Αυτοκινητιστικά νέα

Και με την απαραίτητη μόνωση καλτσοδετα για να έχουν pure power 😁😁😁😁

Πλάκα πλάκα καθίστε θα γελάσουμε όταν μπουν στον χορό εταιρείες σίγουρα θα δούμε hi-end καλώδια φόρτισης 😁

Αυτή είναι η κατάσταση στο ελλαδιστάν με τους σαβουροφορτιστες που βάζουν.

Τρελά γλέντια έχουμε να δούμε και προσέξτε είναι δύο. Τι θα γινόταν με δέκα;

Ούτε 1 δευτερόλεπτο δεν με έχει πείσει η όλη ιστορία με τα ηλεκτρικά (που εχουν τρελαθεί να τα προμοταρουν συνέχεια) . Ούτε από θέμα διαδικασίας ούτε από θέμα κόστους (φόρτισης) που περίμεναν όλοι ότι θα είναι φθηνά.

Υ.Γ. ο άνθρωπος είναι γνωστός μας. Δεν λέει ψέματα.

Ο άνθρωπος είναι υπέρμαχος της ηλεκτροκίνησης και ιδρυτικό μέλος του γκρουπ όποτε σίγουρα δεν λέει ψέμματα. Η αλήθεια είναι ότι οποίος θέλει να κάνει μεγάλο ταξίδι με ηλεκτρικό (δηλ αν χρειαστεί να φορτίσει στο δρόμο) θα ταλαιπωρηθεί.

Ο τύπος είναι μεγάλο θέατρο και Ελληνάρας τυπικός .
Άφησε λέει το Tesla 150-200 μέτρα πίσω ...ναι γιατί το Tesla δεν τραβάει ...χαχα
Και το άλλο θέατρο που γράφει για τα νοθευμενα amper..
Μιλάμε ο ορισμός του Ελληνάρα κ για τους 2.
Το ότι θέλει και 10 λεπτά το Nissan Leaf απλά με ξεπερνάει ..και μετά θα του παραχωρήσει μιας κ θέλει ώρες ...χαχα
Στην Tesla αυτή τη στιγμή μετά το video παραιτήθηκαν όλοι κ κλαίει ο Musk που κάνουν ώρες να φορτίσουν....χαχα

Δυστυχώς, κάτι τέτοιοι τύποι υπάρχουν κ θα συνεχίζουν να ανεβάζουν βίντεο κ να ποστάρουν νοθευμένα αμπερ ...Θέλανε κ ηλεκτρικό αμαξι να χουν πανάθεμά τους

Α και κλασικά για όλα φταίνε η άλλοι που δεν έγιναν χτες οι υποδομές για τους φορτιστές κτλ , κτλ Τα ίδια ακουγα και τότε με την απλή βενζίνη κ την αμόλυβδη(ότι θα καούν οι μηχανές , ότι φταίνε τα πρατήρια , ότι δεν εχουν όλα τα πρατήρια στην Εθνική να πας ταξίδι κτλ .Θέατρα ολκής .

Ζουν ανάμεσά μας ...Walking Dead και έτσι θα μείνουν ...

Αν προγραμματίσεις ταξίδι δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία όσο μεγάλο κ να είναι .

Περιστατικό : Πάω στο Jumbo Αγ. Παρασκευή που έχει 2πλό φορτιστή και την ώρα που φτάνω μπαίνει στη θέση ένα συμβατικό ενώ εγώ εχω ηλεκτρικό και του λέω μπορείτε να το πάρετε γιατί δεν είναι για σας η θέση ? και που να το βάλω μου λέει ..Καταλαβαίνετε τη επακολούθησε μετά τα καντήλια που ανταλλάξαμε κ το άφησε κ πήγε μέσα ....Ευτυχώς, όταν βγήκε είδε μια ωραία κλήση ..
Ο συγκεκριμένος Ελληνάρας είναι αυτός που θα παρκάρει κ σε θέση για ΑΜΕΑ όπως καταλαβαίνετε γι αυτό όπου τους βρω τους στέλνω το δωράκι μπας κ βάλουν μυαλό από την μπαμπακόπιτα κ τον ωχαδερφισμό που έχουν μέσα στο ημικλούβιο κεφάλι τους ...

