Αυτοκινητιστικά νέα

Αν μιλάμε για τον ίδιο έφυγε από μονος του.

Tυπικά ναι... Επί της ουσίας όμως, οι Quandt του είχαν χρεώσει το μισό φιάσκο της Rover και του έκαναν σαφές πως δεν ήταν πια επιθυμητός...

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Δεν φταίει ο Ραιτσλε για το σχέδιο .Αυτά ξεκινήσανε μόλις αποχώρησε ο Chris Bangle ο σχεδιαστής .

Κι εγώ σε αυτόν αναφερόμουνα. Μετά από αυτόν άρχισε η κατρακύλα.

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Κι εγώ σε αυτόν αναφερόμουνα. Μετά από αυτόν άρχισε η κατρακύλα.

Άρα, δε μιλούσαμε για τον ίδιο... :flipout:

Πάντως, παρότι έχουν περάσει ήδη 2 χρόνια από την αποχώρησή του, η νέα 3άρα "βρωμάει" Bangle από χιλιόμετρα... :D

z9a_800.jpg

Τι παθαίνει ένα αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση με 193 km/h.....

Ένα πείραμα πραγματοποίησε η βρετανική εκπομπή Fifth Gear. Οι συντελεστές της εκπομπής πήραν ένα Ford Focus και το υπέβαλλαν σε ένα πρωτότυπο crash test. Δημιούργησαν μία μετωπική σύγκρουση με ταχύτητα 193 χλμ./ώρα. Το αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί....

http://www.youtube.com/watch?v=6dI5ewOmHPQ

Για το delorean ενδιαφέρομαι
πω πω πω
διαστημική τεχνολογία....ροπή επίπεδη μέχρι τις 7200 και μέγιστη ισχύ 5000-6000? :slapface:
Αυτά τα HP...αχ αυτα τα ΗΡ....215KW μόνο 260ΗΡ δίνουν.... τα τελευταία χρόνια νόμιζα οτι αντιστοιχούν σε 290ΗΡ ή 292ΡS....
Aυτό το single speed gearbox....εχει συνολική τελική μετάδοση 8.28:1 αλλά τελικό βήμα 3.12 :music-smiley-005:
Μεγάλε εσενα θέλουμε!!!!!!
Που γράφεις να σε διαβάζουμε!!!!
Του Τζον του τοπανε?

Εξαιρετικές επιδόσεις από το Ford Fiesta ST

1DE5FA5AE917E11C7A09B525AAC9DC2F.jpg

Θα αναπτύσσει ανώτατη ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα

Ο προπομπός της έκδοσης παραγωγής του Fiesta ST θα δώσει το παρών και στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Το μηχανικό του σύνολο θα είναι ο τετρακύλινδρος 1.6 λίτρων EcoBoost, που αποδίδει 180 ίππους ισχύος και 24,4 χλγμ. ροπής.

Ο κινητήρας του Ford Fiesta ST θα συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων. Η νέα και ιδιαίτερα δυναμική έκδοση του supermini της Ford υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς θα αναπτύσσει ανώτατη ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε χρόνο επτά δευτερολέπτων.

Το Ford Fiesta ST θα είναι πεντάθυρο, ενώ φυσικά θα διαθέτει σπορ ανάρτηση και αεροδυναμικό body kit. Οι αλουμινένιοι τροχοί των 17 ιντσών συμπληρώνουν την επιθετική του εμφάνιση.

Η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2012.

Πηγή: 4troxoi.gr

Με τι θα φρενάρει δεν γράφουν..

Παντελή, λόγω δουλειάς πολλές φορές μου έχει τύχει να οδηγήσω τέτοια μαραφέτια.....
Δεν ξέρω το συγκεκριμένο πως ακριβώς θα φρενάρει, αλλά τα st, έχουν παράδοση, σε γρήγορα μοτόρια, έπεσε στα χέρια μου ένα μπλε Focus, πριν από 3 χρονάκια, απίστευτο αμάξι....