (Opel Corsa) δεν θα λεγα οχι ουτε ... σε ενα mini cooper :nounder:
+1Εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα από το πόσα καινούρια αμάξια βλέπω να κυκλοφορούν,κυρίως SUV.
Εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα από το πόσα καινούρια αμάξια βλέπω να κυκλοφορούν,κυρίως SUV.
Ναι γιατί έχουμε ένα τέλος ταξινόμησης ΝΑ με το συμπαθειο.... Πας να βάλεις κάτι και μολις περάσει τα 17.000 για 1 βλέπεις επιπλέον κόστος σαν να έβαζες ηχοσύστημα Bose 12 ηχείων στα έξτρα .Όντως, αλλά κατά κανόνα όταν πλησιάσεις βλέπεις ότι είναι λίγο θλιβερές εκδόσεις (2κίνητες, με μικρούς κινητήρες κλπ). Αυτά από την ελάχιστη παρατήρηση των λίγων βδομάδων το χρόνο που βρίσκομαι στην Αθήνα.
Σε συζήτηση που είχα με το συνεργείο που παω για service μου λέει ότι στην ετήσια σύσκεψη ο Σαρακάκης τους είχε πει ότι τον νοιάζει να πουλήσει 200 αυτοκίνητα όλη τη χρονιά .Χωρίς καν να συζητήσουμε για τεκμήρια και σηματακι
Για εμάς ένα Hyundai i20 η Toyota yaris και πολύ μας είναι η suv Peugeot 2008 που δεν είναι ακριβώ σε σχέση με άλλα. Τα αυτοκίνητα είναι πολυτέλεια στην Ελλάδα. Έτσι το έβλεπε πάντα το κράτος
Σε συζήτηση που είχα με το συνεργείο που παω για service μου λέει ότι στην ετήσια σύσκεψη ο Σαρακάκης τους είχε πει ότι τον νοιάζει να πουλήσει 200 αυτοκίνητα όλη τη χρονιά .
Και του λέω είναι δυνατόν ; Πώς θα βγάλει τα έξοδα ; Μου λέει κοίτα τις τιμές που πιάνουν πλέον τα νέα μοντέλα και μετά θα δεις ότι ούτε το 200 είναι εύκολο νούμερο .
Ενημερωτικά type r gt βασική τιμή προ φόρων 32.000 . 39.000 στη Γερμανία , 53.000 Ελλάδα... 41% τέλος ταξινόμησης και 24% φόρος . Καλό ε;
Μα το γράφω στο παράδειγμά για το type r gt. 14.000 περισσότερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα το ίδιο αυτοκίνητο με τον ίδιο εξοπλισμό . Θα ήταν πολύ δελεαστική τιμη αν Σαρακάκης έδινε δώρο και ένα Honda jazz μαζί...εδω εχω δυο παρατηρησεις.
α. ο σαρακακης ειναι πολυ ειδικη περιπτωση και εχουν αποδειξει πολλακις οτι δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα το να πιανει μεγαλους αριθμους σε πωλησεις αυτοκινητων. Σε αλλη αντιπροσωπεια, ειμαι σιγουρος οτι η φιλοσοφια ειναι διαφορετικη.
β. τα "σκαλοπατια" στο τελος ταξινομησης ειναι πολυ μεγαλα. Αναφερθηκε αυτο των 17.000, αλλα για δες τι γινεται στις 25.000 . Οταν πας 25.001 φευγεις για Δαφνι, οταν συνειδητοποιησεις ποσο φορο πληρωνεις.
Το type r είναι μοναδική περίπτωση υπέρτιμολόγησης που όμοια του δεν θα βρεις.
Και άλλα αυτοκίνητα κυμαίνονται χρηματικά στα 50 χιλιάρικα αλλά τέτοια διαφορα μεταξύ ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς δεν υπάρχει.
Θα βρούμε σε ένα BMW Mercedes Audi παρόμοιας χρηματικής αξίας τέτοια διάφορα τιμής στην υπόλοιπη Ευρώπη σε σχέση με την χώρα μας;
Αν το εισήγαγε κάποιος άλλος αντιπρόσωπος δεν πιστεύω πως θα υπήρχαν αυτές οι διαφορές
Ελληνική μελέτη: Τα καυσαέρια των πετρελαιοκινητήρων κάνουν κακό σε καρδιά και αγγεία...https://ygeiamou.gr/επιστημονικές-ε...eleokinitiron-kanoun-kako-se-kardia-ke-angia/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.