Αυτοκινητιστικά νέα

Δεν είναι κακό να ανανεωθούν οι άδειες οδήγησης. Επιτέλους τέλος στα ροζ τεφτέρια.

BTW....just in love!
14C994_06.jpg

Λιγο κιτς οι χαντριτσες στις γριλλιες της εισαγωγης του αερα (πανω) !!!! .... :p

(Μπορει βεβαια να υπερτονιζονται εξαιτιας του φλας της φωτογραφικης ... επιφυλλασομαι)

Πάντως η mercedes σχεδιαστικά έχει φύγει μπροστά. Παλαιότερα ήταν πολύ ''βαρετά'' σχεδιαστικά προοριζόμενα για 50+,τώρα όλα τα μοντέλα είναι πιο ''aggressive'' και μπορεί να το πάρει και κάποιος νέος.

2015_C_Class__1_.jpg

Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η νέα C-Class. Θεωρώ πως με χαλαει η ανισορροπία του ύψους των εμπρός και πίσω φτερών. Πληθωρικός ο πωπός, με το "διακριτικό" σποϊλεράκι στην πίσω πόρτα, χαμηλή και στενόμακρη η μούρη με το ρύγχος να φαίνεται ότι αποφασίστηκε τελευταία στιγμή η σχεδίασή του.
Και ενδιάμεσα φλυαρία... Εν τω μεταξύ αυτά τα δύο νεύρα, κάτι μου θυμίζουν :chinscratch:
Μάλλον γέρασα πρόωρα.

Η CLA είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη στο σχεδιασμό της και φαίνεται άκομψη δίπλα στην μικρή της αδερφή. Για την Shooting Brake σε προφίλ ...
de gustibus et coloribus non est disputandum (πρί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα)

Thumbnail.ashx

Η A-Class όμως με αρέσει!!!

Δεν είναι άσχημο...
newego_LARGE_t_77761_236157.JPG

Βέβαια να πω την αλήθεια αυτό που μου αρέσει πολύ είναι η E (AMG :D )

670x377Image.jpg

Φυσικά αυτά είναι υποκειμενικά μιας και υπάρχει κόσμος που του αρέσει αυτό:

Nissan_Cube_Z12_001.JPG

Shocking!

Η CLA εινα μαλλον το πιο ασχημο απο τα τελευταια μοντελα της μαρκας

Πολυ ωραιο ειναι το GLA - amg

To (πολυ) κακο με το Ε- AMG ειναι οτι ειναι 6,3λιτρα, ενω το cla ειναι "μονο" 2....

Για τον γιαπωνεζικο κουβα τι να πεις, η ιδια φιρμα βγαζει και το GTR... Αδιανοητο ?
btw, αυτοι οι κουβαδες ειναι πολυ δημοφιλεις στην Απω Ανατολη, εχω μπει μερικες φορες, δεν ειναι τοσο κακα...

Η CLA εινα μαλλον το πιο ασχημο απο τα τελευταια μοντελα της μαρκας

Πολυ ωραιο ειναι το GLA - amg

To (πολυ) κακο με το Ε- AMG ειναι οτι ειναι 6,3λιτρα, ενω το cla ειναι "μονο" 2....

Για τον γιαπωνεζικο κουβα τι να πεις, η ιδια φιρμα βγαζει και το GTR... Αδιανοητο ?
btw, αυτοι οι κουβαδες ειναι πολυ δημοφιλεις στην Απω Ανατολη, εχω μπει μερικες φορες, δεν ειναι τοσο κακα...

Το ίδιο δεν δείχνει εάν πάρεις το E350 με το AMG package; Αν και το πακέτο πρέπει να κάνει περισσότερο από τον κουβά ολόκληρο!

Εδώ που τα λέμε και το GTR δεν είναι και κανένα τέρας ομορφιάς...

lead6-2012-nissan-gt-r-fd.jpg

Προσωπικά μου άρεσε πολύ το προηγούμενο R34

nissan-skyline-r34-3.jpg

παρόλο που ήταν πιο ... Datsun.

Θα συμφωνήσω κι εγώ για το GLA. Ούτως ή άλλως είναι σχεδιαστικά πιο κοντά με την A-Class.

Και στην ελλάδα έχουμε γεμίσει κουβάδες....(Βλέπε smart).
Kαι το ''καλό'' είναι,ότι μερικοί τα βγάζουν και σε ανοιχτό δρόμο. Άξιοι της μοίρας τους.

Το συγκεκριμένο ''αυτοκίνητο'',θα έπρεπε να το αποσύρουνε μια και καλή.....Αλλά ποιός νοιάζεται!!

Καμια σχεση με smart αυτα.
"Κουβαδες", σαν ντηζαιν (για τα δικα μου γουστα).

Τα σμαρτ κουβαδες απο ολες τις πλευρες :p

Αν έπαιρνα ποτέ mercedes.....

b5e072u-960.jpg

Είμαι ολιγαρκής,τι να κάνουμε...:laugh:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καμια σχεση με smart αυτα.
"Κουβαδες", σαν ντηζαιν (για τα δικα μου γουστα).

Τα σμαρτ κουβαδες απο ολες τις πλευρες :p

Ναι,δεν έχεις άδικο.