Δεν φτάνουν μόνο τα πρόστιμα. Πρέπει να θεωρείται κακούργημα όπως έγινε - επιτέλους - η παραβίαση κόκκινου με θάνατο. Φυλακή λέμε, τι πρόστιμο; Και πρόστιμο από πάνω ακόμα καλύτερα.
Γιατί μόνο με θάνατο; Δηλαδή αν ο άλλος στην καλύτερη τη γλιτώσει, στη χειρότερη σακατευτεί δια βίου, όλα καλά; Όχι, θα'πρεπε για κάποια πράγματα (ειδικά το κόκκινο) να σε πηδάνε κανονικά. Εντάξει, το κακούργημα δεν ξέρω αν στοιχειοθετείται νομικά, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να σε σκίσουν. Το να είσαι άτυχος και να μη δεις ένα στοπ μια φορά στα 10 χρόνια να το καταλάβω ως αμέλεια, αλλά εδώ μιλάμε για χιλιάδες "στρατηγικούς" παραβάτες σε κόκκινα.
H Audi έχει μάλλον καλο track record στο θεμα αυτο. Πχ το E-Tron δεν ειχε μεγαλες διαφορες απο το concept αν θυμαμαι καλα.Αυτό που μου την σπάει στα concept cars είναι ότι μένουν concept (και αν ποτέ το βγάλουν δεν θα εχει καμία σχέση) .
Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να τα βλέπω. Το ίδιο πράγμα βλέπεις και στις ταινίες του μελλοντος. Τι να δω; Ένα κέλυφος fiberglass με ντιζαϊνιές λεντοταινιες μπρος πίσω;
Βγάλτε το στην παραγωγή να χειροκροτήσω.
ποιος ?Μήτσε ξέρεις ποιος ήταν ε ??![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.