Αυτοκινητιστικά νέα

Με τουρμπο θα ειναι και της μη Μ series.

Aπο τον ερχομενο Αυγουστο ερχεται το καινουργιο 1 με τουρμπο

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ Μ5 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΚΟΛΑΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΧΑΖΟΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΜΑΓΚΙΤΗ ΜΕ 318ΚΟΥΠΕ "ΦΤΑΓΜΕΝΗ" ΝΑ ΦΕΡΝΗ ΓΥΡΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΧ ΚΑΛΕ ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ"......

ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ Μ?

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ Μ5 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΚΟΛΑΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΧΑΖΟΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΜΑΓΚΙΤΗ ΜΕ 318ΚΟΥΠΕ "ΦΤΑΓΜΕΝΗ" ΝΑ ΦΕΡΝΗ ΓΥΡΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΧ ΚΑΛΕ ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ"......

Προφανως ειναι συγκριση μεταξυ ενεργοποιημενων / απενεργοποιημενων των μπλιμπλικιων ευσταθειας

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

:flipout::flipout::flipout:

Μα η τετρακίνηση υπάρχει... στην AUDI! :D

Εδώ μιλάμε για BMW όπου ναι μεν υπάρχουν μερικά μοντέλα που βγαίνουν με τετρακίνηση αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ το ατού ή προτεραιότητα της BMW.

Με τουρμπο θα ειναι και της μη Μ series.

Aπο τον ερχομενο Αυγουστο ερχεται το καινουργιο 1 με τουρμπο

I know αλλά... παραμένω επιφυλακτικός :-) Βέβαια είναι η επιταγή της εποχής και η BMW ακολουθεί "αναγκαστικά".

Έβγαζε... ;)
By the way στην Αγγλία σταμάτησαν οι πωλήσεις του type-r λόγω euro5..
Όλοι πλέον κοιτάνε ρύπους και μετά όλα τα υπόλοιπα..

Έβγαζε... ;)
By the way στην Αγγλία σταμάτησαν οι πωλήσεις του type-r λόγω euro5..
Όλοι πλέον κοιτάνε ρύπους και μετά όλα τα υπόλοιπα..

Βγάζει κ θα συνεχίσει να βγάζει...άποψή μου... :firstprize:
Κ ναι σταμάτησαν λόγω ρύπων, αλλά θα επιστρέψει δριμύτερη ! :Banane0:

ΜΑΚΑΡΙ !

http://www.protothema.gr/car-and-speed/formula-1/article/?aid=121322

Στην αφετηρία η πίστα της Χαλανδρίτσας!

7063660D9B98124B68AB063973912D57.jpg

Εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας ΑΕ» για τη δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, η έγκριση του συγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου εντάσσεται στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων του προηγούμενου νόμου για τις ιδιωτικές επενδύσεις (3299/2004) και αφορά στην ίδρυση αυτοκινητοδρομίου στη θέση Ρέντες του Δημοτικού Διαμερίσματος Χαλανδρίτσας του Δήμου Φαρρών, του Νομού Αχαΐας.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 94,6 εκατ. ευρώ, ενώ η επιχορήγηση ανέρχεται σε ποσοστό 30,571%, δηλαδή 28,92 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται η δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών και όλων των υποστηρικτικών κτηρίων και εγκαταστάσεων για την λειτουργία της επένδυσης. Η πίστα έχει μελετηθεί για τη λειτουργία αγώνων αυτοκινήτων F1, αγώνων μοτοσικλέτας παγκοσμίου πρωταθλήματος super bike, καθώς επίσης αγώνων και πρωταθλήματος καρτ.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες και άλλων κατηγοριών, όπως επίσης να χρησιμοποιηθεί και για διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το επενδυτικό σχέδιο πρόκειται να αναπτυχθεί σε συνολική έκταση επιφάνειας 928,5 στρεμμάτων , κάτω από την επαρχιακή οδό Χαλανδρίτσας - Βαλμαντούρας, στην οποία θα εγκατασταθεί το υπό δημιουργία αυτοκινητοδρόμιο και θα απέχει 20 χιλιόμετρα ΝΑ της Πάτρας. Η διάρκεια ολοκλήρωσης του προβλέπεται να είναι 36 μήνες.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.». Η μετοχική σύνθεση του φορέα αποτελείται συνολικά από 411 μετόχους, φυσικά και νομικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πατρέων, το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο Δήμος Φαρρών, η ΤΕΔΚ Αχαΐας, η Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα κ.ά.

