Βαλτε μεσα και το 3008 στην αντιγραφη που πολλοι το εχουν κανει.
Μητσε μου σορυ αλλα δεν εχεις γουστο. Ασχημο ειναι !!
Και αυτοί τι θα γίνουν ρε συ Νίκο, κλέφτες?Το μεγάλο το γέλιο θα είναι όταν αρχίσουν να χαλάνε τα μπλιμπλίκια.. Γιατί ο μέσος Ευρωπαίος μπορεί να αλλάζει όχημα προτού λήξει η εγγύηση, ο μέσος Έλληνας όμως θα τσουλάει τις οθόνες και τα φωτάκια στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μπας και βρει άκρη.
Αντε πες χαλασε του infotainment παει στο διαολο. τωρα ομως που εχουν και ψηφιακα οργανα και καποιοι μεχρι και τις ρυθμισεις του κλιματισμου βαζουν μεσα απο την οθονη!!!Το μεγάλο το γέλιο θα είναι όταν αρχίσουν να χαλάνε τα μπλιμπλίκια.. Γιατί ο μέσος Ευρωπαίος μπορεί να αλλάζει όχημα προτού λήξει η εγγύηση, ο μέσος Έλληνας όμως θα τσουλάει τις οθόνες και τα φωτάκια στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μπας και βρει άκρη.
Το ειδα απο κοντα με Βουλγαρικες πινακιδες. Εντυπωσιακο αυτοκινητο και εσωτερικα.Ας μην ήταν η γελοία φορολογία στην Ελλάδα και θα χτύπαγα ένα τέτοιο:
![]()
KIA Stinger GT
Που στο αμέρικα έχει σκάρτα $40k, αλλά εδώ σχεδόν τα διπλάσια!
Θα μάθουν στην πορείας και θα βάλουν χέρι. Διαφορετικά, θα τους φάνε το ψωμί οι αντιπροσωπείες.Όχι βέβαια οι άνθρωποι. Αλλά ξέρεις πολλούς που θα βάλουν χέρι σε ταμπλώ και αισθητήρες νέας γενιάς;
Δεν ξέρω γιά σας, εγώ, πάντως, θά ήθελα πολύ να δώ ένα τέτοιο σύστημα παρκαρίσματος γιά πραγματικές συνθήκες (5~10 εκ μπρος-πίσω) σε δρόμους όπου το πλάτος γιά κυκλοφορία έχει απομείνει όσο το εξωτερικό πλάτος του οχήματος +0.50 μ. (και πολλά λέω).....
....Σε χώρους που παρκάρει άνετα νταλίκα περιττεύουν.
Αυτο ομως που θα ηθελα ειναι κατι που εχουν τα τεσλα και σιγα σιγα "κατεβαινει" και σε πολλα αλλα αμαξια (το δειχνει και στο touareg του βιντεο) αυτο που σαν εχει παρκαρει καποιος πολυ κοντα, δινεις εντολη στο αμαξι να προχωρησει μονο του μερικα μετρα, ωστε να μπορεσεις να ανοιξεις πορτα με ανεση.
Αντίστοιχα, διάβασα σε αυτοκινητόφιλο forum, πως βρίσκουν χρήσιμη την λειτουργία "κλήτευσης" των Tesla.
Που το καλείς και έρχεται σε εσένα, υποθέτω σε μία λογική απόσταση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.