Αυγουστιάτικος οίστρος από την παραλία αφού έχω μπροστά μου άλλον έναν ψεκασμένο Ελληνάρα "Πετρακο" που κάθεται σε Reserve κ ζητάει τα ρέστα γιατί του λένε ότι έχει ταμπελάκι Reserve απλά μωρέ ..αυτός δεν το είδε ....

Προσοχή ζουν ανάμεσά μας ...χαχα

Ο τύπος είναι μεγάλο θέατρο και Ελληνάρας τυπικός .
Άφησε λέει το Tesla 150-200 μέτρα πίσω ...ναι γιατί το Tesla δεν τραβάει ...χαχα
Και το άλλο θέατρο που γράφει για τα νοθευμενα amper..
Μιλάμε ο ορισμός του Ελληνάρα κ για τους 2.
Το ότι θέλει και 10 λεπτά το Nissan Leaf απλά με ξεπερνάει ..και μετά θα του παραχωρήσει μιας κ θέλει ώρες ...χαχα
Στην Tesla αυτή τη στιγμή μετά το video παραιτήθηκαν όλοι κ κλαίει ο Musk που κάνουν ώρες να φορτίσουν....χαχα

Δυστυχώς, κάτι τέτοιοι τύποι υπάρχουν κ θα συνεχίζουν να ανεβάζουν βίντεο κ να ποστάρουν νοθευμένα αμπερ ...Θέλανε κ ηλεκτρικό αμαξι να χουν πανάθεμά τους

Α και κλασικά για όλα φταίνε η άλλοι που δεν έγιναν χτες οι υποδομές για τους φορτιστές κτλ , κτλ Τα ίδια ακουγα και τότε με την απλή βενζίνη κ την αμόλυβδη(ότι θα καούν οι μηχανές , ότι φταίνε τα πρατήρια , ότι δεν εχουν όλα τα πρατήρια στην Εθνική να πας ταξίδι κτλ .Θέατρα ολκής .

Ζουν ανάμεσά μας ...Walking Dead και έτσι θα μείνουν ...

Αν προγραμματίσεις ταξίδι δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία όσο μεγάλο κ να είναι .

Περιστατικό : Πάω στο Jumbo Αγ. Παρασκευή που έχει 2πλό φορτιστή και την ώρα που φτάνω μπαίνει στη θέση ένα συμβατικό ενώ εγώ εχω ηλεκτρικό και του λέω μπορείτε να το πάρετε γιατί δεν είναι για σας η θέση ? και που να το βάλω μου λέει ..Καταλαβαίνετε τη επακολούθησε μετά τα καντήλια που ανταλλάξαμε κ το άφησε κ πήγε μέσα ....Ευτυχώς, όταν βγήκε είδε μια ωραία κλήση ..
Ο συγκεκριμένος Ελληνάρας είναι αυτός που θα παρκάρει κ σε θέση για ΑΜΕΑ όπως καταλαβαίνετε γι αυτό όπου τους βρω τους στέλνω το δωράκι μπας κ βάλουν μυαλό από την μπαμπακόπιτα κ τον ωχαδερφισμό που έχουν μέσα στο ημικλούβιο κεφάλι τους ...

Αυγουστιάτικος οίστρος από την παραλία αφού έχω μπροστά μου άλλον έναν ψεκασμένο Ελληνάρα "Πετρακο" που κάθεται σε Reserve κ ζητάει τα ρέστα γιατί του λένε ότι έχει ταμπελάκι Reserve απλά μωρέ ..αυτός δεν το είδε ....

Προσοχή ζουν ανάμεσά μας ...χαχα
νομιζω οτι εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα. Αφησε το τεσλα πισω οχι επειδη το leaf του ειναι πιο ισχυρο απο τεσλα, αλλα επειδη καταλαβε οτι πηγαιναν και οι δυο στον ιδιο φορτιστη και αυτος "το πατησε" για να προλαβει το τεσλα. Οταν ο οδηγος του τεσλα καταλαβε τι πηγαινε να συμβει (να του φαει τη θεση φορτισης), "ανοιξε" και το τεσλα και προφανως τον προσπερασε.

Τα "νοθευμενα αμπερ" γραφτηκαν οντως σε αυτο το γκρουπ, αλλα οχι απο το συγκεκριμενο ατομο.