Βασικός μέτοχος του φορέα της επένδυσης είναι η επιχείρηση «Ανώνυμη Επενδυτική Τεχνική Τουριστική και Διαχειριστική Εταιρεία Αυτοκινητοδρομίου Πατρών», με διακριτικό τίτλο «Ελληνικό Αυτοκινητοδρόμιο». Ο φορέας συστάθηκε το 2006 και η διάρκεια του έχει οριστεί σε είκοσι (20) έτη.

Ο φορέας της επένδυσης έχει λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες (έγκριση περιβαλλοντικών όρων, αρχιτεκτονικής μελέτης, σκοπιμότητας και καταλληλότητας οικοπέδου).

Με την ολοκλήρωση της επένδυσης, προβλέπεται να δημιουργηθούν 497 νέες θέσεις εργασίας και σημαντικά οφέλη στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Μετά την έγκριση από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, απαιτείται κύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης από τη Βουλή.

Προς τι η επιφυλαξη βρε παιδια?

Πειτε να μαθαινουμε και εμεις

Το εγχείρημα με τις Supercharger πριν λίγα χρόνια είχε πολλά προβλήματα, γνώριζα κατόχους BMW που ταλαιπωρήθηκασν πολύ.
Εγώ πριν 2 εβδομάδες είχαμ ια δυσάρεστη εμπειρία με το δικό μου Peugeot 207 GT ο κινητήρας του οποίου φτιάχτηκε σε συνεργασία με την BMW, είναι ο ίδιος που φορούν τα ΜΙΝΙ.
Μετά από 4 χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης, το αυτοκίνητο είναι προσεγμένο πολύ, δεν το ζορίζω κρύο κλπ. κλπ, μου παρουσίασε προβλήματα με κομπιάσματα στον κινητήρα, βασικά έμπαινε σε safe mode, και εμφάνιζε την ένδειξη "depollution system faulty". Άλλαξα καδένα και αντλία υψηλής πληρώνοντας 900 ευρώ (τουλάχιστον γλύτωσα την αλλαγή των 4 (!!!) πολλαπλασιαστών). Διαβάζοντας σε ελληνικά και ξένα fora διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ήταν αρκετά σύνηθες, και μάλιστα εμφανιζόταν και σχετικά νωρίς αντίθετα από εμένα που μου εμφανίστηκε στα 45.000 χιλιόμετρα, στα μοντέλα του 2007 και 2008 έως ότου άλλαξαν τον υποκατασκευαστή των εξαρτημάτων αυτών και φαίνεται ότι το πρόβλημα λύθηκε. Αντίστοιχο θέμα είχαν και τα πρώτα ΜΙΝΙ (εκεί έφτασαν έως αλλαγή στο καπάκι) μου είπαν. Η ατυχία μου ήταν ότι δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα όσο με κάλυπτε η εγγύηση και έτσι τα πλήρωσα....και ήθελα να πάρω νέο ενισχυτή!!!!!!!! :smash::smash::smash:
Υ.Γ Πάντως, αν και πεζάκιας, αν μπορούσα τότε το Honda θα έπαιρνα....

Last edited:
Πονηρω η bmw, δοκιμασε τα τουρμπο σε μινι & πεζο, και θα τα σερβιρει - χωρις προβληματα στα αμιγως δικα της :D