Καλά οποιοδήποτε αμάξι άνω των 100Κ να μου έδιναν, θα έμπαινε αγγελία την ίδια μέρα. Ακόμα και ένα από τα αγαπημένα μου (RS6, M5, κλπ). Είναι αδιανόητο να έχεις τέτοιο αμάξι αν δε βγάζεις μια 300άρα + το χρόνο.
Άσχετο, επειδή ξαναμπήκα φέτος σε car mood και χαζεύω αμάξια στο δρόμο... στην Ελλάδα παίζετε συγκρουόμενα; 9 στα 10 αμάξια είναι χιλιοφαγωμένα σε όλες τις γωνίες. Και δε μιλάω για αμάξια 10ετίας, αλλά φρεσκαδούρες. Θα μου πεις έτσι που είναι οι δρόμοι στην Αθήνα, λογικό, μια στις 2 στροφές θα ξύνεις κάποιον που έχει παρκάρει στη γωνία.
Άσχετο, επειδή ξαναμπήκα φέτος σε car mood και χαζεύω αμάξια στο δρόμο... στην Ελλάδα παίζετε συγκρουόμενα; 9 στα 10 αμάξια είναι χιλιοφαγωμένα σε όλες τις γωνίες. Και δε μιλάω για αμάξια 10ετίας, αλλά φρεσκαδούρες. Θα μου πεις έτσι που είναι οι δρόμοι στην Αθήνα, λογικό, μια στις 2 στροφές θα ξύνεις κάποιον που έχει παρκάρει στη γωνία.
OK...
έτσι κι αλλιώς έχει και άλλα εργονομικά φάουλ όπως τα κουμπιά στο πάνω μέρος στην δεξια γωνία όπου θα έβρισκες συνήθως το power button ενός tablet . Όχι τόσο προσβάσιμα από τον οδηγό...