Εγώ. Πολύ ασχήμια και καγκουρια τα περισσότερα νέα μοντέλα.Πήγε κανένας στην έκθεση γεννητριών;
Δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβουμε στην έκθεση. Είχαμε 1 περίπτερο ως όμιλος τυπικά .Εγώ. Πολύ ασχήμια και καγκουρια τα περισσότερα νέα μοντέλα.
Έλειπε το VAG group πλην Porsche και η Land Rover.
Ευτυχώς που είχα πρόσκληση γιατί θα έκλαιγα τα 10 ευρώ το άτομο.
καλά δεν το συζητάμε... άσε την συντήρηση στα diesel και αέριο.. η αλλαγή στα λάδια τους και μόνο φτάνει.![]()
Τα ηλεκτρικά λεωφορεία συμφέρουν! Μειωμένες κατά 1,2 εκατ. ευρώ οι δαπάνες για αγορά diesel
Ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι από τους τελευταίους μήνες η κατανάλωση σε πετρέλαιο ήταν 2.601.630 L, μειωμένη κατά 24% σε σχέση με πέρυσι. Την ίδια στιγμή 'φούσκωσαν' οι λογαριασμοί του ρεύματος, αλλά...www.caranddriver.gr
Που να κάνουν και απευθείας PPA με χαμηλότερη τιμή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ε καλά τώρα, αυτό δεν είναι δικαιολογία.Δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβουμε στην έκθεση. Είχαμε 1 περίπτερο ως όμιλος τυπικά .
Εξάλλου οποίος έχει από 80Κ κ πάνω έρχεται στα μαγαζιά , δεν πάει στο παζάρι
Πάντως είναι λυπηρό να γίνονται οι εκθέσεις και από τη μια να λείπουν premium ευρωπαϊκές μάρκες λόγω κόστους (!) και από την άλλη να είναι γεμάτες από τυχάρπαστους Κινέζους κατασκευαστές...
Από αυτά που είδα πάντως στην έκθεση, διαφωνώ. Όαση στα μάτια είναι τα γερμανικά πλην συγκεκριμένων μοντέλων.Το πιο λυπηρό είναι το πως έχουν ξεπέσει οι παραδοσιακές ευρωπαϊκές εταιρίες στο design. Audi, Mercedes και BMW έχουν εξαμερικανιστεί τόσο που πλέον δε βλέπονται.
Από αυτά που είδα πάντως στην έκθεση, διαφωνώ. Όαση στα μάτια είναι τα γερμανικά πλην συγκεκριμένων μοντέλων.
Αυτό πάντως είναι το signature design της audi εδώ και 15 χρόνια.
Δεν άλλαξε τίποτα τραγικά, παραμένουν τα πιο understated αυτοκίνητα.
Κυκλικούς αεραγωγούς είχε για 2 γενιές το A3 και το Q2 που έχουν το ίδιο εσωτερικό.
Σε όλα τα άλλα είχε διαφορετικό εσωτερικό.
Για εμένα καλό είναι να διαφοροποιούντα τα εσωτερικά και ανά μοντέλο. Το να παίρνεις το ίδιο αμάξι σε άλλο μέγεθος μέσα στη γκάμα δεν μου αρέσει σαν ιδέα.
τυχαρπαστη την byd και την mg δεν τις λες παντως. Η lynk ειναι οντως new entry. Οι δυο πρωτες παντως εγιναν πολυ γρηγορα αποδεκτες απο το ελληνικο κοινο, (θερμικα) mg και (ηλεκτρικα) atto βλεπω σε καθημερινη βαση. Οσο οι ευρωπαιοι κινουνται σε τετοιες τιμες, χωρις να προσφερουν αντιστοιχη ποιοτητα, θα περιμενουν να τους σωσουν οι δασμοι στην ευρωπαικη αγορα, ενω εχουν ηδη χασει την κινεζικη.Πάντως είναι λυπηρό να γίνονται οι εκθέσεις και από τη μια να λείπουν premium ευρωπαϊκές μάρκες λόγω κόστους (!) και από την άλλη να είναι γεμάτες από τυχάρπαστους Κινέζους κατασκευαστές...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.