Προφανως και εχεις απολυτο δικιο να εκνευριζεσαι με το περιστατικο στα jumbo, αλλα μεταξυ μας τωρα, ποσο χιλιομετρα θα "επαιρνες" απο τον μικρουλη φορτιστη που εχουν στα παρκινγκ των καταστηματων (τζαμπο, ΑΒ κτλπ) για την ωρα που θα αφηνες το αυτοκινητο σου; 15-20km; Απο οσο γνωριζω οι μονοι πραγματικοι ταχυφορτιστες που υπαρχουν στην ελλαδα ειναι της τεσλα και της audi.

Άσε που έχουμε κι αυτά εδώ… View attachment 201185
Ο τύπος είναι ανέκδοτο... εκτός αν αλλά γράφει και άλλα εννοεί. Προβλήματα υπάρχουν πολλά άλλα μην τρελαθούμε κιόλας.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο τύπος είναι ανέκδοτο... εκτός αν αλλά γράφει και άλλα εννοεί. Προβλήματα υπάρχουν πολλά άλλα μην τρελαθούμε κιόλας.

Καλά θεωρώ ότι τρολάρει αυτός, αλλά έχουμε ακούσει και χειρότερα να λέγονται στα σοβαρά.

νομιζω οτι εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα. Αφησε το τεσλα πισω οχι επειδη το leaf του ειναι πιο ισχυρο απο τεσλα, αλλα επειδη καταλαβε οτι πηγαιναν και οι δυο στον ιδιο φορτιστη και αυτος "το πατησε" για να προλαβει το τεσλα. Οταν ο οδηγος του τεσλα καταλαβε τι πηγαινε να συμβει (να του φαει τη θεση φορτισης), "ανοιξε" και το τεσλα και προφανως τον προσπερασε.

Τα "νοθευμενα αμπερ" γραφτηκαν οντως σε αυτο το γκρουπ, αλλα οχι απο το συγκεκριμενο ατομο.

Προφανως και εχεις απολυτο δικιο να εκνευριζεσαι με το περιστατικο στα jumbo, αλλα μεταξυ μας τωρα, ποσο χιλιομετρα θα "επαιρνες" απο τον μικρουλη φορτιστη που εχουν στα παρκινγκ των καταστηματων (τζαμπο, ΑΒ κτλπ) για την ωρα που θα αφηνες το αυτοκινητο σου; 15-20km; Απο οσο γνωριζω οι μονοι πραγματικοι ταχυφορτιστες που υπαρχουν στην ελλαδα ειναι της τεσλα και της audi.
Δεν έχω μπερδέψει τίποτα .Ελληνάρας καθαρός .

2ον Ας έπαιρνα ας πούμε και 10 χλμ να με πάει σπίτι ? Δικαίωμά μου γι αυτό έχω EV . Οι ωχαδερφιστές να παρκάρουν αλλού .Απλά .

ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία καμία !

Για πωλήσεις νέων αυτοκινήτων μιλάνε. Μην τρελαίνεστε.

Για τουλάχιστον τα 50 επόμενα χρόνια μια χαρά θα υπάρχουν αμάξια κανονικά.

Εκεί ναι, στις ΗΠΑ όμως που αλλάζεις αυτοκίνητο σε λιγότερο από 6ετία μάλλον θα είναι πιο σύντομη η μετάβαση. Από την άλλη, μιλάμε για την Καλιφόρνια μόνο, δύσκολο να γίνει κάτι σε πιο 'κόκκινες' πολιτείες.

Συνθετικά ανανεώσιμα καύσιμα σίγουρα θα υπάρξουν κρατώντας σε ζωή τους κινητήρες εσωτερικής καύσης απλά θα είναι τόσο ακριβά που θα είναι κάτι εξωτικό που δεν θα το σκεπτεται καν ο μέσος χρήστης που απλά θα αγοράζει ηλεκτρικό.

«πρόκειται για μια απάτη διπλωματικού επιπέδου, ο Βούλγαρος πρέσβης που εμπλέκεται στην υπόθεση ανακλήθηκε τον Οκτώβριο του 2020 λόγω κατηγοριών διαφθοράς εις βάρος του. Το 2019, οι τελειωνειακές αρχές κατάσχεσαν τουλάχιστον 16 υπερπολυτελή αυτοκίνητα στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης, που εισήχθησαν για λογαριασμό διπλωματών αλλά κατέληξαν σε ιδιώτες»

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.