Όλα τα phev δίνουν τέτοιες καταναλώσειςΟυπς!!!
Κι επειδή την απάτη την έχουν στο αίμα τους οι Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες,διαφημίζουν την σειρά A με κατανάλωση 1lt-1,5lt/100χλμ.
Ήθελαν απλα τον φτηνότερο diesel κινητήρα άσχετα με τις επιδόσεις ώστε να ρίξουν τα λεφτά σε χρωμα και δέρμα... ο 1.0 στα ίδια λεφτά ήταν και με χειρότερες επιδόσεις.Και γιατί το έκαναν λοιπόν;
Όπως;Όλα τα phev δίνουν τέτοιες καταναλώσεις
Ακριβώς. Τα είχα γράψει εδώ και στο παρελθόν.Το νούμερο αυτό έχει να κάνει κυρίως με το κατά πόσο χρησιμοποιείται ηλ.ενέργεια έναντι του κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Ακόμα και έτσι να είναι,το να πουλάς αυτοκίνητο γράφοντας ότι αν όλα πάνε έτσι όπως τα θέλουν οι αριθμοί της εταιρείας μας,θα κάψεις 1 λίτρο και τελικά να κάψεις 2,5,είναι απάτη.Ακριβώς. Τα είχα γράψει εδώ και στο παρελθόν.
Θεωρουν ότι θα οδηγήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαντλήσεις τελείως την ηλεκτρική αυτονομία, που συνήθως είναι γύρω στα 50-60km και μετά θα χρησιμοποιήσεις τον ΚΕΚ ο οποίος όμως είναι και υβριδικός. Δηλαδή πχ 0-50km = μηδενική κατανάλωση
50-100km = πχ. 5 l/100km
Βγήκε 2.5 l/100km συνολικά.
Δεν είναι ψέμα, αλλά θέλει προσοχή να μην παρερμηνευθεί από κάποιον πιθανό αγοραστή
Μπήκα και το είδα στο youtube, αυτό που δεν μου άρεσε όπως και σε κανένα αμάξι όταν η σχεδίαση του είναι έτσι, είναι το ότι στις πόρτες το πλαίσιο γύρω από το τζάμι δεν υπάρχει λες και είναι κάμπριο, επίσης το εσωτερικό δεν μου άρεσε, το εξωτερικό είναι πολύ ωραίοΔημήτρη εμένα μου φαίνεται μνημείο ασχήμιας.
Η BMW βρηκε τροπο να αποτρεψει λιγο ακομη απο την αγορα ηλεκτρικου για τους πελατες της υπερ των εσωτερικης καυσης σχεδιαζοντας , αν οχι το πιο ασχημο ηλεκτρικο, την πιο ασχημη bmw ever ;
Lancia; Μαλλον Dacia...Σα να παντρέψανε σχεδιαστές(-τριες) της Λάντσια με τον Iron Man και μας βγήκε τέρας.....
Αν κάποιους ήθελε να χλευασει τον σχεδιασμό των BMW πιθανόν στο photoshop να έφτιαχνε αυτήν την μάσκα.Η BMW βρηκε τροπο να αποτρεψει λιγο ακομη απο την αγορα ηλεκτρικου για τους πελατες της υπερ των εσωτερικης καυσης σχεδιαζοντας , αν οχι το πιο ασχημο ηλεκτρικο, την πιο ασχημη bmw ever ;
Ενα πραγμα δεν χρειαζονται τα ηλεκτρικα, την γριλια μπροστα και η BMW εβαλε την μεγαλυτερη που μπορουσε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.