Αυτοκινητιστικά νέα

Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Ουπς!!!
Κι επειδή την απάτη την έχουν στο αίμα τους οι Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες,διαφημίζουν την σειρά A με κατανάλωση 1lt-1,5lt/100χλμ.
Όλα τα phev δίνουν τέτοιες καταναλώσεις

Δες πχ το 3008, το RAV4 prime. Δίνουν γύρω στο 3.5 l/100km. Ναι η Merc δίνει ακόμα χαμηλότερο νούμερο για την Α αλλά από την άλλη είναι μικρότερο και ελαφρύτερο αμάξι.
Το πιο συγκρίσιμο σε μέγεθος phev που μπορώ να σκεφτώ είναι το Prius Phev, όπου δίνουν 200mpg το οποίο μεταφράζεται σε 1.2 l/100km

Το νούμερο αυτό έχει να κάνει κυρίως με το κατά πόσο χρησιμοποιείται ηλ.ενέργεια έναντι του κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Το νούμερο αυτό έχει να κάνει κυρίως με το κατά πόσο χρησιμοποιείται ηλ.ενέργεια έναντι του κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Ακριβώς. Τα είχα γράψει εδώ και στο παρελθόν.
Θεωρουν ότι θα οδηγήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαντλήσεις τελείως την ηλεκτρική αυτονομία, που συνήθως είναι γύρω στα 50-60km και μετά θα χρησιμοποιήσεις τον ΚΕΚ ο οποίος όμως είναι και υβριδικός. Δηλαδή πχ 0-50km = μηδενική κατανάλωση
50-100km = πχ. 5 l/100km
Βγήκε 2.5 l/100km συνολικά.

Δεν είναι ψέμα, αλλά θέλει προσοχή να μην παρερμηνευθεί από κάποιον πιθανό αγοραστή

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Ακριβώς. Τα είχα γράψει εδώ και στο παρελθόν.
Θεωρουν ότι θα οδηγήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαντλήσεις τελείως την ηλεκτρική αυτονομία, που συνήθως είναι γύρω στα 50-60km και μετά θα χρησιμοποιήσεις τον ΚΕΚ ο οποίος όμως είναι και υβριδικός. Δηλαδή πχ 0-50km = μηδενική κατανάλωση
50-100km = πχ. 5 l/100km
Βγήκε 2.5 l/100km συνολικά.

Δεν είναι ψέμα, αλλά θέλει προσοχή να μην παρερμηνευθεί από κάποιον πιθανό αγοραστή
Ακόμα και έτσι να είναι,το να πουλάς αυτοκίνητο γράφοντας ότι αν όλα πάνε έτσι όπως τα θέλουν οι αριθμοί της εταιρείας μας,θα κάψεις 1 λίτρο και τελικά να κάψεις 2,5,είναι απάτη.
Είπαμε όμως ότι οι Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν παράδοση.

Βρε, τυχαία ήταν τα νούμερα που παρέθεσε, δεν έχω ιδέα τι καίει!
Με τις μετρήσεις wltp πάντως τα νούμερα είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα από ότι παλαιότερα.

Δημήτρη εμένα μου φαίνεται μνημείο ασχήμιας.
Μπήκα και το είδα στο youtube, αυτό που δεν μου άρεσε όπως και σε κανένα αμάξι όταν η σχεδίαση του είναι έτσι, είναι το ότι στις πόρτες το πλαίσιο γύρω από το τζάμι δεν υπάρχει λες και είναι κάμπριο, επίσης το εσωτερικό δεν μου άρεσε, το εξωτερικό είναι πολύ ωραίο

Θα διαφωνήσω γιατί ειναι θεμα γούστου ..

Εξαιρετικό θα έλεγα κ αν ειχα φραγκα θα το επαιρνα .

Προς τα εκεί πάνε όλα βέβαια στη εσωτερική σχεδίαση.

Ολα παντα θέμα γούστου επαναλαμβάνω

Η BMW βρηκε τροπο να αποτρεψει λιγο ακομη απο την αγορα ηλεκτρικου για τους πελατες της υπερ των εσωτερικης καυσης σχεδιαζοντας , αν οχι το πιο ασχημο ηλεκτρικο, την πιο ασχημη bmw ever ;

Ενα πραγμα δεν χρειαζονται τα ηλεκτρικα, την γριλια μπροστα και η BMW εβαλε την μεγαλυτερη που μπορουσε...

Βαλτε μεσα και το 3008 στην αντιγραφη που πολλοι το εχουν κανει.
Μητσε μου σορυ αλλα δεν εχεις γουστο. Ασχημο ειναι !! 

Η BMW βρηκε τροπο να αποτρεψει λιγο ακομη απο την αγορα ηλεκτρικου για τους πελατες της υπερ των εσωτερικης καυσης σχεδιαζοντας , αν οχι το πιο ασχημο ηλεκτρικο, την πιο ασχημη bmw ever ;

Ενα πραγμα δεν χρειαζονται τα ηλεκτρικα, την γριλια μπροστα και η BMW εβαλε την μεγαλυτερη που μπορουσε...
Αν κάποιους ήθελε να χλευασει τον σχεδιασμό των BMW πιθανόν στο photoshop να έφτιαχνε αυτήν την μάσκα.
Ή BMW τους προσπέρασε.
Εκανε την φωτοσοπιά πραγματικότητα