Colt 1.3 intense αυτόματο 3θυρο.Δείτε τις τιμές στα μεταχειρισμένα μικρά που παίζουν στις αγγελίες και συγκρίνετέ τα με τις τιμές που είχαν τα ίδια καινούργια πριν 10 χρόνια...![]()
Έτσι είναι. Όταν κοιτούσα για αμάξι το 2010 το καλύτερο σε χώρους ήταν στη κατηγορία του το honda jazz με σχεδόν 400 λίτρα πορτμπαγκάζ . Χώροι που πλέον αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας παλεύουν να πετυχουν τέτοιο καθαρό νούμερο.Επειδη βλέπω μιλάτε για χώρο . Τα SUV και τα παράγωγά τους ΔΕΝ έχουν χώρο. Δουλεύουν τον κόσμο. Χώρο έχει το OCTAVIA. Χώρο έχει το ALFA ROMEO GT και ας μην του φαίνεται. Μην γελιέστε.
Ακόμα και το TIPO (δεν κυκλοφορεί δυστυχώς) ή τα παλαιότερα FIAT IDEA και LANCIA MUSA είχαν περισσότερο χώρο από πολλά σημερινά SUV
Έχω τις ενστάσεις μου, στο kamiq είμαι ευχαριστημένος, 400 / 1395 lt , Μήκος4.241 mm, Πλάτος 1.793 mm, Ύψος 1.531 mmΕπειδη βλέπω μιλάτε για χώρο . Τα SUV και τα παράγωγά τους ΔΕΝ έχουν χώρο. Δουλεύουν τον κόσμο. Χώρο έχει το OCTAVIA. Χώρο έχει το ALFA ROMEO GT και ας μην του φαίνεται. Μην γελιέστε.
Ακόμα και το TIPO (δεν κυκλοφορεί δυστυχώς) ή τα παλαιότερα FIAT IDEA και LANCIA MUSA είχαν περισσότερο χώρο από πολλά σημερινά SUV
Έχω τις ενστάσεις μου, στο kamiq είμαι ευχαριστημένος, 400 / 1395 lt , Μήκος4.241 mm, Πλάτος 1.793 mm, Ύψος 1.531 mm
Και το βάζω ξανά.Έχω τις ενστάσεις μου, στο kamiq είμαι ευχαριστημένος, 400 / 1395 lt , Μήκος4.241 mm, Πλάτος 1.793 mm, Ύψος 1.531 mm
Το civic που δεν ήταν σαν "περιπτερο" γιατί ρίχνει στα αυτιά το kamiq πιο άσχημα σε χώρους αποσκευών;Βέβαια, σε πολυμορφικό με σχήμα περιπτέρου, προφανώς θα έχεις μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
Αυτά είναι περί ορέξεως, εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ αυτοκίνητο του στύλ Jazz, κάποιος άλλος το προτιμάει.
Επειδή έχω το civic εκείνης της χρονιάς δυσκολεύομαι πολύ να "βολευτω" με τα καινούργια δεδομένα της αγοράς.Δλδ όσοι βλέπω στο δρόμο βγάζουν 100Κ το χρόνο και μπορούν τόσο εύκολα να πάρουν ένα "οικογενειακό"αυτοκίνητο των 50Κ? Κάτι έχω κάνει λάθος μου φαίνεται..Μου είχε βγει 24Κ τότεΚαι το βάζω ξανά.
Ηonda jazz 2009, 399/1396 lt, μήκος 3.900, πλάτος 1695, ύψος 1525.
Έχεις ένα αυτοκίνητο δηλαδή μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Στο μήκος 34 εκατοστά που δεν είναι αμελητέο και έχεις ίδιο χώρο αποσκευών. Και για όσους έχουν μπει σε jazz δεν κλέβει από των επιβατών.
Και η πλάκα είναι ότι βλέπω το kamiq του γείτονα και το ζηλεύω για τους χώρους ενώ αν είχα πάρει τότε το 2010 το jazz δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθώ με άλλο αμάξι για χώρους 15 χρόνια μετά... Μην πω για το civic και τα 470 lt.
Δεν είσαι ο μόνος. Σήμερα με προσπέρασε μια urus με ελληνικές πινακίδες.Επειδή έχω το civic εκείνης της χρονιάς δυσκολεύομαι πολύ να "βολευτω" με τα καινούργια δεδομένα της αγοράς.Δλδ όσοι βλέπω στο δρόμο βγάζουν 100Κ το χρόνο και μπορούν τόσο εύκολα να πάρουν ένα "οικογενειακό"αυτοκίνητο των 50Κ? Κάτι έχω κάνει λάθος μου φαίνεται..Μου είχε βγει 24Κ τότε
Same Sh1t...Different Day
Το civic που δεν ήταν σαν "περιπτερο" γιατί ρίχνει στα αυτιά το kamiq πιο άσχημα σε χώρους αποσκευών;
Civic 2012 υψος 1470, πλάτος 1770 , μήκος 4300 , 477/1378 lt

Επειδή έχει ίδιο μήκος σημαίνει πως έχει ίδιες αναλογίες στις διαστάσεις του;
Ο κάθε κατασκευαστής κάνει σχεδιαστές επιλογές που κρίνει ότι απηχούν στο κοινό που απευθύνεται το προϊόν του.
View attachment 258802
Σε αυτό, η πίσω πόρτα είναι η μισή σε σχέση με τις μπροστά. Το καπό είναι κατά 1/3 μικρότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.
Τι χώρο για τους πίσω θα έχει και πως συγκρίνεται με του skoda;
Στην αυτοκίνηση δεν υπάρχει "one solution fits all", για αυτό και υπάρχει πλειάδα μοντέλων.
Αυτό είναι του 2005 που δείχνεις και ήταν ακόμη πιο μικρο από του 2012 που αναφέρω εγώ. . Εκεί είχε 456/1352 lt σε μήκος 4245, πλάτος 1765 και ύψος 1460.Επειδή έχει ίδιο μήκος σημαίνει πως έχει ίδιες αναλογίες στις διαστάσεις του;
Ο κάθε κατασκευαστής κάνει σχεδιαστές επιλογές που κρίνει ότι απηχούν στο κοινό που απευθύνεται το προϊόν του.
View attachment 258802
Σε αυτό, η πίσω πόρτα είναι η μισή σε σχέση με τις μπροστά. Το καπό είναι κατά 1/3 μικρότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.
Τι χώρο για τους πίσω θα έχει και πως συγκρίνεται με του skoda;
Στην αυτοκίνηση δεν υπάρχει "one solution fits all", για αυτό και υπάρχει πλειάδα μοντέλων.
Μην γελιέστε.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.